Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, nevíte náhodou, jestli mateří kašička nebo pyl perga mají nějaké nežádoucí účinky? Díky za info.
Ahoj holky já mohu mateři kašičku doporučit za sebe sice jsem neotnehotnela ale získala jsem zpět ovulaci a k tomu papám kys.listovou možna na ni něco bude ![]()
Ahoj, všem, chci se zeptat, jestli mateří kašička někomu pomohla, a zda jste jí kombinovali i s jinými vitamíny , nebo pouze jen kašičku. Díky…
Ahojka, chtěla bych se zeptat, mám mateří kašičku od včelaře, jak se má jíst? Kdy a kolik gramů?
Děkuju moc za odpověď ![]()
Ahoj holky,
jak se tu někdo ptal, jestli mateří kašička někomu pomohla, tak mně určitě. Užívali jsme ji s manželem spolu s pylem perga cca 4 měsíce. Manžel ještě všechno užívá, protože říká, že ačkoliv má mateří kašička opravdu hnusnou chuť, cítí se po ní lépe.
Nechala jsem si poradit tady na fóru od holek, které již mají s mateří kašičkou a pylem zkušenosti. Tímto jim děkuju za cenné rady, co sem napsaly a taky píšu já tento příspěvek, abych taky něčím přispěla ![]()
Nejdříve se mně zpravidelnila menstruace a potom jsem za cca 2 měsíce otěhotněla. Byla jsem celá rozhozená po předchozím užívání antikoncepce a různých léků, protože taky jsem do toho před časem dostala zánět… Po mateří kašičce a pylu perga se vše hezky ustálilo a začalo fungovat tak jak má. Dokonce jsem měla i větší chuť na manžela ![]()
Teď jsem v 7. měsíci a už se na našeho broučka mooooc těšíme a věřím, že mně pomohla právě mateří kašička.
Ahojte holky chcem sa vas spytat, ci ma taky isty ucinok aj med s materskou kasickou ci je to mensia pravdepodobnost ze pomoze
Holky švára trochu včelaří, a větší účinek má opravdu mateří kašička samotná
, jen pozor může vyvolat alergickou reakci, tak si zkuste dát trošku pro začátek ![]()
Nejsem moc diskutující typ, ale přidám svou zkušenost, kdyby to někomu do budoucna pomohlo.
Po vysazení HA jsem měla totálně rozhozenou menstruaci, mezi jednotlivými periodami jsem měla třeba i čtyři měsíce. Naštěstí mám rozumnou a chápavou gynekoložku a ta mi sama řekla, že nemám chodit na žádné vyvolávačky, že mám dát tělu prostor, aby se to srovnalo samo. Tak jsem čekala a čekala.
Po necelém roce jsem náhodou od kamarádky dostala typ na mateří kašičku, že jí pomohla. Hned jsem si ji koupila, raději přímo ve včelařské prodejně v surovém stavu, a začala ji užívat. Je to teda pěkný „hnus“, ale co jeden nepřežije, že jo
A ono to zabralo.
Začala jsem si už před časem měřit bazální teplotu, abych věděla, jestli vůbec v těch dlouhých periodách ovuluju. Takže jsem zjistila, že týden po začátku užívání mateří kašičky jsem hned ovulovala, pak přišla menstruace.
Další měsíc přišla menstruace už jen s drobným zpožděním… a ta další? Nepřišla, protože jsem těhotná
Juchů. Zatím na začátku, 6 TT, takže držte palce, ať vše dobře dopadne.
Ahoj mam 10 letou holcicku mam za sebou jeden potrat pise se tu u materi kasicce chtela bych se zeptat kde ji koupit a jak se pouziva? je to uz 3 roky a porad nic
Ahoj chtela bych se zeptat jak uzivat materi kasicku kdy zacit a jak dlouho?
Velka gratulace
kdy ji zakoupim materi kasicku a jak ji pouzivat mam uz 10 letou holcicku a 3 roky jsem po potrate v 5 mesici mi to zemrelo a ted se snazime s manzelem o druhe aporad nic tak jsem se docetla otom muzete poradit diky