Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak jsme se s přítelem domluvili, že se začneme snažit od března. Přidá se nĕkdo? ![]()
@lelinka89 píše:
Ahoj holky, tak jsme se s přítelem domluvili, že se začneme snažit od března. Přidá se nĕkdo?
Jestli to vše dobře dopadne, tak začneme taky ![]()
Určitĕ všechno dopadne dobře, už se nemůžu dočkat, snad to rychld uteče ![]()
@lelinka89 No…uvidíme, teď musíme vyřešit nové bydlení a když to dopadne dobře, tak bychom mimi už také chtěli. Předběžně jsem počítala s březnem, ale právě kvůli tomu bydlení nevím, nevím, jetli se to tím neposune…Ještě nás čeká svatba a asi budeme posouvat termín, tak bych se zase nechtěla vdávat s balonem před sebou ![]()
My jsme se přestĕhovali v prosinci, ale práce je na domečku ještĕ hodnĕ. Kdyby nám to vyšlo hned v březnu, bylo by to krásnĕ na Vánoce, ale moc v to nevĕřím. ![]()
Ahoj, já teda vzhledem k tomu, že mám problém s menses, musím už začít něco dělat teď… za 14 dní jdu na gindu. Ale moc bych si taky přála, aby nám to klaplo v březnu! ![]()
Oběma vám budu držet palce! ![]()
Já už sice doma prtě mám
ale chceme s manžou druhé. ![]()
To je krásný
bereš nĕjaké vittamíny? Zrovna přemýšlím jaké koupit. ![]()
Před těhu jsem jedla kys. listovou, jinak nic… prostě si dáš ovoce, džusík nebo zeleninu a ryby. Z více stran jsem slyšela, že po vitamínových doplňcích miminka v bříšku více přibírají a jsou pak na porod větší
ale kdo ví…
Teď ještě kojím, tak radši nic, aby se malý neosypal…
Ahojky holky,
pokud mohu i já se přidám ![]()
@lelinka89 Tak to jsme na tom podobně. Doděláváme hnízdečko a pak začne snaha. Jsme po samovolném potratu v 5tt a tak teď si máme dát chvilku pauzu.. Takže nanovo začneme tak březen, duben, pokud to vše vyjde ![]()
@marmeládakoblih
Tak at to vse dobre dopadne. Drzim palecky. ![]()