Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
raffaella píše:
jamja- ja viděla na www.otěhotnet.cz mateří kašičku v injekcich.Stříká se prý pod jazyk.A kd ejsi koupila ty tabletky normál v lekarne nebo na na netu?
Ahoj, koupila jsem to přes net, tady je odkaz http://www.lekarna-zdravi.cz/…love-cps-90/
Ahoj holky,už my přšla mateří kašička a pyl perga…mám to ve stříkačkách a je to v pohodě…
Ahojky, taky už to jíme s manželem zhruba týden a docela jsme si zvykli. ![]()
Ahoj ,tak jsem si jí dnes objednala a zítra dorazí a začnem to brát oba snad nám to pomuže ![]()
Soptys a jak dopadla iui? Myslím na tebe ![]()
Emmaahoj, zatím nic nevím, snažím se na to nemyslet a koutku duše doufat, že to třeba vyšlo. I když tomu opravdu nevěřím. Dnes jsem 10 den po IUI, takže je na nějaké závěry brzy. Testům se snažím vyhnout velikým obloukem, protože to pak akorát obulím. Dostat bych to měla o víkendu, nejspíš budu jako na trní, ale uvidíme. IVF máme schválené, takže vlastně s chutí do toho a půl je hotovo ![]()
Veronika-krata píše:
Ahoj holky,už my přšla mateří kašička a pyl perga…mám to ve stříkačkách a je to v pohodě…
já právě nevim jestli mám koupit tabletky či ty stříkačky.
Za IUI jako takové jsem neplatila nic. Jen běžných 30kč jako poplatek.
Ta mateří kašička je nejlepší v injekcích, kde je přírodní a tudíž co nejmíň „chemicky“ zpracovaná. Já mám před sebou ještě pět dní a tím konce 20ti denní kůry
Ahoj Raffaell,já mám taky ve stříkačce…myslím si to samé co Soptys,čim míň je chemicky zpracovaná tim líp.
Ahoj, asi je to opravdu lepší přírodní, s tím souhlasím. Akorát že mi to v tekutém stavu vůbec nechutnalo a ty tablety se baští v pohodě.
Holky, tak tento cyklus baštím mateří kašičku 1× denně, piju 2× denně kontryhel, 1× denně 1 dc červeného vína a 3× denně Femigard.
No jestli toto na sliznici nezabere, tak už nevím ![]()
dobře tak ja jsi ji objednám ve stříkačkách.snad to zabere
v lete se chystáme k moři tak by to bylo super kdyby to tam už vyšlo.
Ty se máš Raffael
taky bych jela k moři.Na kdy to plánujete?Relax určitě pomáhá…
![]()