Výše výplaty
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@bse.pedro píše:
Do kterého??? V Jihlavě jsou dva, v Humpolci 1 a žádný z nich to nemá…![]()
Byl jsi opravdu někdy v Lidlu?
Na těch balíkách vody je to natištěné z výroby, takže je to opravdu ve všech prodejnách. Ne, a opravdu se balíky vod v Lidlu na pás nevyndavají. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Stejně mi přijde, že tady v Čr, pokud není člověk lékař, právník, či vrcholový manager, jsou ty platy stále velice nízké oproti cenám. A pak se nám může někdo smáž, že jsme paštikáři.
Stačí pokud je člověk dobrý v nějakém technickém oboru. I dobrý elektrikář, instalatér atd. jsou těžce nad průměrným platem v ČR.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
Stačí pokud je člověk dobrý v nějakém technickém oboru. I dobrý elektrikář, instalatér atd. jsou těžce nad průměrným platem v ČR.
Jj, to jo a je to také dobře. Řemeslníků je veliký nedostatek. Spíše jsem teď ale myslela nabídky pro ženy. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Božislava píše:
Na to tam mají skladníka. Ony opravdu jen sedí u kasy a doplňovačky doplňují do regálu.
Ne. Všichni dělají všechno, včetně vedoucí.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Stejně mi přijde, že tady v Čr, pokud není člověk lékař, právník, či vrcholový manager, jsou ty platy stále velice nízké oproti cenám. A pak se nám může někdo smáž, že jsme paštikáři.
No ve zdravotnictvi si taky moc vyskakovat nemuzeme, zalezi to na dalsich faktorech. Obecne ve sluzbach platy nizke jsou. Nase SS kolegyne jsou na tom vlastne podobne jako ty, mozna maji vic na priplatcich za sluzby a na osobku, protoze mame permanentni podstav a musi stihat praci za dva. Plus k tomu maji horsi pracovni dobu. Jenze diky uzke specializaci jaksi nemaji moc na vyber. Ty se ctyrmi jazyky ses mohla uplatnit prakticky kdekoliv. Ale zas bys nekoncila v pul 4. A k tem inzeratum pristupuj fakt s rezervou, staci se podivat na inzerat soucasneho zamestnavatele, aby si clovek udelal predstavu jak v nich lzou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Záleží kde, záleží kto… V mojej sociálnej bubline ma väčšina ľudí nad 40 (Brno), ja mam viac a to viem len 2 jazyky, ale pracujem v korporate, v priemere od 9-17. Skus tie medzinárodné firmy a skôr administratívne pozície, ak si šikovná, myslí ti to a vieš jazyky, je škoda makať za 20
moc držím palce, at nájdeš super miesto čoskoro ![]()
- Citovat
- Upravit
@Ijen píše:
No ve zdravotnictvi si taky moc vyskakovat nemuzeme, zalezi to na dalsich faktorech. Obecne ve sluzbach platy nizke jsou. Nase SS kolegyne jsou na tom vlastne podobne jako ty, mozna maji vic na priplatcich za sluzby a na osobku, protoze mame permanentni podstav a musi stihat praci za dva. Plus k tomu maji horsi pracovni dobu. Jenze diky uzke specializaci jaksi nemaji moc na vyber. Ty se ctyrmi jazyky ses mohla uplatnit prakticky kdekoliv. Ale zas bys nekoncila v pul 4. A k tem inzeratum pristupuj fakt s rezervou, staci se podivat na inzerat soucasneho zamestnavatele, aby si clovek udelal predstavu jak v nich lzou.
Máš naprostou pravdu, co se těch inzerátů týče. Jinak vím, jak je to ve zdravotnictví naprd a je mi vás opravdu líto. Protože lidi umí jen nadávat a málokdo si dnes váží práce druhého, takže ty vaše peníze jsou těžce vydřené. Mě právě dlouhodobě láká práce ve zdravotnicví, jenže mám bohužel maturitu na obch. akademii. Byla jsem se ptát v naší nemocnici, kde bych si udělala kurz ošetřovatelky, ale plat by byl velice nízký, ale hodně by mě to bavilo. Člověk by se cítil užitečný.
- Citovat
- Upravit
@Pvln34 píše:
Záleží kde, záleží kto… V mojej sociálnej bubline ma väčšina ľudí nad 40 (Brno), ja mam viac a to viem len 2 jazyky, ale pracujem v korporate, v priemere od 9-17. Skus tie medzinárodné firmy a skôr administratívne pozície, ak si šikovná, myslí ti to a vieš jazyky, je škoda makať za 20moc držím palce, at nájdeš super miesto čoskoro
Moc děkuji. ![]()
- Citovat
- Upravit
Asi zalezi a lokalite, ale 4* hotely nebyvajina vesnicich…
dneska uz je hodne praci casove flexibilni, myslim, ze v Praze je takovahle pozice za 40k hrubeho.
standard.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja nemam zadny jazyk, jen SS, pul pracovni doby z domova a mam 30 tis a chci si rict o zvyseni. Dneska 20 neni normalni.
- Citovat
- Upravit
PS : ještě mne teď napadá mzda mé sestry - je o 11 let mladší (je jí 34), vystudovala vš Mgr. na porodní asistentku, aktuálně je na druhém rodičáku, takže má sice malou praxi (snad tři roky celkem ani ne) a brala tam - státní špitál - 16TISÍS ČISTÉHO!! a to se vyplatí
z toho dvojku projede.. pak se jí člověk nediví, že chce třetí…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ijen píše:
Myslim, ze zdravotnici a ucitele jsou takovy kolorit stiznosti, penez maj dost a stale mektaj. Pribuzna obyc sestra se SS, 35 cistyho (necely 50 hrubeho). A je celkem jedno kde, i v nemocnici i v soukromem sektoru - pod 30 cisteho nesla. Jen ty sluzby nejsou flexibilni no.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Myslim, ze zdravotnici a ucitele jsou takovy kolorit stiznosti, penez maj dost a stale mektaj. Pribuzna obyc sestra se SS, 35 cistyho (necely 50 hrubeho). A je celkem jedno kde, i v nemocnici i v soukromem sektoru - pod 30 cisteho nesla. Jen ty sluzby nejsou flexibilni no.
a proč Anonym?? můžeš mi říct, která mladá sestra má 50 hrubého? žiješ na Marsu asi? a k učitelům - ano, zlepšilo se to, ale moje vrstevnice (45), se kterými se velmi dobře znám a bavíme se o tom, berou do 28-30 čistého i se všemi příplatky za třídnictví, kroužky, projekty, osobním a já nevím jakýma čičárnama
mladá učka s hypoškou je pak už sociální případ…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MiaBea píše:
Byl jsi opravdu někdy v Lidlu?Na těch balíkách vody je to natištěné z výroby, takže je to opravdu ve všech prodejnách. Ne, a opravdu se balíky vod v Lidlu na pás nevyndavají.
Balíky vod ne, ale už pokud bereš třeba balík matonek, tak ten to číslo nemá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit