Vyšetření gynekologa - krvácení

Anonymní
26.9.22 13:53

Vyšetření gynekologa - krvácení

Byla jsem na preventivní prohlídce u gynekologa. Myslím si, že bral stěry, takže následné krvácení mě nepřekvapilo. Ovšem, když jsem si po klasické době volala na výsledky, byla jsem překvapená, když mi sestra řekla, že žádné stěry se nedělaly, že výsledky jsem si volat nemusela…nějak mi to leží v hlavě a přemýšlím nad tím, proč ty stěry tedy dělal, když to nikam neposílal, nebo proč jsem pak krvácela? :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36166
26.9.22 13:58
@Anonymní píše:
Byla jsem na preventivní prohlídce u gynekologa. Myslím si, že bral stěry, takže následné krvácení mě nepřekvapilo. Ovšem, když jsem si po klasické době volala na výsledky, byla jsem překvapená, když mi sestra řekla, že žádné stěry se nedělaly, že výsledky jsem si volat nemusela…nějak mi to leží v hlavě a přemýšlím nad tím, proč ty stěry tedy dělal, když to nikam neposílal, nebo proč jsem pak krvácela? :think: :nevim:

Mohla ti prasknout nějaká žilka.
Co ti dělali a nedělali za vyšetření se musíš zeptat gynekologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
26.9.22 13:59

To je otázka na gynekologa a ne na nás.. :think: my nevíme co ti dělal nebo nedělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.22 14:01

Takhle zpětně už se ho ptát nechci, na výsledky se volává až po třech týdnech. Na vyšetření jsem to cítila stejně, jako když dělá stěry, takže mi to divné nepřišlo, přišlo mi to divné až když mi sestra řekla, že stěry nedělaly a že výsledky nemusím řešit. Co ještě jiného se u vyšetření může dělat, po čem bych mohla krvácet?

• Citovat
  • Upravit
np10021
26.9.22 14:03
@Anonymní píše:
Takhle zpětně už se ho ptát nechci, na výsledky se volává až po třech týdnech. Na vyšetření jsem to cítila stejně, jako když dělá stěry, takže mi to divné nepřišlo, přišlo mi to divné až když mi sestra řekla, že stěry nedělaly a že výsledky nemusím řešit. Co ještě jiného se u vyšetření může dělat, po čem bych mohla krvácet?

Tak asi dělal klasické vyšetření a praskla ti nějaká žilka. Kdyby dělal něco o čem by jsi měla vědět, tak by tě snad informoval.

• Citovat
  • Upravit
48
26.9.22 14:09

Já bych mu stejně volala. Za 1. bych chtěla, aby když už dojdu na preventivku, ty stěry udělal - protože to je to hlavní, proč tam chodím. Za 2. mi přijde fajn ho informovat, že jsem krvácela. Normální je trochu špinit.

V rámci preventivky se dle mého žádné jiné další úkony moc nedělají. Běžně jde o stěry, ultrazvuk, kontrolu pohmatem - mízní uzliny.

Pravděpodobně zapomněl ty stěry někam poslat. Může se stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65441
26.9.22 15:44
@korenovab1 píše:
Já bych mu stejně volala. Za 1. bych chtěla, aby když už dojdu na preventivku, ty stěry udělal - protože to je to hlavní, proč tam chodím.Za 2. mi přijde fajn ho informovat, že jsem krvácela. Normální je trochu špinit.

V rámci preventivky se dle mého žádné jiné další úkony moc nedělají. Běžně jde o stěry, ultrazvuk, kontrolu pohmatem - mízní uzliny.

Pravděpodobně zapomněl ty stěry někam poslat. Může se stát.

já chodím na preventivku 2× ročně, ale testy se dělají jen při té jedné prohlídce, po roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
26.9.22 21:36

Nerozumim tomu, jak by nekdo z emimina mohl vedet, co ti tvuj lekar delal za vysetreni.
Zavolej si znova a nevh si ty nesrovnalosti vysvetlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí