Vysavač - Eta, Rowenta nebo Electrolux?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
vysavač-eta,rowenta nebo electrolux?
Potřebuji radu, vím, že na téma vysavač je tady již více diskuzí, ale já mám tři favority a nevím, pro který se rozhodnout.
Chci sáčkový, s dobrým výkonem, funkční, s turbokartáčem, nejlépe vhodný i pro alergiky a domácnost se psem, ale maximálně do těch 5000 kč.
Rozhoduji se mezi ETA MANOA ANIMAL 3501,ROWENTA R05475X- TREM POWER HEPA/PARQUET, nebo ELECTROLUX ZUSANIMA 58
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Verunka.T píše:
Potřebuji radu, vím, že na téma vysavač je tady již více diskuzí, ale já mám tři favority a nevím, pro který se rozhodnout.
Chci sáčkový, s dobrým výkonem, funkční, s turbokartáčem, nejlépe vhodný i pro alergiky a domácnost se psem, ale maximálně do těch 5000 kč.
Rozhoduji se mezi ETA MANOA ANIMAL 3501,ROWENTA R05475X- TREM POWER HEPA/PARQUET, nebo ELECTROLUX ZUSANIMA píše: Více
My mame cervenou rowentu z datartu…cisti i koberce..je to sice velka „krava“ ale nemuzeme si to vychvalit. Recenze ma taky super. Stala 4tis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@novakova.t píše:
My mame cervenou rowentu z datartu…cisti i koberce..je to sice velka „krava“ ale nemuzeme si to vychvalit. Recenze ma taky super. Stala 4tis.
velký už nechci, teď máme etu neptum, těžkej jako prase a já potřebuji přenášet do patra
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verunka.T píše:
Rozhoduji se mezi ETA MANOA ANIMAL 3501,ROWENTA R05475X- TREM POWER HEPA/PARQUET, nebo ELECTROLUX ZUSANIMA píše: Více
Když jsem se koukala na Ety, tak mi přišli dost těžké. My koupili Sencor s turbokartáčem, myslím, že i vhodný pro alergiky za 2400 + záruka na celkem 5 let + okamžitá výměna, celkově vše za 3200.
- Citovat
- Upravit