Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@dani24687 píše:
Ze mě taky kolikrát ještě další denTo prostě musí být ta správná spermie na otěhotnění, šup a je tam, přece nechceš nějakou pomalou, co tam pak dotekla, když si měla nohy nahoře
Sranda
Další den, no kurňa tak to musíte dělat častěji ať toho není tak moc najednou
![]()
@zuzouš píše:
Ze mě nic neteče, páč neberu antiko. Takže kdyby nedej bože teklo, bylo by to v pr… Vlastně spíš v pí..![]()
Ale svýho času byl vždycky po ruce nějaký ten ručníček nebo kapesníčky. A když byl ručník mimo dosah, museli jsme se k němu nějak dokodrcat (většinou jsem byla zavěšená jak opičí mládě- jen jsem se nesměla začít chechtat, protože se mi zatlo břicho a všechno totál šlo ven). Na hlavu bych se nestavěla, co kdyby to nateklo do uší
možná bych byla o to chytřejsí- víte jak to je víc hlav víc rozumu
![]()
@Kornel píše:
Další den, no kurňa tak to musíte dělat častěji ať toho není tak moc najednou![]()
![]()
![]()
![]()
Každý den není posvícení ![]()
@gabi.design píše:
Protože gravitace je sviňa.Ne, vážně - prostě je to normální, je to kapalná tekutina a vzhledem k tomu, že voda neteče nahoru…
Ze mě sperma teklo ještě další dva dny, zlatá guma.
jojo svatá pravda ![]()
No podkládá se pánev, když máš normálně zatočenou dělohu. Po dlouhé snaze o otěhotnění nám na klinice řekli, že to bylo zbytečné, páč jsem jedna z těch, co ji mají zatočenou na druhou stranu, takže když vyrábět mimino, tak zezadu:-) A taky jo, ze 4 umělka máme dceru, zezadu syna:-)
ALe jinak dobrý dotaz, už koluje po facebooku ![]()
Víte jak to děláme my? Půl hodiny nohy nahoře, pod zadečkem polštář..
A potom rychle, ruku mezi nohy jak malá počůraná holčička a naklušu do sprchy nebo na záchod..A přítelem jsme už dlouho, takže nějaký " sexy " pohled už neřešíme.. ![]()
A zbytek řeším vložkou
intimka by na ten jeho výplod lásky nestačila
![]()
Ahoj holky,
válím se po podlaze smíchy, Vy nemáte na posteli prostěradlo?
Moje panímáma těm skvrnám říkala kobylce a moc pěkně mě krmila když nám zrovna nefungovalaTatramatka a odvezla si prádlo…;-)
Priznam se, take me to zajimalo
..
A jeste jeden dotaz, kdyz pouzivame lub.gel muze to nejak spermiim ublizit.?nebo je to nejak zpomalit? myslim, ze snad ne, ale radsi se zeptatam, abych vedela..
![]()