Výše výplaty
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Božislava píše:
Ty jsi vůl. Vytáhnou jednu flašku a pak to vynasobí.
Ano, jsem vůl. Příště počkám, až pokladní oběhne kasu, vypáře z balíku jednu vodu, dá si jí na kasu a vynásobí. Určitě bude šťastná a manager Lidlu nebo Kauflandu taky… A lidi ve frontě za mnou budou tleskat ve stoje, jako v Národním…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Božislava píše:
Tak zrovna Lídl je nadnarodní. Nemusí skončit u kasy.
To jsem nemyslela. Ale jako nakup, prodej si vydela cca 30 nejmene. Zalezi odkud je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Božislava píše:
Ty jsi vůl. Vytáhnou jednu flašku a pak to vynasobí.
Jasne, zkus mi to jako zakaznikovi udelat, a pobezis pro neporuseny karton.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bse.pedro píše:
Ano, jsem vůl. Příště počkám, až pokladní oběhne kasu, vypáře z balíku jednu vodu, dá si jí na kasu a vynásobí. Určitě bude šťastná a manager Lidlu nebo Kauflandu taky… A lidi ve frontě za mnou budou tleskat ve stoje, jako v Národním…![]()
![]()
![]()
Ktery deb*il dává v Lidlu balíky vod na pás?? Asi nekdo nenormalni. Chudak prodavacka. Proto maji na baliku viditelne cislo, pokladni se jen podiva do kosiku a namacka to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja neumim ani jeden jazyk na komunikacni urovni z vyjmenovanych a 20 tisic hrubeho teda neberu, to bych si nasla jinou praci. Jsi velmi podhodnocena, rekni si o vic a nebo jdi o dum dal. Muzes delat cokoli za dvojnasobek, musis jen hledat a ani nemusis chodit o vikendu a v noci jako recepcni. S tvyma schopnostma nechapu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Tak je to fakt, že pro zákazníka je toto blbá varianta. Tahat balíky přes kasu by mi nevadilo. Když slyším holky, co odešly od nás z práce do Německa jako pečovatelky, jak musí tahat lidi při umývaní, přebalování atd.,tak to je šichta.
- Citovat
- Upravit
@j.a.n.i1 píše:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Psí hotel to opravdu není.Je to veliký hotel a většinou máme hodně plno, takže se člověk nezastaví.
Vyšlo mi to logickou úvahou, protože jsi napsala, že bys chtěla pracovat s lidma… ![]()
V nějakým Lidlu se taky nezastavíš a práce s lidma v obchodě je možná ještě náročnější než na té recepci, zvlášť v místech, kde je menší okruh zákazníků a vídáš denně ty samé lidi a posloucháš stejné řeči /vlastní zkušenost/… ![]()
Navíc je to podle mě únavná a oblbující práce, sedět denně téměř 8 hodin u kasy a dělat píp, píp jako robot… Zkus si doma ve volném čase vyložit potraviny ze špajzky na stůl, sednout k tomu a 2-3 hodiny přesunovat sem tam, alespoň týden, A nezapomeň přidat 10ti kilovej balík minerálky nebo 20ti kilovou basu s pivem a přesunout alespoň 100×…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lenkahav píše:
Ja neumim ani jeden jazyk na komunikacni urovni z vyjmenovanych a 20 tisic hrubeho teda neberu, to bych si nasla jinou praci. Jsi velmi podhodnocena, rekni si o vic a nebo jdi o dum dal. Muzes delat cokoli za dvojnasobek, musis jen hledat a ani nemusis chodit o vikendu a v noci jako recepcni. S tvyma schopnostma nechapu…
Moc děkuji. Noční naštěstí nedělám. Poohlížím se po něčem jiném. Jen už bych se ráda někde usadila na dlouho a většinou je toho hodně, co se musí člověk ze začátku naučit, tak se bojím, abych zase nešlápla vedle.
