Vystříkaný pokoj Savem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jančakecalka
6.12.12 07:33
@Kapřík90 píše:
@Jančakecalka 8o já jsem jednu dobu uklízela ve škole savem jsem dělala denně ale nic mi nikdy nebylo záleží na člověku jak je k tomu náchylný :think:

Asi jo, já to schytala pěkně a to mě ponaučilo, že s chemií už nekamarádim. Ty zdravotní problémy co jsem měla, byly hrozné a už to nehodlám znova zažít.

• Citovat
  • Upravit
44199
6.12.12 08:22

Já si myslím, že mýt záchody a sanitární zařízení rozředěným savem a vystříkat si pořádně místnost savem, je rozdíl.
Pokud jsi to použila víc, než bylo zdrávo, tak se nedivím. Vdechování aerosolů udělalo své :nevim:
Já teda Savem nebo podobnými sajrajty uklízím koupelnu tak jednou za 10-14 dní, záchod pořádně myju taky jednou za tu dobu, ale do záchodu máme přípravek, který se tam naleje, ten liju častěji, ale nijak s tím potom už nemanipuluju, jen spláchnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
6.12.12 08:30
@Jana206 píše:
Já si myslím, že mýt záchody a sanitární zařízení rozředěným savem a vystříkat si pořádně místnost savem, je rozdíl.
Pokud jsi to použila víc, než bylo zdrávo, tak se nedivím. Vdechování aerosolů udělalo své :nevim:
Já teda Savem nebo podobnými sajrajty uklízím koupelnu tak jednou za 10-14 dní, záchod pořádně myju taky jednou za tu dobu, ale do záchodu máme přípravek, který se tam naleje, ten liju častěji, ale nijak s tím potom už nemanipuluju, jen spláchnu.

No, ono otázkou v tomto případě je, jaké je optimální množství :?: Rozhodně si nemyslím, že bych toho vyplácala nějak moc, protože to bylo na stěně o rozloze 1 krát 2 metry a v láhvi toho sava zbylo víc jak třičtvrtě obsahu.
Ale to už stejně jedno, už mám tu zkušenost no.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.12.12 20:45

Holky diky ted jsme dve noci spali v pokojiku a dneska uz jsme v loznicic tak snad uz by to melo byt v pohode… ja to eda jeste trochu citim, jeste kdyz se ted topi…Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný