Vyšetření dcery - strach z výsledku

1137
20.6.18 18:15

Vyšetření dcery - strach z výsledku

Zdravím, potřebuji se asi jen vypsat, manžel není doma a nikomu dalšímu to říkat nechci. Zítra jdu s dcerkou k lékaři, podstoupí určitá vyšetření a odběry… mám hrozný strach, že to bude zlé. Ten strach mě úplně paralyzuje, chce se mi zvracet, podlamují se mi nohy. Vidím vše černě. Lze s tím bojovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Doe_Jane
20.6.18 18:22

:hug: zkus si pustit nějaký seriál, nějak se zabavit abys na to nemyslela… snad to dobře dopadne, držím palce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1112
20.6.18 18:22

Musíš se soustředit na něco úplně jiného, zaměstnat mysl jinou záležitostí. Například si sestav seznam věcí, které potřebuješ na letní dovolenou. Napiš plán letních činností.
V té největší atace se soustřeď na svůj dech, jak přichází, jak odchází, soustředď se na své tělo, co cítíš od hlavy k patě. Zpívej. Nahlas a dlouze. Jak ucítíš, že myšlenky se stáčejí k diagnoze atd., začni násilně myslet něco jiného. Vyprávěj si v hlavě příběhy, třeba vzpomínky na základku, na první práci.

Hlavně nic nezjišťuj na internetu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
20.6.18 18:23
@SibyllaTrelawney píše:
Zdravím, potřebuji se asi jen vypsat, manžel není doma a nikomu dalšímu to říkat nechci. Zítra jdu s dcerkou k lékaři, podstoupí určitá vyšetření a odběry… mám hrozný strach, že to bude zlé. Ten strach mě úplně paralyzuje, chce se mi zvracet, podlamují se mi nohy. Vidím vše černě. Lze s tím bojovat?

Tak dokud není jisté, že je to zlé, tak to může být pořád ještě dobré. Je potřeba se upnout na myšlenku, že to špatné to prostě nebude! Znám velmi dobře a vím o čem to je. Budu na vás myslet. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1112
20.6.18 18:25

A zkus si racionálně říct, že tvůj dnešní strach nic nezmění na realitě zítřka.
Ať už to dopadne jakkoliv, ten strach to nezmění. Nezachrání, ani nezhorší.

Já taky v takových situacích jedu mantru „všechno je v pořádku, všechno je tak, jak má být, věcci, které se mi/nám dějí, jsou jen dobré a přínosné“, pořád dokola. Nepřipouštím negativní možnost.

Z homeopatik na tyto akutní úzkosti pomáhá gelsemium, z chemie neurol.

Příspěvek upraven 20.06.18 v 18:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
20.6.18 18:26

@SibyllaTrelawney no jediné co můžeš, tak si říkat, že to prostě dobře dopadne, ale toho strachu se stejně asi nezbavíš :hug: nejhorší je strach o děti, budeme vám držet palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
20.6.18 18:27

No mi se ani to léto moc nechce plánovat… jen pomyslím na dovolenou, chce se mi řvát… nejhorší, že i před dcerou. Co když ani nikam nepojedeme? ( To by byl samozřejmě ten nejmenší problém.) Film nebo seriál si nějaký pustím…dokud jsem byla přes den v práci, dařilo se mi na to tak nemyslet, ale teď, když jsem s dcerkou sama doma, je to nesnesitelné. O to hůř, že ona je naprosto v pohodě, neví, o co jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
20.6.18 18:27

Já se u holky dozvěděla ze ma alergii na mléko predevcirem…a ještě jak jsem těhotná tak jsem přecitlivělá a taky jsem byla zrala na zhroucení..malem se mi podlomily nohy, nespala jsem a brečela jsem…v klidu… Vse se da resit

Příspěvek upraven 20.06.18 v 18:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
20.6.18 18:28

@SibyllaTrelawney zkus Příběh služebnice :kytka:

• Citovat
  • Upravit
rokris
20.6.18 18:30

@novakova.t Myslím, že zakladatelka se bojí něčeho vážnějšího.

• Citovat
  • Upravit
1137
20.6.18 18:32

U nás je ve hře nádorové onemocnění. Neumím si představit, že by se to potvrdilo. Zároveň už ale chci vědět výsledky, protože ta nevědomost je hrozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
20.6.18 18:32
@rokris píše:
@novakova.t Myslím, že zakladatelka se bojí něčeho vážnějšího.

Je mi to jasné… To je stres a ten je svinstvo. Jen jsem chtěla podpořit ze v tom neni sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
20.6.18 18:33
@novakova.t píše:
Je mi to jasné… To je stres a ten je svinstvo. Jen jsem chtěla podpořit ze v tom neni sama

Vážím si podpory a děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
20.6.18 18:37
@novakova.t píše:
Je mi to jasné… To je stres a ten je svinstvo. Jen jsem chtěla podpořit ze v tom neni sama

Jasně. Toto jsou strašný muka, no. Asi to zná každý rodič.

• Citovat
  • Upravit
4256
20.6.18 18:38

Ty chvíle nez a když se člověk dozví pravdu nejsou pro nikoho prijemne. Držím palecky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí