Výška sedla - nastavení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
výška sedla - nastavení
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak u prvního kola nastavit výšku sedla. Synovi jsou 4 a učí se na kole. Manžel mu nastavil sedlo tak, že dosáhne použe na špičkách, ale mně to přijde pro začátečníka blbé. Co myslíte vy, na netu jsem našla akorát jak nastavit kolo pro dospěláka… Díky akrásný den, iva
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jo to je dost blby, nebude mit jistotu a bude se bat. Nastavit tak, aby dosahl normalne nohama na zem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivabozi pro začátečníka to má být tak, že bezpečně dosáhne na zem - děti mají blbě nohy, ale sedadlo se posouvá ve chvíli, kdy dítko získá jistotu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivabozi syn ma sedlo tak, ze ma cele chodidlo na slapatkach a na zem dosahne tak nejak spickama, ale on ma trosku vetsi kolo. Nicmene jezdi krasne, muz s nim beha, takze je to celkem na pohodu a maly je spokojeny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky moc za reakce - on je takovej neduživej, sotva 14 kilo, samá kostička a kolo poměrně těžký, tak mi přišlo, že bude lepší mít ty nohy na zemi úplně… Manžel burácel, že se to tak nedělá, že by si pak vrážel nohama do brady - ale to těžko. Jezdí už taky celkem dobře, ale neumí se rozjet a já mám pocit, že by mu to mohlo jít líp, kdyby se mohl nohama pohodlně odrazit a rozjet to…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit