Vyšetření bronchoskopie

Anonymní
10.3.15 16:59

vyšetření bronchoskopie

Ahoj

V pátek mám jít na vyšetření bronchoskopie, hrozně se toho bojím :,(kdo jste na tom byl, jak jste to zvládli, jak moc je to nepříjemné.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Bebuu
10.3.15 17:09
@Anonymní píše:
AhojV pátek mám jít na vyšetření bronchoskopie, hrozně se toho bojím :,(kdo jste na tom byl, jak jste to zvládli, jak moc je to nepříjemné.

Kazda endoskopie je neprijemna, ale da se to zvládnout ;)

• Citovat
  • Upravit
15431
10.3.15 17:44

Byla jsem a přežila jsem :lol:. Nemá cenu tě strašit, prostě se to musí vydržet. Pro mě bylo nejnepříjemnější umrtvování krku sprejem a pak výplach průdušek fyziologickým roztokem.
Jenom mi primářka den před zákrokem tvrdila, že v pohodě odřídím domů sama, ale to bych teda nezvládla ani náhodu, hrozně jsem vykašlávala tu vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.15 19:23

No před rokem jsem podstoupila gastro. vyšetření, takže je to asi něco podobného :nevim: taky mě stříkali něco do krku na znecitlivění a měla jsem takový pocit že se udusím a potom šlauch a dávení. Takže asi moc nezi tím rozdíl nebude že?

• Citovat
  • Upravit
15431
10.3.15 21:46

Já na gastroskopii nebyla, tak nemůžu porovnávat. Zbytečně se nenervuj, prostě to zvládneš. Mě to řekli jeden den odpoledne a druhý den ráno v 7 jsem na to šla, ani jsem neměla čas o tom moc přemýšlet a zjišťovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty