Výše výplaty
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ten plat nic moc, ale jak kde. Známá dělá KV servírku a na dýškách, o který se všichni dělí denně pod tisícovku nejde, má víc než plat. Na druhou stranu u nás v hotelu recepční má 17, když má štěstí. Tam se jinak pracuje za minimálku, Věznice mi taky nepřijde úplně špatná, bejvalá spolužačka tam dělá a má plat vyšší než kantoři. Jinak kantorka u nás na gymplu s odměnama 42, má matfyz a lanaří jí do soukromý firmy za 65, odmítá. Vyhovujou jí prázdniny a pracovní doba. Navíc to strašně žere
, na matiku je postrach
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hamouzka píše:
Ten plat nic moc, ale jak kde. Známá dělá KV servírku a na dýškách, o který se všichni dělí denně pod tisícovku nejde, má víc než plat. Na druhou stranu u nás v hotelu recepční má 17, když má štěstí. Tam se jinak pracuje za minimálku, Věznice mi taky nepřijde úplně špatná, bejvalá spolužačka tam dělá a má plat vyšší než kantoři. Jinak kantorka u nás na gymplu s odměnama 42, má matfyz a lanaří jí do soukromý firmy za 65, odmítá. Vyhovujou jí prázdniny a pracovní doba. Navíc to strašně žere, na matiku je postrach
Jj, servírky jsou dneska také hodně žádaná profese. Je to veliká dřina a opravdu dobrých číšníků je poskrovnu. Když jsou šikovní, věřím, že si vydělají opravdu dobře a ze srdce jim to přeju. Zrovna nedávno jsem říkala muži, že když jsem kdysi šla studovat já, na učební obory se hlásili ti, kterým škola moc nešla, dneska je to zlaté dno, páč to nikdo nechce dělat a vydělají si víc než kdejaký vysokoškolák.
- Citovat
- Upravit
Pracuji ve státní sféře, 22500 hrubého. Nemusím umět jazyk a práci mám tak na dvě hodiny denně. Připadá mi, že na to co umíš, bereš málo.
- Citovat
- Upravit
Tak ona má jenom základku. Rodiče jí tenkrát dali na „rodinku“ a v prváku jí ze školy vylili, nebavilo jí to. Bydlí kousek od KV, tam se dřív dělali kompletace, tak skládala věci, pak byla na pracáku, potom dělala v kasinu u hranic. Vždycky měla kliku, že jako servírka druhej den sehnala jinou práci a dneska se směje těm, co se dobře učili, protože si vydělá víc. Ale je na nohou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Pracuji ve státní sféře, 22500 hrubého. Nemusím umět jazyk a práci mám tak na dvě hodiny denně. Připadá mi, že na to co umíš, bereš málo.
A co umis?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hamouzka píše:
Tak ona má jenom základku. Rodiče jí tenkrát dali na „rodinku“ a v prváku jí ze školy vylili, nebavilo jí to. Bydlí kousek od KV, tam se dřív dělali kompletace, tak skládala věci, pak byla na pracáku, potom dělala v kasinu u hranic. Vždycky měla kliku, že jako servírka druhej den sehnala jinou práci a dneska se směje těm, co se dobře učili, protože si vydělá víc. Ale je na nohou
Jj, dřina je to v každém případě. Moje sestra je velice inteligentní. Neměli jsme dobré zázemí v rodině, vyhodili ji ze střední školy a dnes má jen základní vzdělání. Naštěstí je velice schopná a má se hodně dobře.
- Citovat
- Upravit
@Hamouzka a stačí to
tím jsem chtěla říct, že když se zakladatelka domluví čtyřmi jazyky a má takový plat, že je to málo. Nemusíte mě ukamenovat, že jsem napsala, že nic neumím ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Hamouzka a stačí totím jsem chtěla říct, že když se zakladatelka domluví čtyřmi jazyky a má takový plat, že je to málo. Nemusíte mě ukamenovat, že jsem napsala, že nic neumím
Nenapsala jsi nic špatného. Ve výsledku většina z nás nic neumí. Ve škole se naučí člověk jen něco a většinu se stejně musíme naučit až v práci.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Jj, servírky jsou dneska také hodně žádaná profese. Je to veliká dřina a opravdu dobrých číšníků je poskrovnu. Když jsou šikovní, věřím, že si vydělají opravdu dobře a ze srdce jim to přeju. Zrovna nedávno jsem říkala muži, že když jsem kdysi šla studovat já, na učební obory se hlásili ti, kterým škola moc nešla, dneska je to zlaté dno, páč to nikdo nechce dělat a vydělají si víc než kdejaký vysokoškolák.
Teď už zase tak žádané nejsou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit