Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ališi 1 tak to mě mrzí ale určitě se zadaří
a jste s partnerem v pořádku? Já už se taky bojím jesti to vůbec někdy vyjde a to se snažíme teprve necelý rok ![]()
@Janičcka92 pritel je v poradku. Ja mam nepruchozi jeden vejcovod. Na druhem se stale nedari.
Budu vam drzet pesti, at se to brzy podari! ![]()
@Ališi 1 ahaa a to jsi byla na nějakém vyšetření že ti to zjistili? Já se toho právě taky obávám
děkuju moc já Vám také ![]()
Ahoj holky, už delší dobu pročítám emimino - hledám rady a pomoc s otěhotněním. No a teď vám tu musím i napsat - donutila jsem se k registraci. Konečně se to povedlo a čekáme mimčoooooo ![]()
O mimčo se snažíme již 3 roky intenzivně, předtím jsme tomu nechávali tuším rok volnost. Věděla jsem, že umělé oplodnění nechci podstoupi, pokud to nebude bezpodmínečně nutné. Od kámošek jsem slyšela, co s nima dělají hormony…
Potom jsem začala hledat různě na internetu, co které pomohlo a tak podobně. Postupně jsem vyzkoušela různé očistné kúry, bylinky atd. Nic nepomohlo, přitom doktor říkal, že jsme zdraví oba. Byl to teda kumšt dostat na vyšetření manžela, ale nakonec jsem ho nějak ukecala… (nechápu, proč mají chlapi takový problém jít na toto vyšetření, bavila jsem se s holkama v práci a některé přiznaly, že ten jejich to má stejné)
Nakonec jsem se dostala na toto fórum a přečetla něco o mateří kašičce. Nadchlo mě to a začala jsem zjišťovat víc informací. Dopadlo to až tak, že jsem mluvila s několika včelaři o mateří kašičce a otěhotnění. Nikdo z nich ale mateří kašičku nevyrábí, odkázali mě na včelaře z Nedašova, pana Kolínka. Mluvila jsem s ním, doporučil mně užívat alespoň 2 kúry mateří kašičky spoul s pylem perga. Prý ten pyl uklidňuje psychicky a mateří kašička srovnává tělo (MS, imunita atd…)
Pokud by jste se chtěly podívat, tady je přímo odkaz na jeho obchod:
hledejte holky, prý sem dávám reklamu, tak mažu ![]()
No a pod druhé kúře se to podařilo. Věřím, že mně pomohla právě mateří kašička a asi taky ten pyl. Chuť mateří kašičky nic moc - kyselotrpká, pyl taková hořkosladkokyselá chuť. Za mě dobrá chuť, čekala jsem to horší, co jsem četla.
Holky jsem nadšená, teď ještě aby všechno dopadlo dobře. Nevím, jestli mě pyl uklidňuje, ale pro jistotu ho jím i teď. Sice míň, ale tak nějak mně ty granulky zachutnaly, tak si občas zobnu ![]()
Kdyby jste se chtěly třeba ještě něco zeptat, napište mně, odpovím. Budu mít teď času dost
Peťa
Příspěvek upraven 27.09.18 v 19:01
@petra083 nemůžu si pomoct, ale tohle mi připadá jako reklama
já měla ty kůry tři a doteď těhotná nejsem
tím samozřejmě nechci říct, že někomu nepomůže, ale myslím si že nic světoborného to není ![]()
@Janičcka92 píše:
@petra083 nemůžu si pomoct, ale tohle mi připadá jako reklamajá měla ty kůry tři a doteď těhotná nejsem
tím samozřejmě nechci říct, že někomu nepomůže, ale myslím si že nic světoborného to není
Souhlas, kdyz je novackuv prvni a posledni prispevek s odkazem na e-shop, moc verohodne to nevypada
![]()
Tak nevím holky, chtěla jsem pomoct ostatním, jsem plná nadšení
Proto mě napadlo se registrovat, chtěla jsem se podělit.
Ono vlastně, která z vás bude chtít, sama si dodavatele kvalitní mateří kašičky najde. V předchozí zprávě tedy mažu odkaz na e-shop, ať to některým tady nevadí ![]()
A ještě jedna věc pro Janičcka92 - měla jsi českou mateří kašičku a nativní (ne tabletka, ale něco jako gel)?
Při mém postupném bádání jsem narazila na prodej čínské mateří kašičky, taky je všude možně reklama na tuto mateří kašičku. Tam je to prý s účinkem dost jinak. Zase na druhou stranu je ale levnější.
@petra083 měla jsem úplně tu samou co jsi tady dávala jako reklamu, z tama jsem si ji objednala ![]()
Jéé, tak to je mi líto, že ti to nevyšlo. Asi to není 100%ní. Použila jsi správnou mateří kašičku přímo od včelaře, když jsi to kupovala tam co já. Když jsem pročítala internet, mateří kašička právě pomohla hodně holkám. Taky jsem tam vyčetla, že často bývá problém i v chlapovi. Prý holka brala mateří kašičku - žádná změna. No a potom to brali současně s jejím partnerem a podařilo se. Už ale nevím, kde jsem to četla. Zkus třeba zavolat nebo napsat přímo tomu včelaři. Určitě má zkušenosti a poradí ti.
No a jinak, můžu říct, dneska mně bylo ráno úplně šíleně blbě…
Prý by si to asi mělo časem sednout. Doufám, že to bude brzo..
@petra083 přítel bral celou jednu kůru, pak byl na spermiogramu kterej mu vyšel super, tak nebyl důvod proč to do něho cpát. Jak říkám nic světoborného to není, dávala jsem tomu velkou naději. Teď už opravdu stojím nohama na zemi ![]()
No, jak jsem psala minule, asi to není 100%ní. Ale vidíš, aspoň spermiogram od tvého přítele byl po mateří kašičce super. Jinak za mě - jsem spokojená a věřím tomu. Každá z nás je jiná. Nic jiného mně nepomohlo, zkoušela jsem všechno možné. Stálo mě to hodně úsilí a nervů - vše zbytečně. Nikomu to samozřejmě nenutím, ať se každá holka rozhodne sama ![]()
@petra083 on má ale normálně spermiogram dobrý i bez mateří kašičky
určitě to je dobrý na doplnění vitamínů atd, ale jen na tomhle bych to rozhodně nestavila. Měj se ![]()
Ty jo, ty jsi proti mateří kašičce úplně zaujatá. Za mě - nebyla bych těhotná, viz můj příběh nahoře. Vidím, že to nefunguje na každého, ale jenom jako vitamíny??? Prosím tě ![]()
A co ty jiné maminy, kterým to pomohlo? Můžeme tedy říct, že to nepomohlo tobě a taky věřím, že by tu napsalo hodně holek, kterým to pomohlo, stejně jako mně. Taky by se ale objevila určitě některá, které to nepomohlo. Kdyby to fungovalo na 100%, tak zkrachují všechny kliniky na umělé oplodnění ![]()