Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já si myslím, že mýt záchody a sanitární zařízení rozředěným savem a vystříkat si pořádně místnost savem, je rozdíl.
Pokud jsi to použila víc, než bylo zdrávo, tak se nedivím. Vdechování aerosolů udělalo své ![]()
Já teda Savem nebo podobnými sajrajty uklízím koupelnu tak jednou za 10-14 dní, záchod pořádně myju taky jednou za tu dobu, ale do záchodu máme přípravek, který se tam naleje, ten liju častěji, ale nijak s tím potom už nemanipuluju, jen spláchnu.
@Jana206 píše:
Já si myslím, že mýt záchody a sanitární zařízení rozředěným savem a vystříkat si pořádně místnost savem, je rozdíl.
Pokud jsi to použila víc, než bylo zdrávo, tak se nedivím. Vdechování aerosolů udělalo své
Já teda Savem nebo podobnými sajrajty uklízím koupelnu tak jednou za 10-14 dní, záchod pořádně myju taky jednou za tu dobu, ale do záchodu máme přípravek, který se tam naleje, ten liju častěji, ale nijak s tím potom už nemanipuluju, jen spláchnu.
No, ono otázkou v tomto případě je, jaké je optimální množství
Rozhodně si nemyslím, že bych toho vyplácala nějak moc, protože to bylo na stěně o rozloze 1 krát 2 metry a v láhvi toho sava zbylo víc jak třičtvrtě obsahu.
Ale to už stejně jedno, už mám tu zkušenost no.
Holky diky ted jsme dve noci spali v pokojiku a dneska uz jsme v loznicic tak snad uz by to melo byt v pohode… ja to eda jeste trochu citim, jeste kdyz se ted topi…Zakladatelka
Asi jo, já to schytala pěkně a to mě ponaučilo, že s chemií už nekamarádim. Ty zdravotní problémy co jsem měla, byly hrozné a už to nehodlám znova zažít.