Vyšetření bez zákonného zástupce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2332
5.9.24 17:15
@1aurie píše: Více

Pokud jsi nikdy u G. Nebyla proste si vygoogli v okolí gynekolog s zavolej si tam zda probírají a domluv si rovnou schůzku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
5.9.24 17:17

Tak gynekologicky zanet muzes mit z kde ceho, kor v tomto uzasne horkem lete, staci se zaparit, nachladit, koupak, horsi hygiena (napr stanovani mimo civilizaci)… to je tuna moznosti… proc by si tvoje matka mela myslet ze to mas zrovna ze sexu?
pokud te trapi mykoza a kvasinky (paleni, svedeni, muze byt bily hrudkovity vytok), tak na to staci canesten s aplikatory, oplachy rosagyn, dalsi kremy… je toho hodne
plus trebas vaginalni probiotika…
spousta tehle veci jde koupit v lekarne volne, jen nektere nebyvaji zrovna levna zalezitost

ad lekar bez zakoneho zastupce, s tim neporadim, za nas to bylo jinak a deti mam mladsi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.24 17:25
@maminaAJ píše: Více

jo tak dekuji. mam ted nove kluka a moje mamka je ve vsem hrozne podezrivava. proto si myslim, ze by mi neverila.

• Citovat
  • Upravit
42859
5.9.24 17:27
@Anonymní píše: Více

Tak jí to snad potvrdí lékař, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4955
5.9.24 17:55

No, a není lepší to i tak vyřešit s ní? Bude vědět, k jakému gynekologovi tam u vás nejlépe jít. Věřit/nevěřit je její problém, navíc bude velmi pravděpodobně v tomhle případě prokazatelné, jestli kecáš nebo ne. Stane se něco horšího, než že bude mít kecy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
5.9.24 23:30

Vsak dr. nevi, jak se tvoje matka podepisuje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.24 08:24

Já jsem chodila sama k zubaři od 10 let (po vážném úrazu zubů jsem u něj byla během 2 měsíců mockrát), k pediatričce tak od 12 let (s mými rodiči se znala). Ale bylo to před asi 30 lety, to takže to možná ještě neplatil ten zákon.

A jak už tu bylo psáno, zánět můžeš mít z hromady příčin. Já zrovna teď léčím gynekologický streptokokový zánět u 8leté dcery. Nějaký hmyz ji kousl pod kalhotkami, ona si to rozškrábala, ranka se zanítila, měla to dost ošklivé, řešili jsme i na chirurgii. No a dostalo se jí to i dovnitř :( No a léčbu jí nasadila pediatrička (po telefonické konzultaci s dětskou gynekoložkou), protože na dětskou gynekologii ji vzali až za 6 dní.

Být tvojí mamkou, tak bych tě nepodezřívala. Vždyť když půjde s tebou, tak jí gynekolog hned může říct, jestli jsi panna.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa