Vytlačený pupík

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1853
3.2.10 14:13
Taky nám to pomohlo,syn měl kýlu ve velikosti 10koruny-do 6měs. se mu zatáhla ted nám zbyla jen kožní řasa.
petrag píše:
ahoj,
malá má už skoro rok a vše zatím ok. Ale v té době se nám to taky přihodilo-říká se tomu pupeční kíla. Nám pan doktor poradil pupík zatlačit a kraje jako by přimáčknout k sobě, aby to udělala jakoby „brdýlku“ a přelepit průhlednou hipoalergenní náplastí a ještě pod ni vložit takový vatový uzlík(není to klasická vata-něco jako gáza). ten se prodává v lékarně už nabalený v pytlíku-je několik druhů- my používaly největší cca 4cm. ráno zalepit a sundat až při koupání.lepit každý den dokud pupík nezůstane ve vnitř. Bylo mi řečeno, že se to spravý asi za 3 měsíce, ale nám se to podařilo za necelý měsíc.Ikdyž se pak rozčilovala, vše zůstalo v pořádku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.13 20:14

Boulička v pupíku

Ahoj, chci se zeptat mám 6 týdenní holčičku..Dnes jsem si všimla že přímo v pupíku má vylezlou cca 4mm červenou bouličku..Když sem jí koupala tak se jí zbarvila do barvy těla..Drží to na kůžic¨čce tak na půl mm..Nevíte někdo co by to mohlo být? Zatím se mi tak nějak to shoduje na pupečníkovou kýlu..K dr jdem až v úterý :( Děkuji za každou odpoveď Edita :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí