Vysazení antikoncepce - je tu šance těhotenství?

28.10.19 17:55

Vysazení antikoncepce, těhotenství

Zdravím ženy, stala se mi taková věc, brala jsem antikoncepci mywy, druhý placebo prášek byl styk a poté jsem se rozhodla je přestat brát (nedělali mi dobře), vím že jsem blbá, ale v tu chvíli mi to fakt nedošlo… Moje otázka zní, jestli je šance na těhotenství, teď je to 10 den, břicho mě bolí, ale ms nikde :? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1308
28.10.19 18:16

Ano, pokud nejsi chráněná, šance je vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
29.10.19 09:21

Nevim jestli to spravbe chapu. V dobe brani placebo, kdy mela prijit ms, jsi mela sex a tato ms nedorazila a ty uz jsi dalsi prasky ani nebrala a dalsi sex taky nebyl? Co zkusit udelat test, ten by ti toho mohl rict vic nez my tady ;) mozna mas jen rozhozeny cyklus, tezko rict, ale kdyz se nechranis, tak pochopitelne otehotnet muzes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.19 09:28

@Ernais ms jsem s touto antinou neměla vůbec, sex byl ten druhý den placeba, pak už ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15179
29.10.19 09:33

@Terez_Elča tak to si byla ještě normálně chráněna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
29.10.19 09:34

@Terez_Elča no pokud jsi ji brala celou dobu spravne, tak se asi nic nestalo a spis mas rozhozeny cyklus. Ja brala mywy taky, asi 3 roky, ms jsem sice mela, ale cim dal slabsi a postupne se mi furt oddalovala a zkracovala, takze jsem ji taky vysadila. Co ten test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.19 09:40

@Ernais test je negativní, ale nvm jestli by po týdnu bylo něco vidět, jinak jsem ji správně brala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
29.10.19 09:47

Hele ja bych asi neplasila a pockala do dalsiho terminu ms, jestli dorazi. Fakt si myslim, ze to mas spis rozhazeny. Nevim jak dlouho HA beres, ale ono to nemusi naskocit hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.19 10:01

@Ernais no já doufám, ale cervik hloda 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
29.10.19 10:19

@Terez_Elča jasny, to chapu. Pro klid muzes zkusit treba za tyden dalsi test, ale jinak si myslim, ze neni duvod stresovat. No a hlavne uz se poctive chranit, ale to urcite vis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.19 10:30

@Ernais no to vím, jen tohle byla taková křeč :? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat