Výše výplaty
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Jako čtyřjazyková zaměstnankyně je to málo. To by si mohla mít v Lídlu jako u kasy-jestli nelžou. Ale, kdoví jestli je to pravda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ohodnocení je teda dost mizerné. Řekla bych si o zvednutí platu, nebo bych si našla jinou práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Božislava píše:
Jako čtyřjazyková zaměstnankyně je to málo. To by si mohla mít v Lídlu jako u kasy-jestli nelžou. Ale, kdoví jestli je to pravda.
Je, ale pochybuju, ze by v nem zvladla vyzvedavat dítko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Božislava píše:
To sice ano, ale myslím, že práce recepční je lepší, než si kur.it záda přetahováním metráků zboží přes kasu… ![]()
To by taky mohla jít někam do kovovýroby za stejný plat…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Božislava píše:
No, upřímně jsem o tom Lídlu už i uvažovala. Ráda pracuji s lidmi, a když už do té práce chodím, tak bych chtěla, aby to bylo někde vidět.
- Citovat
- Upravit
@bse.pedro píše:
To sice ano, ale myslím, že práce recepční je lepší, než si kur.it záda přetahováním metráků zboží přes kasu…
To by taky mohla jít někam do kovovýroby za stejný plat…![]()
Na to tam mají skladníka. Ony opravdu jen sedí u kasy a doplňovačky doplňují do regálu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
No, upřímně jsem o tom Lídlu už i uvažovala. Ráda pracuji s lidmi, a když už do té práce chodím, tak bych chtěla, aby to bylo někde vidět.
A on do vašeho hotelu nikdo nechodí??? Nebo se snad jedná o psí hotel???
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Božislava píše:
Na to tam mají skladníka. Ony opravdu jen sedí u kasy a doplňovačky doplňují do regálu.
Jo, jasně, a třeba balíky s vodama mají křidýlka a přes scaner u kasy přeletí samy…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Príde mi to málo na dnešnú dobu.. Tie jazyky v práci aktívne využívas? Ak áno, makáš fakt za almužnu ![]()
Ale taky je otázka, kde sa ten hotel nachádza, atď.. Ono to uplatnenie bude pak rôzne i po regiónoch a v závislosti na „solventnosti“ klientely.
- Citovat
- Upravit
@bse.pedro píše:
Jo, jasně, a třeba balíky s vodama mají křidýlka a přes scaner u kasy přeletí samy…![]()
Ty jsi vůl. Vytáhnou jednu flašku a pak to vynasobí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bse.pedro píše:
A on do vašeho hotelu nikdo nechodí??? Nebo se snad jedná o psí hotel???![]()
Psí hotel to opravdu není.
Je to veliký hotel a většinou máme hodně plno, takže se člověk nezastaví.
- Citovat
- Upravit
@Pvln34 píše:
Príde mi to málo na dnešnú dobu.. Tie jazyky v práci aktívne využívas? Ak áno, makáš fakt za almužnu
Ale taky je otázka, kde sa ten hotel nachádza, atď.. Ono to uplatnenie bude pak rôzne i po regiónoch a v závislosti na „solventnosti“ klientely.
Jazyky využívám. Máme německou, českou a částečně ruskou klientelu. V našem regionu jsou platy obecně trošku nižší než jinde, ale stejně mi to přijde extrémně málo.
- Citovat
- Upravit
Se 4 jazyky jdi do obchodu. Prodej, nakup pro nejakou nadnarodni firmu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra píše:
Se 4 jazyky jdi do obchodu. Prodej, nakup pro nejakou nadnarodni firmu.
Tak zrovna Lídl je nadnarodní. Nemusí skončit u kasy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, pracuji ve 4* hotelu jako recepční. Domluvím se dobře německy, anglicky, částečně italsky a rusky. Mám dcerku necelé 4 roky a pracuji většinou do 15.30,někdy déle, o víkendu cca do 18.h. Mám 20.000 hrubého plus daněné odměny, které jsou závislé na prodeji klientům. Přijde mi to v dnešní době dost málo za takovou práci, která je docela náročná, jenže mi relativně vyhovuje ta pracovní doba kvůli malé dcerce. A to jsem si už řekla o zvýšení, nástupní plat byl ještě nižší. Našla bych si lepší práci, ale nevím, jak bychom zvládali vyzvedávání malé, kdybych měla klasické 12h směny. Jaké vám přijde takové ohodnocení? Děkuji.