Bílý výtok v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.9.15 16:13

Ahojky holky, trpím stejným problémem… :-( A chci se optat (když tady teda čtu, že je to v těhu normální), který přípravek se na to v lékárně dá koupit bez receptu a můžou ho i těhotné… Moc dík!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
5.11.16 19:39

Ahoj je normální bílý vytok? Pripomina mi to jako bílá nudle z nosu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
5.11.16 19:49

@Jana.49 a v jakém jsi týdnu?? Může to být třeba postupně odcházející hlenová zátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
5.11.16 19:50

Ve 29tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
5.11.16 19:54

A jiné potíže nemáš?? Může ti být taky zánět pokud by byli jiný potíže. Taky to nemusí být nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.16 19:59

Ja jsem v 10tt a bily vytok mam od zacatku, dokonce tolik, ze musim nosit slipovku, doktorka mi rekla, ze me to bude provazet cele tehotenstvi, ze je to naprosto normalni. Takze pokud to nesvedi a nezapacha bud v klidu.

• Citovat
  • Upravit
23298
5.11.16 20:02

Ja to taky mela cele tehotenstvi a nic se nestalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
5.11.16 20:16

Dnes jsem byla na pohotovosti s pobolivanim bricha. Cipek 28mm vb uzavřena dráždivá deloha. Mám klidovy rezim, ale prý nález celkem v pohodě. Břicho netvrdne, ale prý mám lezet.jen né teď překvapil ten vytok na papíru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
5.11.16 21:06

Me vytok provazi cele tehotenstvi a na kontrole pred par dny cipek 4cm a to zacinam 33tt, takze to spolu nesouvisi. Hlenova zatka to s timhle nalezem nebude. Aspon te vysetrili a muzes byt v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
5.11.16 21:13

Bíly výtok je proto že to chrání plod, čistí tě to, tak mi to řekl doktor já jsem na začátku a mám ho taky až až ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
12.2.18 14:39

Ahojky holky taky se chci zeptat uz asi treti den mam husty bily vytok a prijde mi ze i s takovou jakoby vodou jsem pak uplne mokra nezapacha ani nesvedi na ms je jeste brzy ta ma prijit az za deset dni podle vypoctu ovulka byla pred tydnem o mimi se snazime druhy mesic ale nevim zadny priznaky nemam akorat me tedy hrozne svedi kuze az jakoby stipe to bych se udrbala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
8.5.18 14:04

Ahoj mám podobný dotaz. Mám už dva dny bílí výtok sice hodně řídký, ale zapáchající. Výtok mám pocele těhotenství. Jsem 33 tt a otvíram se již 14 dní.
Je to normální výtok? Občas pozoruji kapičky krve při otírání na WC :oops: :oops: :mrgreen: trochu trapné téma :oops: :oops: bolesti v podbřišku a bolesti zad. A byli i poslíčci…snad už nerodíme :lol: no byl by to druhý předčasný porod. Ve čtvrtek jdu na kontrolu tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
8.5.18 14:05
@CoocaCola píše:
Ahoj mám podobný dotaz. Mám už dva dny bílí výtok sice hodně řídký, ale zapáchající. Výtok mám pocele těhotenství. Jsem 33 tt a otvíram se již 14 dní.
Je to normální výtok? Občas pozoruji kapičky krve při otírání na WC :oops: :oops: :mrgreen: trochu trapné téma :oops: :oops: bolesti v podbřišku a bolesti zad. A byli i poslíčci…snad už nerodíme :lol: no byl by to druhý předčasný porod. Ve čtvrtek jdu na kontrolu tak uvidíme.

Je i s vodou ten výtok. No uvidím co řekne doktor pozítří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
8.5.18 14:12

@CoocaCola: Toto by som už za normálne nepovažovala. Zrejme máš nejakú infekciu, ktorá ti to tam dráždi. Určite by som to čo najskôr riešila s lekárom, kvôli predčasnému pôrodu a taktiež aby sa infekcia nešírila smerom k miminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
8.5.18 20:34
@CoocaCola píše:

Obdobne příznaky má přemnožena bakterie gardnerella, původce infekce. Já na toto dostala v tehu ATB. Prý to není žádná sranda, může např. způsobit předčasný porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí