Vysokoškolačky 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6275
3.3.16 10:24

@kopicka tak mi dve hodiny pote, co jsem psala, ze nevim zda na zk. Dojdu, praskla voda :-D zkousky jsem tudiz delala v sestinedeli, ale mam je a jede se dal.
Jak jste na tom vy? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
3.3.16 10:43
@Lelio píše:
@kopicka tak mi dve hodiny pote, co jsem psala, ze nevim zda na zk. Dojdu, praskla voda :-D zkousky jsem tudiz delala v sestinedeli, ale mam je a jede se dal.
Jak jste na tom vy? :-)

No tak velká gratulace k miminku i ke zkouškám. Já mám hotovo a vše v pohodě i za slušné známky :) A za 14 dní začínáme znovu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
3.3.16 10:48

@kopicka dekuji :-) tak moc gratuluji a drzim palce v pokracovani :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
3.3.16 11:02

@Lelio Děkuji, stejně Tě obdivuji jak jsi to zvládla v šestinedělí!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1705
3.3.16 18:09
@lucenka píše:
Od září mě taky čeká studium. Ale kromě dítěte to musím skloubit i s prací :?

Ahoj Luci a co si šla studovat? A jak to zvládáš? Taky přemýšlím, láká mě to, ale na druhou stranu si říkám, že člověk je v takovém fofru, že ani nevím, kdy bych se učila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
3.3.16 18:59
@andyV píše:
Ahoj Luci a co si šla studovat? A jak to zvládáš? Taky přemýšlím, láká mě to, ale na druhou stranu si říkám, že člověk je v takovém fofru, že ani nevím, kdy bych se učila :think:

Jsem na VŠFS, obor veřejná správa. Ještě od nás hodně lidí chodí na nějakou hotelovku v Bohnicích. Zkouškový bylo celkem náročný, ale mám první semestr za sebou. Bohužel mi v práci nedali studijní volno, takže si čerpam dovolenou :? Ale naštěstí se jedná jenom o pár pátečních odpolední.

• Citovat
  • Upravit
1705
3.3.16 19:38
@lucenka píše:
Jsem na VŠFS, obor veřejná správa. Ještě od nás hodně lidí chodí na nějakou hotelovku v Bohnicích. Zkouškový bylo celkem náročný, ale mám první semestr za sebou. Bohužel mi v práci nedali studijní volno, takže si čerpam dovolenou :? Ale naštěstí se jedná jenom o pár pátečních odpolední.

Hodíš prosím odkaz? Dík. Je to, ale určo soukromá, že? Já jenom, že jsem hledala právě obor veřejná správa v okolí, protože do Brna dojíždět mi přijde šílený a nic jsem nenašla, krom soukromých, ale pokud by mi něco uniklo, tak bych se nezlobila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
3.3.16 19:42

@andyV je to soukromá :? Pro mě to má výhodu, že výuka je v pracovní dny v pátek odpoledne a pak sobota (jednou za 14 dnů). Kolegyně, co jsou na státních vš, tak mají výuku víc ve všední dny. http://www.vsfs.cz/?…

• Citovat
  • Upravit
1705
3.3.16 20:23
@lucenka píše:
@andyV je to soukromá :? Pro mě to má výhodu, že výuka je v pracovní dny v pátek odpoledne a pak sobota (jednou za 14 dnů). Kolegyně, co jsou na státních vš, tak mají výuku víc ve všední dny. http://www.vsfs.cz/?…

Už jsem na to koukala, škoda, bohužel pro mě nezaplatitelné… jediná veřejná správa na veřejné škole je právě v Brně, tam mají docházku paní psala 6-8 dnů za semestr, pátky údajně, ale ta dálka, tak jsem snažila najít něco tady právě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze