Mateří kašička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
raffaella
22.3.11 08:28

joo a ten kontryhel aspon 2krát-3krát denne.já ho piju dvakrát.

• Citovat
  • Upravit
1565
22.3.11 08:32

raffaella - jj, díky moc za radu. No vyzkoušíme. Ale fakt je dobrej, už jsem v práci, tak si jdu hned uvařit :-) Dnes jsem 5DC, už jsem ďobla Estrofem, tak to by bylo, aby to společně nezabralo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
22.3.11 14:51
Jamja píše:
Ahoj, mateří kašičku zkouším už 3 měsíc a zatím nic. Mám problém s nízkou děložní sliznicí. Pořád je nízká. :-(

ahoj, a jak moc nízkou máš sliznici? co na to doktoři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
22.3.11 15:18
lucikry píše:
Ahojky,
3 roky jsem nemohla otěhotnět. Poslední rok mi byla zjištěna nefunkční štítná žláza. Během září 2005 jsem začala užívat 3 měsíce Sarapis a navíc jsem cvičila pod odborným vedením podle Mojžíšové. A koncem prosince jsem přirozeně otěhotněla. Myslím, že mi Sarapis napomohl vrátit ovulaci (dle dr se mi totiž netvořila vajíčka). Takže bzch ti ho doporučila užívat alespoň 3 měsíce, i když to není nejlevnější.
Hodně štěstí Lucka

Já mám stejný problém,taky se mi netvoří vajíčka a jsem v umělém přechodu.že bych ten sarapis taky zkusila užívat :nevim: A ty jsi po něm normálně přirozeně otěhotněla? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
22.3.11 18:02

Ahoj :mavam: holky mužu brát tu mateří kašičku když beru Prednisol ? Doufám že to neva ,chci to vyskoušet už nevím jak dál .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
22.3.11 20:11

Ahoj, já dnes beru kašičku už 12 den. A taky beru prednison a žádný problém v tom nevidím. Přeju hodně štěstí… zároveň jsem dnes 7 den po IUI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
22.3.11 21:01
soptys píše:
Ahoj, já dnes beru kašičku už 12 den. A taky beru prednison a žádný problém v tom nevidím. Přeju hodně štěstí… zároveň jsem dnes 7 den po IUI

Tak to hodně štěstí i tobě :kytka:
Bereš ten Prednison už dlouho ? Já teprve měsic a nic moc mě k tomu neřekli jak dlouho ho brát jen že v osmém týdnu těhu na kontrolu imuna a já se bojím že to nikdy nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
22.3.11 21:12

Emma - Prednison beru od 6/2010. Mám ho z důvodu pozitivní imunologie. Když mi ho nasadili, tak jsem šla za 3 měsíce na kontrolu, za měsíc byly výsledky a pak už jsme zkoušeli IUI. Ty už mám za sebou 4 (právě čekám na výsledek), ale už se pomalu, ale jistě blížíme k IVF. Jakou máš dávku? já nejprve 1 denně, teď už jen 1/2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
22.3.11 21:19

Já mám jeden denně a právě víc jak ta ko až při těhu nemám tak nevím zeptám se na to v car ,ale tam mě minule řekli že nevědí že nejsou imunologové tak je to na :zed:
Koupím tu mateří kašičku v lékárně aspon něco udělám pro své tělo .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
22.3.11 21:55

Tak to nevím. Možná je to tak málo pozitivní, že ti Prednison dali radši, aby se to nezvedalo. Já už mám další kontrolu taky až v těhotenství. Jak koukám do podpisu, tak máš alergii na embryo, proto ten prednison. Já mám alergii na manželovo sperma. A to je jeden z hlavních důvodů proč se nedaří. Ale ty léky by to měly potlačit a pak snad už bude všem lékům vale a budem si hladit bříška :dance: já už pěvně věřím, že se blíží konec, protože mě to vyčerpává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1565
23.3.11 09:30
koblizek8 píše:
Jamja píše:
Ahoj, mateří kašičku zkouším už 3 měsíc a zatím nic. Mám problém s nízkou děložní sliznicí. Pořád je nízká. :-(
ahoj, a jak moc nízkou máš sliznici? co na to doktoři?

Ahoj. Dlouho jsem měla jen cca 3 - 4 mm. Dostala jsem minulý cyklus Estrofem 1× denně a 11 DC byla 7 mm, jenže cyklus byl anovulační a asi 23 DC byla už zase jen 5,4 mm. Tak doktor říkal, že počkáme ještě jeden cyklus s dávkováním jak napsal a pak se uvidí. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.11 10:21

Ahoj holky,přišla my ta mateří kašička a pyl perga… tak jsem zvědavá jestli pomůže :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1565
23.3.11 10:53
Veronika-krata píše:
Ahoj holky,přišla my ta mateří kašička a pyl perga… tak jsem zvědavá jestli pomůže :dance:

Tak to pak dej určitě vědět! Držím palce aby to zabralo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
raffaella
23.3.11 12:05

jojo, dej vědět at jsi ji můžu taky objednat.A hlavně jakou to ma chut?

• Citovat
  • Upravit
1565
23.3.11 12:27
raffaella píše:
jojo, dej vědět at jsi ji můžu taky objednat.A hlavně jakou to ma chut?

Já jsem baštila tabletky a to je v pohodě. Ale pak jsem si koupila kašičku v ampulích, která se naředí vodou a slánkou vypije a to byl hnus fialovej, málem jsem se :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí