Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vychází mi dvakrát holka. První je kluk…
takže druhé nejspíš bude taky ![]()
U prvního nevyšlo, máme kluka a podle tabulky to měla být holka, a druhé ted čekám - měla by to být holka a podle tabulky vychází taky holka, ale 100% jistota bude až po porodu ![]()
Nevyšlo ani podle odkazu na Mimibazaru, ani podle jiných „spolehlivých tabulek“ ![]()
Holky, ale znám ještě tuhle stránku, taky je to čínský kalendář, ale počítá se tam lunární věk matky a tam mi zase syn vyšel dobře
a druhé mi opět vychází holka, tak jsem fakt zvědavá, holku bychom brali
Je to teda v pdf a musí se ta tabulka stáhnout, tak když tak zkuste
http://www.pohlaviditete.cz/…endar-poceti
Podle tabulky nevyslo, nejspolehlivejsi byl muj instinkt v tehotenstvi:-)
@Deninina píše:
Holky, ale znám ještě tuhle stránku, taky je to čínský kalendář, ale počítá se tam lunární věk matky a tam mi zase syn vyšel dobřea druhé mi opět vychází holka, tak jsem fakt zvědavá, holku bychom brali
Je to teda v pdf a musí se ta tabulka stáhnout, tak když tak zkuste
http://www.pohlaviditete.cz/…endar-poceti
pořád stejně..první kluk(mám)
druhá holka…dle ultrazvuku ve 20tt kluk, jsem zvědavá na zítřek
@Ageleine píše:
Podle tabulky nevyslo, nejspolehlivejsi byl muj instinkt v tehotenstvi:-)
ten instinkt! pořád se cítím na holku..i když nám už kluka určili..jenže v prvním těhotenství jsem se taky cítila na holku a kluk jak buk
Podle toho bych měla mít dva kluky
A čekat holčičku…
Kdyby to platilo, tak je to na nobelovku ![]()
Prekvapive vyslo, vsechny ostatni tabulky, prstynky a kdesi cosi co jsem v tehotenstvi zkousela ukazali holku a mame kluka.. ale je fakt ze vetsinou jsem ty grafy mela na hrane a nas chlapecek je takovej holcickovskej
ne, neverim takovym blbinkam ![]()
@Dafneee Me kazdy od zacatku tvrdil, ze to bude holcicka, no a ja porad tvrdila opak. Chlapecka jsem hrozne chtela a taky ho mam
Nespletl se instinkt ani ultrazvuk ![]()
Tak podle tabulky holka a máme kluka. Sestře také vychází holka a má doma kluka. Tak to asi moc nevychází.