Vyšetření prsu v Plzni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
95
20.10.14 23:05
@Sofierules píše:
@smradoch nechápu tento myšlenkový pochod, žádný lékař si nesmí říct „cenu dle svého uvážení“ a kasírování pacientů za ultrazvukové vyšetření s tím, že nechci čekat na proplacení pojišťovnou je nesmysl.

A myslím, že ceny za výkony si určují dle svého lékaři v soukromém sektoru poměrně často

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
20.10.14 23:06
@smradoch píše:
Já jsem také volila jinou instituci - šla jsem do FN. To bylo vysvětlení pro paní, co se ptala na důvod, proč doktorka napsala samoplátce na žádanku. A ano, většina lékařů v soukromém sektoru akorát vaří peníze za registraci či placená vyšetření. Pokud ovšem potřebujete třeba odběr krve hrazený pojišŤOVNOU, už je problém, protože oni to nejdřív musí zaplatit laborce a pak čekat, zda jim to pojišťovna odsouhlasí a proplatí.

No tak to se ale vztekej na sveho lekare, vetsina jinych lekaru s tim nema problem( pokud zena skutecne nejaky problem ma).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
20.10.14 23:09
@mroe píše:
No tak to se ale vztekej na sveho lekare, vetsina jinych lekaru s tim nema problem( pokud zena skutecne nejaky problem ma).

Já se nevztekám. Je to zbytečné. Většina lékařů s tím má obrovský problém. Včetně pediatrů. :zed: Pouze konstatuji, že je to bordel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
20.10.14 23:11
@smradoch píše:
A myslím, že ceny za výkony si určují dle svého lékaři v soukromém sektoru poměrně často

A jak to souvisi s vysetrenim prsu?
Screeningova pracoviste jsou sice zcasti soukroma, ale ze by byl v cenach nejaky zasadni rozdil, jsem teda nezaznamenala.
Ceny si sice soukromi lekari muzou mit ruzne( stejne jako treba pravnici), ale tech hrazenych vykonu zas tolik neni, vetsinou jsou administrativni, nebo nadstandardni. Maloktery soukromy lekar si muze dovolit odmitnout pacienty, za ktere hradi vykony pojistovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
20.10.14 23:14
@smradoch píše:
Já se nevztekám. Je to zbytečné. Většina lékařů s tím má obrovský problém. Včetně pediatrů. :zed: Pouze konstatuji, že je to bordel.

Já si spíš myslím, že vy budete problém pro lékaře. Nemyslím si že lékaři mají problém poslat pacienta na adekvátní vyšetření danému problému -většinu vyš. hradí pojištovna. pokud je to něco nestandartního, bude o tom včas poučena. Neznám nikoho kdo by od praktika, přes gynekologa k pediatrovi vše platil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
20.10.14 23:15
@smradoch píše:

Mas o tom nejakou soukromou statistiku? Ja jen ze ja v takovem centru pracuju a nic podobneho jsem teda nezanamenala. Ano, obcas se to stalo, ale jsou to spise vyjimky.
Na druhou stranu, spousta zen ma problem pochopit, ze pokud nema zadny problem, nema na vysetreni zdarma narok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
20.10.14 23:20
@smradoch píše:
Tak jinak - mému synovi zatím ani jednou neodebral registrující pediatr krevní obraz - je mu 6 let. Vše zatím řešila FN. U pediatra mi bylo vždy řečeno, že je vše normální a viróza a hle kluk je těžce nemocný. Jaterní testy mi můj gynekolog neudělal od registrace ani jednou - je to 15 let.

A proc jste u takoveho pediatra a gynekologa, kdyz s nim nejste spokojeni a nemate v ne duveru?

Ovsem i tak, ze by to vypovidalo o mizerne kvalite a uplatnosti vsech lekaru v sirokem okoli… to je snad trochu prehnane tvrzeni, ne?

Příspěvek upraven 20.10.14 v 23:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
20.10.14 23:21
@Sofierules píše:
Já si spíš myslím, že vy budete problém pro lékaře. Nemyslím si že lékaři mají problém poslat pacienta na adekvátní vyšetření danému problému -většinu vyš. hradí pojištovna. pokud je to něco nestandartního, bude o tom včas poučena. Neznám nikoho kdo by od praktika, přes gynekologa k pediatrovi vše platil.

