Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
no jo, já jsem to nechtěla hledat…už to vím,kousek, neznám, protože pocházím z moravy, tak Čechy ještě tolik neznám, pouze okr. města, tak jo, moc děkuju za odezvu, měj se fajně a ahojky
Holky, dr mi řekl, že mám vysokou sliznici - byla to odpověď na to, zda se dá poznat, zda jsem těhot. Je to běžné nebo tím naznačil, že to vypadá na těhot.?
@valisek007 já byla u dr a mela jsem sliznici 10 mm tak jsem se ptala zda je to dobře nebo špatně a on mi řekl čím větší tím lepší
Ahoj holky,
dneska jsem byla u doktora a ten mi řekl, že mám výšku sliznice 20 mm a že se mu to zdá velmi nadějné. Také mi řekl, že už tam vidí nějáký ten flíček.
Mohu se zeptat, jakou jste měly výšku sliznice při otěhotnění? Děkuji M. ![]()
Ahoj holky, me dnes vyslo hCG 35,mela jsem hrozny strach, jak malo to je. Ale pak jsem byla na usg a doktor me uklidnil, ze mam sliznici 14mm a ze je to super. Jsem 13.den po oplodneni. Na kontrolu mam jit az za tyden, tak jsem zvedava. Mel jste to taky tak nekdo?
Dobrý den, byla jsem včera na ultrazvuku, doktor mi řekl že mám sliznici 9 mm a že se vytvořilo 13 folikul. Jaká je šance na otěhotnění? díky za odpověď