Snažení od března 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.1.13 20:29

@marmeládakoblih

presne tak, teprve dneska jsem prestala po 8 dnech spinit (po te hysteroskopii), takze snad BRZO dorazi… No my se zacali v listopadu snazit a v prosinci to hned vyslo - teda malem - skoda ze se to zahnizdilo jinde nez melo..takze v tomhle se snazim byt pozitivni..ale mam trochu strach aby se to neopakovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
26.1.13 20:32

@marmeládakoblih @Linda RICCIONE já chci taky dostat už MS!!! Kdo by to byl řekl v pubertě, že si ji jednou budu od srce přát! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.13 20:34

@Linda RICCIONE Přestat špinit je taky pokrok :potlesk: No, my se ani nesnažili, jen jsme si prostě řekli, že už bychom mohli mít přírustek a hned na poprvé to vyšlo… :) Jen se to neudrželo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.13 20:35

@Lucmic To jo, když ji člověk nepotřebuje, tak na ni nadává a najednou si ji přeje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.13 20:38

@Lucmic

presneeee, to je absurdni - raduju se ze mi klesa HCG a tesim se na MS, to je uplne naopak vsechnooooo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.13 20:39

@marmeládakoblih

:hug: takze vy od tedka cekate take na dva cykly??? To se zacneme snazit tak nejak stejne vid..uz mas HCG na nule?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.13 20:45

@Linda RICCIONE Jj, máme tak dva cykly počkat. HCG už mám na nule, ale rozhodující je příchod té MS :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.13 20:47

@marmeládakoblih

tyjo se mas, ze mas HCG na nule..ja jdu ted v UT rano na kontrolu (hcg a vyslekdy z histologie) tak jsem zvedava..pred tydnem jsem mela ale HCG 108,tak nevim jak dlouho to trva nez to bude na nule..Neboooj, za chvili dorazi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.13 20:50

@Linda RICCIONE Já měla HCG na 1. odběru 120 a pak jsem šla ani ne za týden a měla jsem ho na nule. Takže držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.13 20:56

@marmeládakoblih

to je dobra zprava, to bych taky mohla byt skoro na nule :o) jsem fakt zvedava…Muzu se jeste zeptat, jak je to dlouho, co ji mas na nule?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.13 20:58

@Linda RICCIONE Byla jsem na krvi v út, a ve středu jsem měla výsledky, takže od středy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.13 21:00

@marmeládakoblih

ahaa, takze chvili.. no jsem zvedava kdy ta MS by mela dorazit, Ty nemas asi predstavu vid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.13 21:03

@Linda RICCIONE To vůbec netuším, ale jako naschvál to bude v tu nejnevhodnější chvíli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.13 21:07

@marmeládakoblih

takze klasika :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.13 21:12

@Linda RICCIONE Jj, v tom asi žádná novinka nebude :lol:

• načítám...