Tak jinak – mému synovi zatím ani jednou neodebral registrující pediatr krevní obraz – je mu 6 let. Vše zatím řešila FN. U pediatra mi bylo vždy řečeno, že je vše normální a viróza a hle kluk je těžce nemocný. Jaterní testy mi můj gynekolog neudělal od registrace ani jednou – je to 15 let. Ale máte pravdu, problém je ve mě :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
20.10.14 23:26
@mroe píše:
A proc jste u takoveho pediatra a gynekologa, kdyz s nim nejste spokojeni a nemate v ne duveru?
Protože chci , aby se nakapsovali na registraci a pak veškeré průsery za ně řešila státní FN :mrgreen:
@mroe píše:

A proč takoví lékaři jsou a poměrně slušně prosperují? A proč je jich většina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
20.10.14 23:28
@smradoch píše:
A proč takoví lékaři jsou a poměrně slušně prosperují? A proč je jich většina?

Vetsina? To jsou dva, resp. tri, takze vetsina kde?
A proc takovi jsou? No, zrejme jsou to opet jen a jen lide. Tak jako pravnici, ekonomove, soudci… a ti dokazi zmenit zivot cloveku uplne stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
20.10.14 23:30
@mroe píše:
Vetsina? To jsou dva, resp. tri, takze vetsina kde?
A proc takovi jsou? No, zrejme jsou to opet jen a jen lide. Tak jako pravnici, ekonomove, soudci… a ti dokazi zmenit zivot cloveku uplne stejne.

Jistě. Třeba můj praktik je super, opravdu se snaží pomoci, ale to je jeden ze sta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
21.10.14 07:41

Zpět k původnímu dotazu - sono prsou dělají na Denisově nábřeží. Byla jsem tam jako samoplátce, stálo to tuším 300 Kč. Myslím, že ty tři stovky člověk utratí za kraviny, tak investovat je jednou za čas do svého zdraví není tak hrozné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
21.10.14 11:52
@smradoch píše:
Tak jinak – mému synovi zatím ani jednou neodebral registrující pediatr krevní obraz – je mu 6 let. Vše zatím řešila FN. U pediatra mi bylo vždy řečeno, že je vše normální a viróza a hle kluk je těžce nemocný. Jaterní testy mi můj gynekolog neudělal od registrace ani jednou – je to 15 let. Ale máte pravdu, problém je ve mě :potlesk:

Jak už tady bylo řečeno, v případě, že nejste spokojená s lékařskou péčí, můžete ji změnit…jsou to jen lidé a i v té FN najdete výborné lékaře jako laxní lékaře. To co jste teď popsala -krevní obraz, jaterní testy na to mám svůj názor, ale pohádaly bychom se takže asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
21.10.14 20:05
@Sofierules píše:
Jak už tady bylo řečeno, v případě, že nejste spokojená s lékařskou péčí, můžete ji změnit…jsou to jen lidé a i v té FN najdete výborné lékaře jako laxní lékaře. To co jste teď popsala -krevní obraz, jaterní testy na to mám svůj názor, ale pohádaly bychom se takže asi tak.

S lidmi jako vy se nehádám. Je to totiž úplně zbytečně vynaložená energie k ničemu. Jsou lidi, co mají prostě svou pravdu a podsouvají myšlenky druhým, neumí argumentovat. Mějte se fajn. Kvůli lidem jako jste Vy, sem člověk ani moc nechodí a je to škoda, protože pár normálních holek na pokec tu je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
21.10.14 20:57
@smradoch píše:
Tak jinak – mému synovi zatím ani jednou neodebral registrující pediatr krevní obraz – je mu 6 let. Vše zatím řešila FN. U pediatra mi bylo vždy řečeno, že je vše normální a viróza a hle kluk je těžce nemocný. Jaterní testy mi můj gynekolog neudělal od registrace ani jednou – je to 15 let. Ale máte pravdu, problém je ve mě :potlesk:

@smradoch
Nechci se hádat. Jen by mě zajímalo - co Vás u takového doktora drží? Vím, že je to možné, nesetkala jsem se s tím tedy osobně, ale z doslechu. Každopádně pokud by mi na moji žádost jaterní testy neudělal (to samé s krevním obrazem syna), vyměnila bych lékaře, v dnešní době to není takový problém… těch poctivých, kterým opravdu záleží na zdraví svých pacientů, je pořád ještě dost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty