Vyšlo mi blbě EEG

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.5.21 09:43

Může to být petit mal, to není ten klasický velký záchvat při kterém jsi mimo. Zkus si najít nějakého dobrého epileptologa, ať tě pořádně vyšetří. Já jsem půl roku po velkém záchvatu a už mám řidičák zpět, nemusí ti ho vzít napořád. Držím palce
Anonym: zdravotní info

• Citovat
  • Upravit
8741
11.5.21 09:44

Můj příbuzný měl uplne stejně projevy jako ty. Diagnostikovana epilepsie, nikdy žádné jiné potíže neměl, prostě mu jen občas cukalo v různých svalech, ani to nebylo vidět, prostě zdravej člověk s epi na EEG… no a jednoho dne dostal svůj první velky záchvat, zrovna na schodech, spadl a praštil se do hlavy, udělala se mu tam nějaká vydut, která pak praskla, zemřel… ale jo, dej si hořčík, to ti pomůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
11.5.21 09:46

@Ellie.up nerekla bych, ze cela, ja si toho malokdy vsimnu :) jinak zkusila bych trosku navysit davku toho horciku a uvidis, jestli to neco udela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
11.5.21 09:52
@Midaku píše:
Můj příbuzný měl uplne stejně projevy jako ty. Diagnostikovana epilepsie, nikdy žádné jiné potíže neměl, prostě mu jen občas cukalo v různých svalech, ani to nebylo vidět, prostě zdravej člověk s epi na EEG… no a jednoho dne dostal svůj první velky záchvat, zrovna na schodech, spadl a praštil se do hlavy, udělala se mu tam nějaká vydut, která pak praskla, zemřel… ale jo, dej si hořčík, to ti pomůže…

On je „záškub“ a „záškub“…když si čtu o epilepsii, tak ty příznaky prostě nesedí..a už vůbec ne třeba na ty klonické záškuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí