Vysokoškolák na doučování

2526
25.7.16 09:40

Vysokoškolák na doučování

Zdravím..
Máte někdo zkušenost s doučováním dítěte na druhém stupni vysokoškolákem, bud u svého dítěte nebo jste sami někdy chodili doučovat. Od října budu potřebovat 1× -max.2× týdně ČJ (na 1-2 hod.)pro dítě v 8.třídě, ale ve škole mají výuku podle Frauze. Zároveň bych potřebovala pomoct s přípravou stejného dítěte na přijímací zkoušky na gymnázium. Pokud by někdo měl zájem, prosím do SZ. Jinak, kam nejlépe se obrátit?
Děkuji za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25897
25.7.16 09:42

Dej si inzerát na nejbližší pedagogickou fakultu. Zkušenost mám dobrou. Nebo se zeptej učitelek, třeba ti někoho doporučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.16 09:42

Ano zkušenost mám, zkus na www.naucim.cz, zadáš si lokalitu, předmět a vybereš si z lektorů. Jinak je dobré ještě avizo.cz, doucovaniostrava.cz a další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
25.7.16 09:46

Tak to máš jako s jakýmkoli kantorem, dotyčný může jednou být dobrý učitel, ale prostě s někým si nesedne a nepůjde to. Jinak jak psaly holky, já bych dala inzerát, zprávičku někam do vestibulu na nástěnku na pedák. Oni studenti budou rádi, když si nějakou tu kačku přivydělají, a možná že si to pak budou moct i připsat k dobru jako nějakou minimální praxičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2849
25.7.16 10:00

Ja kdysi doucovala, nejvic deti se mi ozvalo pres inzerat v nasem mistnim platku a pak znamosti, zkuste se poptat spoluzaku, jestli nemaji taky doucovani. Agentury jsou nevyhodne pro obe strany - zaplatite strasne penize a ucitel z toho nedostane ani pulku. Ale mate zase zaruku, ze prijde, ale ne kvality. Anebo se poohlidnete po sikovnem gymplakovi, nebala bych se toho, navic nebude chtit tolik, co vysokoskolak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
25.7.16 10:29

Holky díky, už jsem si prozatím vybrala na www.naucim.cz 2 lidi jsou i z našeho okruhu bydliště a cenově tak, jak jsem si přibližně představovala. Ale ještě zauvažuju přímo o tom studentovi VŠ. Spolužáci doučování nemají nebo né takové, aby se dalo použít jako příprava na SŠ.
Já už jsem bohužel ze školy dlouho a některé věci mám pocit, že vidím poprvé v životě..je to asi hamba, ale i takové věci se stávají. Kluk je chytrý, stačí ho jen někdy popostrčit a vysvětlit a když jsem viděla, co se učila kamarádčina holka na zkoušky na gympl-vůbec nevím, že by tohle děti ve škole braly. Nechci, aby byl syn nějaký náhradník v případě, že někdo vypadne. Chci, aby to uměl a měl šanci se dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze