Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím ženy, stala se mi taková věc, brala jsem antikoncepci mywy, druhý placebo prášek byl styk a poté jsem se rozhodla je přestat brát (nedělali mi dobře), vím že jsem blbá, ale v tu chvíli mi to fakt nedošlo… Moje otázka zní, jestli je šance na těhotenství, teď je to 10 den, břicho mě bolí, ale ms nikde
![]()
Nevim jestli to spravbe chapu. V dobe brani placebo, kdy mela prijit ms, jsi mela sex a tato ms nedorazila a ty uz jsi dalsi prasky ani nebrala a dalsi sex taky nebyl? Co zkusit udelat test, ten by ti toho mohl rict vic nez my tady
mozna mas jen rozhozeny cyklus, tezko rict, ale kdyz se nechranis, tak pochopitelne otehotnet muzes.
@Ernais ms jsem s touto antinou neměla vůbec, sex byl ten druhý den placeba, pak už ne
@Terez_Elča no pokud jsi ji brala celou dobu spravne, tak se asi nic nestalo a spis mas rozhozeny cyklus. Ja brala mywy taky, asi 3 roky, ms jsem sice mela, ale cim dal slabsi a postupne se mi furt oddalovala a zkracovala, takze jsem ji taky vysadila. Co ten test?
@Ernais test je negativní, ale nvm jestli by po týdnu bylo něco vidět, jinak jsem ji správně brala
Hele ja bych asi neplasila a pockala do dalsiho terminu ms, jestli dorazi. Fakt si myslim, ze to mas spis rozhazeny. Nevim jak dlouho HA beres, ale ono to nemusi naskocit hned.
@Terez_Elča jasny, to chapu. Pro klid muzes zkusit treba za tyden dalsi test, ale jinak si myslim, ze neni duvod stresovat. No a hlavne uz se poctive chranit, ale to urcite vis.