Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak zalezi, jak más gel:D si přečti, co je na obalu, některé jsou se smermicidy, parfém a jiné podobnosti asi taky uplně zdravé nebudou. Jinak, já měla v posteli ručník a žádné akrobatické kreace jsme nedělali, milování a do sprchy a hádejte co.. mám dvě děti
jedno dokonce ani nevím, jak se stalo ![]()
@Anonymní píše:
Priznam se, take me to zajimalo..
A jeste jeden dotaz, kdyz pouzivame lub.gel muze to nejak spermiim ublizit.?nebo je to nejak zpomalit? myslim, ze snad ne, ale radsi se zeptatam, abych vedela..![]()
Tak určitě, myslím, že to i na většině obalů od gelů píší. Přirozený poševní sekret usnadňuje spermiím cestu a chemie v gelech, ten přirozený narušuje a spermie zpomaluje.
Holky mam asi taky blbý dotaz. Po sexu se omyju a druhý den rano vytéká zbytek. Spis mě zajímá jsou to i spermie které umřeli jakože ve me dýl nevydrží a moje telo je zabije. Nebo to je spis zbytek tekutiny snazime se o mimi tak at vim jak to naplanovat na ovulku sexujem vetsinou co dva dny celý měsíc někdy i kazdy den záleží jak je chut a zatim furt nic.
tak nevim zda to neni tim ze moje telo je prostě zabije a smitec. ![]()
@TeaDarkfire
ne spermie není ta tekutina, spermie jsou malinkaté, určitě je tvoje tělo nezabíjí
navíc se takové množství do dělohy ani nedostane aby pak ještě mohlé „téct“… nenervuj se, já při snažení skákala po hlavě po sexu, zkoušela kde co, pak jsem jednou nechtěla se snažit, okamžitě jsem se šla důkladně vypláchnout aby tam nic nezbylo a stejně jsem z toho otěhotněla…
@kristyn.g píše:
@TeaDarkfirene spermie není ta tekutina, spermie jsou malinkaté, určitě je tvoje tělo nezabíjí
navíc se takové množství do dělohy ani nedostane aby pak ještě mohlé „téct“… nenervuj se, já při snažení skákala po hlavě po sexu, zkoušela kde co, pak jsem jednou nechtěla se snažit, okamžitě jsem se šla důkladně vypláchnout aby tam nic nezbylo a stejně jsem z toho otěhotněla…
Je tos mě potěšila děkuji.
tak nervovat se uz nemusim. ![]()