- Citovat
- Upravit
@bse.pedro píše:Ne ne,psala jsem,
Vyšlo mi to logickou úvahou, protože jsi napsala, že bys chtěla pracovat s lidma…
V nějakým Lidlu se taky nezastavíš a práce s lidma v obchodě je možná ještě náročnější než na té recepci, zvlášť v místech, kde je menší okruh zákazníků a vídáš denně ty samé lidi a posloucháš stejné řeči /vlastní zkušenost/…
Navíc je to podle mě únavná a oblbující práce, sedět denně téměř 8 hodin u kasy a dělat píp, píp jako robot… Zkus si doma ve volném čase vyložit potraviny ze špajzky na stůl, sednout k tomu a 2-3 hodiny přesunovat sem tam, alespoň týden, A nezapomeň přidat 10ti kilovej balík minerálky nebo 20ti kilovou basu s pivem a přesunout alespoň 100×…![]()
![]()
@bse.pedro píše:
Vyšlo mi to logickou úvahou, protože jsi napsala, že bys chtěla pracovat s lidma…
V nějakým Lidlu se taky nezastavíš a práce s lidma v obchodě je možná ještě náročnější než na té recepci, zvlášť v místech, kde je menší okruh zákazníků a vídáš denně ty samé lidi a posloucháš stejné řeči /vlastní zkušenost/…
Navíc je to podle mě únavná a oblbující práce, sedět denně téměř 8 hodin u kasy a dělat píp, píp jako robot… Zkus si doma ve volném čase vyložit potraviny ze špajzky na stůl, sednout k tomu a 2-3 hodiny přesunovat sem tam, alespoň týden, A nezapomeň přidat 10ti kilovej balík minerálky nebo 20ti kilovou basu s pivem a přesunout alespoň 100×…![]()
![]()
Ne ne, psala jsem, že mám práci s lidma ráda, pracuji s nimi a nevadí mi to, i když někdy je to náročné. To ví každý, kdo s hodně lidma pracuje. Že to v obchodě není žádný med, to je mi jasné, ale říkám si, že všude je něco. Ale i tak děkuji. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Jazyky využívám. Máme německou, českou a částečně ruskou klientelu. V našem regionu jsou platy obecně trošku nižší než jinde, ale stejně mi to přijde extrémně málo.
A čo práca pre nejakú medzinárodnú korporácií? Ako si na tom s práci na PC, zvlášť Excel?
- Citovat
- Upravit
@Pvln34 píše:
A čo práca pre nejakú medzinárodnú korporácií? Ako si na tom s práci na PC, zvlášť Excel?
Jo, zadnej Lidl. Strojirenstvi, auto moto, letectvi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Moc děkuji. Noční naštěstí nedělám. Poohlížím se po něčem jiném. Jen už bych se ráda někde usadila na dlouho a většinou je toho hodně, co se musí člověk ze začátku naučit, tak se bojím, abych zase nešlápla vedle.
No, chapu, ale na druhou stranu kdyz nezkusis, nebudes mit. Zacatky jsou jen chvili, pak se zaucis a jedes. Penize jsou motivace, ze si Te zamestnavatel vazi, ze mas hodnotu, cenu. Demotivujici je tak nizkej plat, jaky mas. Maminka od ditete potrebuje a zaslouzi si vic. Obe dve. A nikdy neni nic tak tezkyho a neprekonatelnyho, musis si verit, ze to das. A das. A jako clovek se 4 jazykama nemam strach. Sla bych treba do cestovky, k soukromnikovi, management, marketing, prekladatelka, na letiste, vyucovat jazyky, kancel. prace, toho je mrak.
At se dari.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
No, upřímně jsem o tom Lídlu už i uvažovala. Ráda pracuji s lidmi, a když už do té práce chodím, tak bych chtěla, aby to bylo někde vidět.
No nevím, ale já když jsem hledala práci, zrovna na ten Lidl jsem koukala, protože mi chodila nabídka na mail a nástupní plat 17tis. Těch 27 nebo kolik se tvrdilo je pěkný nesmysl.
- Citovat
- Upravit
Možná ten Lídl opravdu zkusím. Ani práce u kasy se nebojím. Spíš se trošku bojím, četla jsem na Lídl hodně kritiky, že špatně zacházejí se zaměstnanci, tak nevím. A jsem slyšela, že zaměstnanci po odpracování své ranní směny nemohou odejít domů, dokud není hotová práce. Pokud by to bylo občas, nebyl by problém, ale vyzvednutí dcery bych si musela pokaždé s někým domluvit, nešlo by to na zavolání z minuty na minutu, tak se právě bojím, aby to ve finále nebylo pro mě horší. Ale moc děkuji.