Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nevyšlo. První mi v tabulce vychází holčička a mám kluka, druhé v tabulce měl být kluk a mám doma holčičku ![]()
Me podle vsech babskych rad I cinskych tabulek vysla holka, na utz taky 2× holka a. v 30tt kluk a je.to kluk
a od zacatku tehu jsem se citila na kluka
Příspěvek upraven 31.03.15 v 17:09
No, podle toho lunárního kalendáře jo… jinak jsem celý těhotenství „vypadala na kluka“, až mě tím všichni štvali, páč mi bylo hrozně blbě, ale takhle mě ani nikdo nepolitoval…
no a mám „starší krev“ než přítel a i ta první tabulka vychází na kluka…
Podle té tabulky nám to vyšlo. I když ultrazvuk předpovídal holčičku, tak nakonec vylezla s pinďourem. ![]()
@Dafneee veris víc tabulkam než ultrazvuku? Co se radši smířit s druhým klucikem a hledat si jen pozitiva, vím o čem mluvím, mám kluky dva a nemenila bych… ![]()
Nne..to je jasne…ze ne.je to jen takova forma zabavy…s takovym tajemnym nadechem…co kdyby…
Ale u me se „co kdyby“konat nebude…ted jsem byla na uz a sourek s pindou byl neprehlednutelny ![]()
Holcicka tedy nebude a zarazuji se mezi ty…co jim to nevyslo ![]()
Dekuji za prispevky
@Dafneee Já to třeba vědět nechci. U první jsme to nevěděli, u druhé mě ukecal chlap na utz ve 20.tt a štvalo mě to do konce těhotenství. Teď to opět vědět nechci a nebudeme. A je to paráda a nejradši na tom mám tady ty odhady… U první jsem hodně hledala různé metody a všichni říkali, že je to jasnej kluk a ono… ![]()
Teď je to jinak, to je samý „tak konečně to bude kluk, ne?“… už proto to vědět nechci. Mě je to jedno a pěkně si počkáme do srpna ![]()
U syna mi to nevyšlo. Teď čekám druhé, podle kalendáře holku, podle utz kluka.
Já měla mít prvního kluka a druhé mimi holčičku a mám to přesně naopak dle kalendáře na mimibazaru. ![]()
Mě to vyšlo u obou..Podle toho kalendáře i podle UTZ u obou dětí..
@Dafneee Přeji hlavně aby bylo miminko zdravé, ať už se narodí chlapeček nebo holčička ![]()
@Silwinka87 píše:
Mě to vyšlo u obou..Podle toho kalendáře i podle UTZ u obou dětí..
@Dafneee Přeji hlavně aby bylo miminko zdravé, ať už se narodí chlapeček nebo holčička
moc děkuji, to je samozřejmě nejdůležitější
a syn se na bráchu moc těší
![]()