Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Holky, nezkoušel jste někdo mateří kašičku na podporu otěhotnění?
Jaké preparáty jste zkoušeli?
Díky moc,
mějte se fajn,
Veru ![]()
Ahoj veruru, mateří kašičku jsem jedla po potratu, spis celkove na posilu organismu. kazdopadne jsem znovu otehotnela cca 4 mesice po potratu. Krásný podzim, a ať vám to brzy vyjde…
H.
Ahojky,
3 roky jsem nemohla otěhotnět. Poslední rok mi byla zjištěna nefunkční štítná žláza. Během září 2005 jsem začala užívat 3 měsíce Sarapis a navíc jsem cvičila pod odborným vedením podle Mojžíšové. A koncem prosince jsem přirozeně otěhotněla. Myslím, že mi Sarapis napomohl vrátit ovulaci (dle dr se mi totiž netvořila vajíčka). Takže bzch ti ho doporučila užívat alespoň 3 měsíce, i když to není nejlevnější.
Hodně štěstí Lucka
veveru sestřence to pomohlo mateří kašičkou otěhotnět během 1 měsíce a to se předtím snažili 10 měsíců ale možný je že už si to prostě dalo říct a vesměs kašička za to nemohla.
Jinak já jsem brala před otěhotněním vitamíny:
calibrum babyplan
kyselinu listovou
vitamín B a zinek
a zadařilo se za 2 měsíce ![]()
Zkus to také jo a nadopovala jsem i manžela
ale jinýma vitamínama.
Jo a on zkusil tu mateří kašičku zkus tento článek:
http://www.futurebaby.estranky.cz/…reno-na-muze
http://nemoci.abecedazdravi.cz/…odnost-u-zen
a tento z tohodle jsem vycházela
Ale možný je že to nemohlo a byla to náhoda. Jinak jsme se snažili od září a v listopadu zadařeno ![]()
Jo a antikoncepci jsem vynechala v červnu
ahojky
Díky moc:-)
já mám trochu horší problém - PCO, ale i tak zkouším různé přírodní přípravky ke všem těm umělým:-)
držím moc palečky k narození zdravého prcka:-)
ahoj, Veru
Ahoj, taky beru SARAPIS a chtěla jsem se zeptat, jak si ho dávkujete? Já to beru podle letáku, takže 2× denně 1, ale někde jsem tuším četla, že se na úvod doporučuje víc?
Marry11 píše:
veveru sestřence to pomohlo mateří kašičkou otěhotnět během 1 měsíce a to se předtím snažili 10 měsíců ale možný je že už si to prostě dalo říct …
Já myslím, že mateří kašička u tvé sestřenky hrála určitě roli, protože já jsem ji užívala a do cca 3 měsíců jsem taky otěhotněla. Předtím jsme se s manželem snažili 2 roky a nic. Poradila mně to jedna léčitelka. Také ale říkala, že nejvíce vhodná je mateří kašička přírodní, nijak neupravovaná, takže nic v prášku a nebo v tabletách. Já ji koupila tady:
http://www.vceli-produkty.eu/…-kasicka-10g
a jako doplněk jsem koupila ještě pyl perga , prý je to vhodné. http://www.vceli-produkty.eu/…l-perga-100g
Potom sem napište, jestli Vám to pomohlo.
Monika
Ahoj holky,
s přítelem už se snažíme o miminko déle než 2 roky ale bez úspěchu. Běhali jsme po doktorech, samá vyšetření, no už jsme pomalu ztráceli naději.
Potom jsem se tady na fóru dočetla o účincích mateří kašičky. Vyzkoušela jsem ji tedy a také pyl perga (přítel pro jistotu taky užíval) a po asi 2 měsících užívání se mně nedostavily měsíčky! Udělala jsem si test a byl pozitivní!! Šla jsem k mé doktorce a již to mám potvrzené, jsem konečně těhotná.
Takže můžu jedině doporučit.
Evča, Příbram
Ahoj Evi, chtěla bych se zeptat, jak jsi mateří kašičku užívala. Já ji užívám taky společně s Pergou, ale po 20ti dnech se má v užívání kašičky udělat 30ti denní pauza.
Ahoj Jarmilko,
mateří kašičku jsem užívala 1 gram denně po dobu 20-ti dní a potom je sice doporučená pauza 30 dní, ale já měla jenom 20 dní, no a potom znovu. Ohledně pergy jsem volala přímo pánovi, co včelí produkty vyrábí, myslím ten kontakt na stránce vceli-produkty.eu a on říkal, že pergu můžu bez problémů jíst pořád. Takže pergu každý den 3 lžičky. Přeju ať to pomůže jako u mě ![]()
Ahoj holky, můžu se prosím zeptat?
Začínám uvažovat o koupi mateří kašičky, nevíte na kolik to tak na měsíc vyjde?
A může-li se to užívat s jinými léky? ![]()
Děkuji za každou odpověď. ![]()
Ahoj, tak já jsem se dala taky na užívání mateří kašičky. Ceny jsou na stránkách www.vceli-produkty.eu. Já protože jsem z Prahy, tak jsem si to vyzvedávala přímo na prodejně, kam to posílají (vyjde to bez poštovného). Cena 20 g, tj. dávka na 20 dní tam stojí asi 320 Kč a Perga necelých 200 Kč. Chuťově jsou obě věci moc, ale myslím, že to vliv má. Hodně štěstí
ahoj Evčo, my se taky snažíme 2 roky o miminko a furt nic.Už jsme byli na vyšetřeni ruzných a nic.štítnou žlázu mám ok.beru kyselinu listovou, vitamin E a asi jsi taky koupim mateří kašičku.Už ztrácíme naději.na umělý jit nechceme zatim.
Ahoj soptys, děkuji moc za info. Všimla jsem si, že máš stejné imuno, jako my? Jak dlouho už bereš prednison? A nemá na to mateří kašička vliv,že?
A prednison? Udělal s tebou něco, myslím váha ap.?
Taky hodně štěstí a děkuju. ![]()
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď