Mateří kašička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
8.11.18 22:52

@petra083 ahojky!
V první řadě ti moc gratuluji k miminku!
Pak bych se tě chtěla zeptat jak jsi užívala kašičku? Jakoze myslím dávkování a intervaly a tak. Mám ji koupenou, dokonce jsem ji už 20 dni užívala, ale nevím jak dal.
Děkuji za zprávu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
11.11.18 22:42

ahojky Mixmixmix :-)
děkuju za gratulaci, je to super pocit, čekat mimčo, ale taky je to náročné. Teď mám spací období - spala bych snad pořád :-)

Užívala jsem mateří kašičku jednu kúru, pak pauza 20 dní a potom druhou kúru. No a během užívání mateří kašičky jsem užívala pyl perga. Ten se prý může užívat bez pauzy, tak jsem jedla jednu malou lžičku denně. Po celou dobu, tzn. 20 dní první kúry + 20 dní pauza + 20 dní druhé kúry + ještě cca 20 dní v pauze mezi druhou a třetí kúrou. Třetí kúru jsem ale nezačala, protože jsme zjistili, že jsme těhotní :-)

Kdyby jsi ještě něco potřebovala vědět, ozvi se. Jak se zase probudím, napíšu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
21.11.18 19:35

Ahoj, přidávám se do diskuze. Již to budou 2 roky co se snažíme o mimco. Už jsme vyzkoušeli vše možné,od čajů, bylinek, vitaminu a kapek Gynex. Ale nic nezabralo. Nyní zkousim 7 dnem pyl Perga s mateří kašičkou,tak jsem zvědavá, kéž by to pomohlo. Myslíte si aby to bral i manžel? Spermiogram měl velmi dobry. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
22.11.18 20:24

odpověď:

Ahojík, tak to jsi na tom asi stejně jak já předtím :-) Pokud má tvůj manžel dobrý spermiogram, asi bych do toho zbytečně peníze nedávala. Vyzkoušej jednu nebo dvě kúry mateří kašičky a taky pyl a uvidíš. Zkusila bych to dát manželovi když tak až potom.
Určitě se ale po týdnu užívání cítíš lépe. Taková plná energie a dobrá nálada, že? Teda aspoň já to tak měla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
23.11.18 05:17

Ahojky, cítím se lepe to určitě. Uvidíme zkusím dvě až tři kůry a pak se uvidi. Kez by to už pomohlo a čekali by jsme mimco. Ten váš je nekonečný. A vy jste někde byli s manželem na vysetreni ? Než jsi začla brat mateří kašičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.11.18 20:14

Ahojky, manžel nechtěl vůbec o vyšetření ani slyšet, ale nakonec jsem to přemluvila. Byli jsme na spermiogramu - docela v pohodě. Potom ještě u normálního doktora a taky u jednoho léčitele. Potom už to manžel vzdával, už nechtěl nikde chodit po doktorech. Mateří kašička byla naše poslední naděje a vyšlo to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
28.11.18 05:05

Ahojky, tak to jsme na tím stejně. Na spermiogram mě teda manžel hnal sám od sebe, ten dopadl dobře. U léčitelky jsem takové taky byla a v lednu jsem objednaná k ani gynekolozce a domluvíme se na různých testech u mě. Tak doufám, že už to nebude potřeba ????. Za pár dní budu mít za sebou první kůru mateří kasičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7537
5.3.20 10:38

Ahojda. Obnovuju téma, abych nezakladala nové. Máte někdo osobně nebo někdo z vašich kamarádek zkušenost s materi kasickou jako podporou otěhotnění? V jaké formě jste brali, dávkování nebo nějaký ověřený typ na obchod? Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
20.1.25 14:42

Ahojky zkusím obnovit diskuzi :lol:
Bral někdo mateří kašičku a zadařilo se :think: teď ji beru 4.den tak uvidíme jak to dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.25 09:45

Ahoj prosím pomohla někomu ta mateří kašička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
2.2.25 09:57

Moje žena ji užívala a byla spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.25 09:59

Takže po ní otěhotněla?

• načítám...