Mateří kašička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
497
17.3.11 20:00

Ahojky ta já uživám kyselinu Listovou a opravdu mi pomohla.Mam za sebou 2 IVF a zatím uspěšné.první neuspěšné.tak jsem začala jíst kyselinu a pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
17.3.11 21:29

Tak to gratuluji Anabell, na ksždého to působí asi jinak..... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1565
18.3.11 14:55

Ahoj, mateří kašičku zkouším už 3 měsíc a zatím nic. Mám problém s nízkou děložní sliznicí. Pořád je nízká. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
18.3.11 15:05

Na sliznici je dobré pít kontryhelový čaj od 1DC tak do ovulace je i v sáčcích ,ale jen dvě minuty louhovat. mateří kašičku a pod. vše co má něco do činění s včelími produkty nemohu používat tak hledám nějaký jiný produt bez těchto produktů zatím marně. Vždy je tam na toto upozornění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.11 15:55

Ahoj holky?Snažíme se s přítelem o miminko skoro 2,5 roku a zatim nic :-( IVF jsme taky už absolvovali,ale bez úspěchu.Mateří kašičku a pyl perga chci taky vyzkoušet,tak doufám že pomůže.Přítel má snížený spermiogram a u mě se zatim nic nezjistilo… tak doufám,že pomůže aspoň k dalšímu úspěšnému IVF a nebo k přirozenému početí… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
raffaella
19.3.11 19:22

Ahoj, to jsme na tom stejne teda.my akorát na IVF nebyli jeste .rádi kdyby to vyslo prirozene.přítel baští vitaminy ajá tež.a taky jsi koupim tu mateří kašičku.kontryhel uz doma mám.je to hruza kolem mě jsou samý těhotný tedka a my furt nic.

• Citovat
  • Upravit
19.3.11 22:37

Tak už ji mám objednanou,tak jsem zvědavá…
Jinak přítel bere Profertil,takže doufám že dojde aspoň k nějakému zlepšení.Je totiž po operaci varikokély :-? S těma těhotnýma Tě chápu u mě to je taky tak :-( a to nepočítám práci…jsem totiž dětská sestřička a pracuji na kojencích.No prostě pech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
raffaella
20.3.11 19:58

Teda, to je něco když pracuješ s dětmi ještě.dej mi vědět až ti dorazí ta mateří kašička.taky ji objednám.mám kamarádku ta se snazi taky pres 2 roky uz jsou v centru 7 mesicu a furt těhotná neni je to hruza.Nám se prozatim do centra nechce kdyz to vidim zkousime to prirozene.

• Citovat
  • Upravit
20.3.11 23:27

:mrgreen: je to práce,která mě baví…takže bych i tak neměnila.je zvláštní,že v práci mi to ani nepříjde…horší to je když vidim kamarádky okolo co mají mimča.Určitě dám vědět až mi mateří kašička příjde…doufám,že pomůže :palec: :palec: :palec: taky jsem přemýšlela o akupunktuře jak u mě tak u přítele …nezkoušeli jste to někdo a nebo nevíte jestli to může pomoct?mám strach,aby to nebyly vyhozený peníze… :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
raffaella
21.3.11 07:49

Akupunkturu jsem nezkoušela, ale chodim na masaže zad :lol: Třeba mám v sobě něco bloklýho, člověk nikdy neví.Uvidime jestli pomůže ta mateří kašička já věřím že by mohla, když je to přírodní a tady holkám pomohla.

• Citovat
  • Upravit
1565
21.3.11 09:44

Ahoj holky, přesně tak, moje kamarádky už jsou všechny těhotné nebo mají mimča, úplně bez problémů. Už jsem alergická na větu"…a vyšlo to hned napoprvé, co jsem vysadila prášky…" :roll: Tak půjdu ještě do toho kontryhelu. Chci zkusit všechno, aby už to vyšlo konečně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
raffaella
21.3.11 14:55

Ahoj a vítej mezi námi.jo kontryhel piju od 1dne cyklu do toho 16dne.nebolí mě břicho nic vše v pohodě.prý pomáhá narust děložní sliznice, ale zkusime jeste mateří kašičku. :-)

• Citovat
  • Upravit
1565
21.3.11 15:04

Ahoj, díky. Tak už jsem si kontryhel taky koupila. Chutná dobře :-) Já právě problém s děložní sliznicí mám. Dokonce jsem na to brala Duphaston a Estrofem. Ale moc to nepomohlo, akorát mi to bloklo ovulaci :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3251
21.3.11 21:27

ahoj holky,jukla sem k vám,taky uvažuju o tý mateří kašičce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
raffaella
22.3.11 08:27

jamja- tak vyzkoušej a uvidiš, mě taky docela chutná kontryhel bud ho maji v sáčcích nebo sypanej.Mám oboje doma.některým holkám nechutnal, tak jsi do něj dávali trochu medu, jsem četla na některých diskusich.ale ma s epít jen do ovulace pak přestat a pak až zase dostaneš menses.Tak uvidime chce to pít aspon 2-3mesice urcite.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex