Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marmeládakoblih
presne tak, teprve dneska jsem prestala po 8 dnech spinit (po te hysteroskopii), takze snad BRZO dorazi… No my se zacali v listopadu snazit a v prosinci to hned vyslo - teda malem - skoda ze se to zahnizdilo jinde nez melo..takze v tomhle se snazim byt pozitivni..ale mam trochu strach aby se to neopakovalo
@marmeládakoblih @Linda RICCIONE já chci taky dostat už MS!!! Kdo by to byl řekl v pubertě, že si ji jednou budu od srce přát! ![]()
@Linda RICCIONE Přestat špinit je taky pokrok
No, my se ani nesnažili, jen jsme si prostě řekli, že už bychom mohli mít přírustek a hned na poprvé to vyšlo…
Jen se to neudrželo ![]()
@Lucmic To jo, když ji člověk nepotřebuje, tak na ni nadává a najednou si ji přeje ![]()
@Lucmic
presneeee, to je absurdni - raduju se ze mi klesa HCG a tesim se na MS, to je uplne naopak vsechnooooo ![]()
@marmeládakoblih
takze vy od tedka cekate take na dva cykly??? To se zacneme snazit tak nejak stejne vid..uz mas HCG na nule?
@Linda RICCIONE Jj, máme tak dva cykly počkat. HCG už mám na nule, ale rozhodující je příchod té MS ![]()
@marmeládakoblih
tyjo se mas, ze mas HCG na nule..ja jdu ted v UT rano na kontrolu (hcg a vyslekdy z histologie) tak jsem zvedava..pred tydnem jsem mela ale HCG 108,tak nevim jak dlouho to trva nez to bude na nule..Neboooj, za chvili dorazi ![]()
@Linda RICCIONE Já měla HCG na 1. odběru 120 a pak jsem šla ani ne za týden a měla jsem ho na nule. Takže držím palečky ![]()
@marmeládakoblih
to je dobra zprava, to bych taky mohla byt skoro na nule
) jsem fakt zvedava…Muzu se jeste zeptat, jak je to dlouho, co ji mas na nule?
@Linda RICCIONE Byla jsem na krvi v út, a ve středu jsem měla výsledky, takže od středy.
@marmeládakoblih
ahaa, takze chvili.. no jsem zvedava kdy ta MS by mela dorazit, Ty nemas asi predstavu vid
@Linda RICCIONE To vůbec netuším, ale jako naschvál to bude v tu nejnevhodnější chvíli ![]()