Mateří kašička

109
2.11.07 10:46

Mateří kašička

Ahoj Holky, nezkoušel jste někdo mateří kašičku na podporu otěhotnění?
Jaké preparáty jste zkoušeli?
Díky moc,
mějte se fajn,
Veru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10848
2.11.07 11:06

Ahoj veruru, mateří kašičku jsem jedla po potratu, spis celkove na posilu organismu. kazdopadne jsem znovu otehotnela cca 4 mesice po potratu. Krásný podzim, a ať vám to brzy vyjde…
 H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
10.11.07 18:18

Ahojky,
3 roky jsem nemohla otěhotnět. Poslední rok mi byla zjištěna nefunkční štítná žláza. Během září 2005 jsem začala užívat 3 měsíce Sarapis a navíc jsem cvičila pod odborným vedením podle Mojžíšové. A koncem prosince jsem přirozeně otěhotněla. Myslím, že mi Sarapis napomohl vrátit ovulaci (dle dr se mi totiž netvořila vajíčka). Takže bzch ti ho doporučila užívat alespoň 3 měsíce, i když to není nejlevnější.
Hodně štěstí Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
9.1.08 17:23

veveru sestřence to pomohlo mateří kašičkou otěhotnět během 1 měsíce a to se předtím snažili 10 měsíců ale možný je že už si to prostě dalo říct a vesměs kašička za to nemohla.

Jinak já jsem brala před otěhotněním vitamíny:
calibrum babyplan
kyselinu listovou
vitamín B a zinek :) a zadařilo se za 2 měsíce :)
Zkus to také jo a nadopovala jsem i manžela :) ale jinýma vitamínama.

Jo a on zkusil tu mateří kašičku zkus tento článek:
http://www.futurebaby.estranky.cz/…reno-na-muze
http://nemoci.abecedazdravi.cz/…odnost-u-zen
a tento z tohodle jsem vycházela :) Ale možný je že to nemohlo a byla to náhoda. Jinak jsme se snažili od září a v listopadu zadařeno :)
Jo a antikoncepci jsem vynechala v červnu

• Citovat
  • Upravit
109
11.1.08 11:19

ahojky
Díky moc:-)
já mám trochu horší problém - PCO, ale i tak zkouším různé přírodní přípravky ke všem těm umělým:-)
držím moc palečky k narození zdravého prcka:-)
ahoj, Veru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
11.1.08 11:32

Ahoj, taky beru SARAPIS a chtěla jsem se zeptat, jak si ho dávkujete? Já to beru podle letáku, takže 2× denně 1, ale někde jsem tuším četla, že se na úvod doporučuje víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
11.1.08 21:31

já jedla jen 2× denně tu jednu tabletku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Monča12
2.9.10 08:15

Mateří kašička

Marry11 píše:
veveru sestřence to pomohlo mateří kašičkou otěhotnět během 1 měsíce a to se předtím snažili 10 měsíců ale možný je že už si to prostě dalo říct …

Já myslím, že mateří kašička u tvé sestřenky hrála určitě roli, protože já jsem ji užívala a do cca 3 měsíců jsem taky otěhotněla. Předtím jsme se s manželem snažili 2 roky a nic. Poradila mně to jedna léčitelka. Také ale říkala, že nejvíce vhodná je mateří kašička přírodní, nijak neupravovaná, takže nic v prášku a nebo v tabletách. Já ji koupila tady:
 http://www.vceli-produkty.eu/…-kasicka-10g

a jako doplněk jsem koupila ještě pyl perga , prý je to vhodné. http://www.vceli-produkty.eu/…l-perga-100g

Potom sem napište, jestli Vám to pomohlo.

Monika

• Citovat
  • Upravit
Evča84
15.11.10 09:35

Mateří kašička zabrala

Ahoj holky,
s přítelem už se snažíme o miminko déle než 2 roky ale bez úspěchu. Běhali jsme po doktorech, samá vyšetření, no už jsme pomalu ztráceli naději.
Potom jsem se tady na fóru dočetla o účincích mateří kašičky. Vyzkoušela jsem ji tedy a také pyl perga (přítel pro jistotu taky užíval) a po asi 2 měsících užívání se mně nedostavily měsíčky! Udělala jsem si test a byl pozitivní!! Šla jsem k mé doktorce a již to mám potvrzené, jsem konečně těhotná.

Takže můžu jedině doporučit.
Evča, Příbram

• Citovat
  • Upravit
44
15.11.10 09:54

Ahoj Evi, chtěla bych se zeptat, jak jsi mateří kašičku užívala. Já ji užívám taky společně s Pergou, ale po 20ti dnech se má v užívání kašičky udělat 30ti denní pauza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evča844
16.1.11 10:23

Ahoj Jarmilko,
mateří kašičku jsem užívala 1 gram denně po dobu 20-ti dní a potom je sice doporučená pauza 30 dní, ale já měla jenom 20 dní, no a potom znovu. Ohledně pergy jsem volala přímo pánovi, co včelí produkty vyrábí, myslím ten kontakt na stránce vceli-produkty.eu a on říkal, že pergu můžu bez problémů jíst pořád. Takže pergu každý den 3 lžičky. Přeju ať to pomůže jako u mě :palec:

• Citovat
  • Upravit
74
12.3.11 03:09

Ahoj holky, můžu se prosím zeptat?
Začínám uvažovat o koupi mateří kašičky, nevíte na kolik to tak na měsíc vyjde? :nevim: A může-li se to užívat s jinými léky? :nevim:
Děkuji za každou odpověď. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
12.3.11 09:56

Ahoj, tak já jsem se dala taky na užívání mateří kašičky. Ceny jsou na stránkách www.vceli-produkty.eu. Já protože jsem z Prahy, tak jsem si to vyzvedávala přímo na prodejně, kam to posílají (vyjde to bez poštovného). Cena 20 g, tj. dávka na 20 dní tam stojí asi 320 Kč a Perga necelých 200 Kč. Chuťově jsou obě věci moc, ale myslím, že to vliv má. Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
raffaella
12.3.11 18:00

ahoj Evčo, my se taky snažíme 2 roky o miminko a furt nic.Už jsme byli na vyšetřeni ruzných a nic.štítnou žlázu mám ok.beru kyselinu listovou, vitamin E a asi jsi taky koupim mateří kašičku.Už ztrácíme naději.na umělý jit nechceme zatim.

• Citovat
  • Upravit
74
12.3.11 19:59

Ahoj soptys, děkuji moc za info. Všimla jsem si, že máš stejné imuno, jako my? Jak dlouho už bereš prednison? A nemá na to mateří kašička vliv,že?
A prednison? Udělal s tebou něco, myslím váha ap.?
Taky hodně štěstí a děkuju. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital