Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mam take dobrou zkusenost, ale mam nepruchodne vejcovody, takze stejne musime na IVF. Takze uzivam znovu, take plastovy pyl, ale pred mesicem jsem zacala uzivat i kotvicnik zemni a ted nevim jestli muzu s kasickou i ten kotvicnik. Hlavne jeste zacnu pristi tyden stimulaci. Tak snad se nepredavkuju
Ahoj,
můžu se zeptat, zda je nějaká jiná možnost způsobu užívání mateří kašičky než na lačno pod jazyk a po 3 minutách spolknout? Já to prostě nedám, ihned po spolknutí mám dávivý reflex a jde to pryč… Ráda bych ji užívala, ale takto to evidentně nejde. Nějaká rada? Díky.
Ahoj holky, nevíte prosím, jak se má brát na podporu otěhotnění? Na stránkách, kde jsem kupovala, píší, že se má začít brát po skončení MS a brát do začátku MS, pak pauza a pak znova po ukončení MS. Jinde je zase jen napsané, že má být 20 denní kůra a pak 30 denní pauza. Tak nevím
přijde mi, že lepší by bylo brát právě se začátkem MS. Mám problém s nízkou děložní sliznicí, gynex ani kontryhel nezabral
děkuju.
Ahoj, prosím tě, už jsi zjistila, kdy přesně brát tu mateří kašičku? Dnes mi přišla a nemůžu se nikde dočíst, jestli po ukončeni MS nebo od začátku MS.
Děkuji za info ![]()
Ahojte já ji začala brát hned jak jsem dostala MS. byla to 20ti denní kůra. potom pauza do MS a pak znovu jakmile jsem to dostala… ![]()
@Ališi 1 bohužel nee
Ale zase jsem nebyla přes zimu vůbec nemocná tak si myslím, že jsem po tom měla aspoň dobrou imunitu ![]()
@Ališi 1 jj určitě na tebe to může působit jinak a pomůže ti to
není zač
Mam k tomu i pyl perga, nekde to doporucovali. Tak uvidim, je to posledni sance. Uz jsme nahlaseni na pojistovnu na ivf.
Jj ten jsem k tomu jedla taky. Byl uplne hnusnej
jak dlouho se snažíte? Asi dlouho když už jdete na ifv že? ![]()