Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ze mě nic neteče, páč neberu antiko. Takže kdyby nedej bože teklo, bylo by to v pr… Vlastně spíš v pí..
Ale svýho času byl vždycky po ruce nějaký ten ručníček nebo kapesníčky. A když byl ručník mimo dosah, museli jsme se k němu nějak dokodrcat (většinou jsem byla zavěšená jak opičí mládě- jen jsem se nesměla začít chechtat, protože se mi zatlo břicho a všechno totál šlo ven). Na hlavu bych se nestavěla, co kdyby to nateklo do uší ![]()
@zuzouš
Tak to jo teda.. já taky dělám všemožné stojky a přítel mi drží nohy
vždycky je u toho sranda jak blázen
ale přesně jak říkáš sotva se zasměju tak smůla…:D díky za reakci
![]()
@LN13 píše:
A otěhotníš, pokud bude vhodná dobato by nikdy nikdo nepřišel do jináče - však se ta jedna mrška uchytí
Je taky jsem po sexu běžela s ručníkem mezi nohama ( strašně sexy pohled)
hned do sprchy abych se umyla, jinak to je teda fuj pocit mít to v posteli a kdo ví kde všude
a otehotnela jsem plánované:))
@MarieOVMUC
Tak to je super
No já bych to taky nesnesla v posteli..musím hned do sprchy jinak se necítím.. ![]()
Ja sem po sexu kdyz to slo zustala v posteli a sla spat. A vyteklo to az rano kdyz sem si stoupla ![]()
Ja bych to nesnesla v posteli uz kvuli tomu, ze k nam v noci do postele chodi mala.
@Wennulka
Tak to mě by asi do rána nevydželo..pokud nedám nohy nahoru tak citím jak to pomalu teče
to je na moje nervy
No tak to pak jo když ti tam chodí malá..to bych taky nesnesla..
![]()
@Anonymní píše:
Holky, a jak to děláte po sexu? To hned letíte na záchod „vykapat“? Nebo máte nějakou hadru nebo ručník?
Jako blbej dotaz, ale mě se vždycky nechce okamžitě vstávat a utíkat do sprchy
Máme vždy pod polštářem balíček kapesníků
pro případ a jak potřebuju tak si dám kapesník dole a můžu ještě v klidu ležet ať si to teče tam
![]()
@sunnyho.motylek me rikala jedna baba, sladky dovnitr, horky ven