Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co šlo dovnitř, musí i ven
A v jaké podobě
to se uvidí za čas
Hodně štěstí při početí
Není to trapný dotaz, je ze života
..taky mi to teče ![]()
a hned se nechodím umývat..chvilku relaxuju a užívám si chvilku „po“
pak přehopsám do sprchy.
Jinak při snažení jsem se taky podkládala ![]()
Tak ze mě to taky teče
a otěhotněla jsem i přesto, že chvíli po sexu spodek řádně umyju…
Ja osobne po sexu musim nosit dva dny intimku, protoze to po troskach vyteka ty dva dny ![]()
A proc to vyteka? Protoze je to tekutina a gravitace je svi.. ![]()
No prootže to funguje tak, že spermie se do těla ženy dostanou v proudu těutiny. To je ten výstřik. Popožene je to spalovací trysky dál a rychlejc. A nejsu tam samy, je tam ještě pro ně potrava, kdyby si musely dát den dva na čas, pokud teprve na ovulaci čekají. Je toho tam asi tak na tři čtyři dny. Bez toho všeho by prostě spermie pochcípaly. Jenže Jsou takové, které s ehlava nelava ženou vpřed - z těch jsou prý chlapečci - a ty se dostanou do prostředí, kde svou tekutinu už nepotřebují, prootže je tam dost vlhko. Jenže se vydaly na tůru bez svačiny. Když dorazí na rnde s vajíčkem předčasně, chcípnou hlady. Pomalu, s rozvahou, s ena cestu vydávají budoucí holčičky. Ty se dost zásobí, ostatně, mají toho k dispozici dost a dost, ikdyž půlka tekutiny prostě vyteče. A v klidu a s rozvahou s evydají na cestu.je to risk - co když už chlapečci zvítězili. Ale risk je zisk- chlapečci, tedy spermie nesoucí mužský gen - třeba už zemřely a vajíčko se teprve kutálí…
No, úplně takhle to teda nefnguje, ale jako pohádka je to hezký, ne?
No prostě chci říct, to, co vyteče, nejsou spermie, nebo jen nějaké hodně malé mizivé množství, ale jejich „autobus“, co je má dopravit na další „zastávku“… respektive spermie se samozřejmě taky dosanou ven, ale až po pokusu o „splnění úkolu“…
Příspěvek upraven 15.01.13 v 12:29
Kdyz jsme planovali prvni dcerku tak jsme si po sexu podlozila panev.Tak sem lezela pul hodiny a kdyz jsem si stoupla tak to vyteklo. Prece to tam nezustane. Nepotrebujeme vsechny spermie, staci jedna nebo dve ktera oplodni vajicko ![]()
Jak už tu bylo řečeno - je to normální, proto používám ráda kondom (ted, když už těhotná být (zatím) znovu nechci)
A otěhotníš i tak! Jen to chce ten správný čas a správnou spermii ![]()
My sme treba pouzivali kondomy, pak jsme jednou nemeli a to se pritel udelal ven a jsem tehotna
I takhle lehce se da otehotnet. Takze vytekani je normalni a preju at se brzy zadari ![]()
@Wennulka
Jo, jo pravda, ale k tomu ještě dalších x set tisíc, které tam musí doputovat taky a pomoci té jedné jediné se do toho vajíčka dostat, ta jediná by to totiž bez nich, resp. jejich chemické pomoci, nikdy nedokázala. ![]()
@Wennulka píše:
Kdyz jsme planovali prvni dcerku tak jsme si po sexu podlozila panev.Tak sem lezela pul hodiny a kdyz jsem si stoupla tak to vyteklo. Prece to tam nezustane. Nepotrebujeme vsechny spermie, staci jedna nebo dve ktera oplodni vajicko
@Wennulka píše:
My sme treba pouzivali kondomy, pak jsme jednou nemeli a to se pritel udelal ven a jsem tehotnaI takhle lehce se da otehotnet. Takze vytekani je normalni a preju at se brzy zadari
Ahaa já jsem si myslela, že to tam prostě musí někde zůstat..:D už magořím fakt…ale díky mooc
![]()