Vyšetření 31tt, špinění a krev po cévkování

Anonymní
6.12.24 21:49

Vyšetření 31tt, špinění a krev po cévkování

Dobrý vecer.
Dnes jsem byla na vyšetření na gynekologii.
Vyšetřoval mě prstem i ultrazvukem. Stěr dnes nedělal. Ale potom mně ještě sestřička cévkovala, samotné cévkování trvalo asi 5s a nebylo to nic šíleného. Jenže potom když jsem šla na záchod měla jsem vložku od krve.
Doma jsem špinila, to teď docela ustálo.
Ale před chvílí jsem byla na wc a po utření mám na papíře zase jasně červenou krev.
Je to normální? Říkala jsem si, že jestli to nepřestane do rána tak si zavolám zpátky do nemocnice, ale teď tam volat ještě nechci ať nejsem za hysterku

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
6.12.24 22:19

Proč tě jen tak cevkuji? Nechápu. Nikdy jsem to nezažila. Jinak po vyšetření můžeš mít podrážděný čípek, ale na netu ti nikdo neřekne, zda je to ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5783
6.12.24 22:32

Pokud krvácíš jasně červenou krví, tak se rozhodně poraď z lékařem, normální to není.
A to cévkování bylo proč? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.24 01:29
@martina.se píše: Více

Protože mám neustále silné výtoky a minulý stěr nic nezjistil.
Tak měli strach, že mám nějakou infekci. Navíc mě tvrdlo hodně břicho když jsem tam zrovna byla.
Teď to špiněni už je jen úplně malinko na vložce, a krev mám jen kapky na toaletaku, na vlozce ne

• Citovat
  • Upravit
10928
7.12.24 01:48
@Anonymní píše: Více

Hodne silny vytoky jsou ale naprosto normalni. Ja nekdy byla uplne mokra. A kdyz ster nic nezjistil…

Po cevkovani jsem tedy nikdy ani nespinila, abych odpovedela k dotazu a z toho si myslim, ze to nebude. Jestli citis pohyby a uz nespinis, neresila bych. Kdybys krvacela dál, jela bych na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí