Mateří kašička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
6.10.14 12:38

@katka 123 mate někdo zkušenost dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
13.11.14 10:19

Ahoj holky, kdyby měl někdo zájem, tak v bazaru prodávám mateří kašičku i perga pyl, vše ted koupené, jsem na to alergická, tak kdyby měl někdo zájem tak se ozvěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
10.8.15 11:40

Prosim o zkusenosti - asi pred 3dny jsem zkusila poprve materi kasicku v kapslich od Vitarmonyl. V poho. Dnes dopo jsem si dala podruhe s tim, ze zacnu tu 50denni kuru. Strasne se mi zacala motat hlava:( stalo se to nekomu? Nepisou zadne nezadouci ucinky, je to doplnek stravy..pisou uzivat rano, tim se mysli nalacno? Vitaminy nalacno se mnou vzdy poradne zamavaji a musim je zajist. Ted jsem byla po jidle, ale predtim jsem mela hrnicek mlika - nekde jsem slysela, ze se mlikem nema nic zapijet a tohle teda bylo az potom a ze by to udelalo takovou reakci?
Omlouvam se za dlouhy popis, ale jsem dost prekvapena, pisou revitalizacni ucinek, ale u me je to spis devastacni ucinek:( jak se mi tak dlouho mota hlava, to nemivam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
10.8.15 11:53

@kittysha
A motá se ti hlava z toho nebo z toho vedra? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
10.8.15 11:58

@zvidavajanca je pravda, ze vedro snasim hur, ale nikdy se mi nemota hlava, jen spatne dycha..a motat se zacala asi do 10min kdy jsem prasek zapila, proto ta souvislost..a mota se mi uz tak 2h a je mi blbe i trochu od zaludku:( tak si rikam, jestli ma nekdo podobnou zkusenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
18.8.15 09:44

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli jste některá užívala i ten pyl perga? Jaké s ním máte zkušenosti? Druhý den jím mateří kašičku (teda nic moc chuť) a myslela jsem, že bych zkusila i pergu. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
2.9.15 10:57

Ahoj holky, přidávám se. Objednala jsem si mateří kašičku v inj. stříkačce i pyl Perga a chystám se na užívání. Předchozí těhotenství jsem měla kašičkové, takže jí věřím. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
2.9.15 11:00

@kittysha mě tohle dělá třeba pupalka, některé přírodní přípravky přirozeně i snižují tlak. Zkus to třeba nebrat ráno na lačno a uvidíš. Plánuji ji zkusit taky, ale v komplexu s bylinkma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
2.9.15 16:17

@kittysha Klidně to může být reakce na nějakou složku z té tabletky. Taky můžeš být skrytý alergik…ze zkušenosti vím, že kašičku i pyl je lepší užívat v čisté přírodní formě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
15.11.15 06:21

Objednala jsem si matkašičku. Máte nějaké nové zkušenosti s účinky? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
15.11.15 11:04

@Lisianne já ji beru s bylinkama v tomhle přípravku: http://www.naturgreen.cz/E-SHOP.html?… a teda po dlouhé době MS bez problémů. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
15.11.15 15:37

Dobrý den, @Lisianne myslíte, že tento přípravek je i na srovnání cyklu? Mám problém s pravidelností. Užívala jsem měsíc přímo tu co se prodává ve stříkačkách, pak jsem otěhotněla (bohužel potratila) a teď se mi nějak nedaří rozjet pravidelný cyklus. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
15.11.15 16:52

@sarkulis Já ji mám také tu přírodní přímo od včelaře (ve stříkačce). Jestli je na srovnání cyklu, to nevím, to spíše nechat namíchat nějaké bylinky nebo Gynex. Možná by mohla kašička pomoci, ale spíše bych to viděla na podporu imunity. Obsahuje hodně vitamínů. V těhu se už ale užívat nesmí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
18.11.15 09:29

Ahoj holky, mateří kašičku v injekční stříkačce jsem brala minulý měsíc 20 dní a teď mám pauzu. Měla by srovnat a nastartovat organismus. Tenhle měsíc jsem od 1dc pila kontryhel a na výsledek přírodní kůry teprve čekám :). Budu vědět na konci měsíce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
18.11.15 11:59

Ahoj holky, 4.den užívám kašičku, piju kontryhel a užívám listovku.Tak uvidíme. Určitě to posílí imunitu a to je třeba v tyto měsíce zvláště.
Až doberu 20 denní kůru, nasadím Fertility Blend. :mavam:
Má někdo další pozitivní zkušenosti s mateří kašičkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí