Vysavač - Eta, Rowenta nebo Electrolux?

1746
1.5.16 12:06

vysavač-eta,rowenta nebo electrolux?

Potřebuji radu, vím, že na téma vysavač je tady již více diskuzí, ale já mám tři favority a nevím, pro který se rozhodnout.
Chci sáčkový, s dobrým výkonem, funkční, s turbokartáčem, nejlépe vhodný i pro alergiky a domácnost se psem, ale maximálně do těch 5000 kč.
Rozhoduji se mezi ETA MANOA ANIMAL 3501,ROWENTA R05475X- TREM POWER HEPA/PARQUET, nebo ELECTROLUX ZUSANIMA 58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4256
1.5.16 13:12
@Verunka.T píše:
Potřebuji radu, vím, že na téma vysavač je tady již více diskuzí, ale já mám tři favority a nevím, pro který se rozhodnout.
Chci sáčkový, s dobrým výkonem, funkční, s turbokartáčem, nejlépe vhodný i pro alergiky a domácnost se psem, ale maximálně do těch 5000 kč.
Rozhoduji se mezi ETA MANOA ANIMAL 3501,ROWENTA R05475X- TREM POWER HEPA/PARQUET, nebo ELECTROLUX ZUSANIMA píše: Více

My mame cervenou rowentu z datartu…cisti i koberce..je to sice velka „krava“ ale nemuzeme si to vychvalit. Recenze ma taky super. Stala 4tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
1.5.16 13:16
@novakova.t píše:
My mame cervenou rowentu z datartu…cisti i koberce..je to sice velka „krava“ ale nemuzeme si to vychvalit. Recenze ma taky super. Stala 4tis.

velký už nechci, teď máme etu neptum, těžkej jako prase a já potřebuji přenášet do patra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
1.5.16 13:37
@Verunka.T píše:
Rozhoduji se mezi ETA MANOA ANIMAL 3501,ROWENTA R05475X- TREM POWER HEPA/PARQUET, nebo ELECTROLUX ZUSANIMA píše: Více

Když jsem se koukala na Ety, tak mi přišli dost těžké. My koupili Sencor s turbokartáčem, myslím, že i vhodný pro alergiky za 2400 + záruka na celkem 5 let + okamžitá výměna, celkově vše za 3200.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max