Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky, trpím stejným problémem…
A chci se optat (když tady teda čtu, že je to v těhu normální), který přípravek se na to v lékárně dá koupit bez receptu a můžou ho i těhotné… Moc dík!!!
Ahoj je normální bílý vytok? Pripomina mi to jako bílá nudle z nosu
@Jana.49 a v jakém jsi týdnu?? Může to být třeba postupně odcházející hlenová zátka.
A jiné potíže nemáš?? Může ti být taky zánět pokud by byli jiný potíže. Taky to nemusí být nic.
Ja jsem v 10tt a bily vytok mam od zacatku, dokonce tolik, ze musim nosit slipovku, doktorka mi rekla, ze me to bude provazet cele tehotenstvi, ze je to naprosto normalni. Takze pokud to nesvedi a nezapacha bud v klidu.
Dnes jsem byla na pohotovosti s pobolivanim bricha. Cipek 28mm vb uzavřena dráždivá deloha. Mám klidovy rezim, ale prý nález celkem v pohodě. Břicho netvrdne, ale prý mám lezet.jen né teď překvapil ten vytok na papíru.
Me vytok provazi cele tehotenstvi a na kontrole pred par dny cipek 4cm a to zacinam 33tt, takze to spolu nesouvisi. Hlenova zatka to s timhle nalezem nebude. Aspon te vysetrili a muzes byt v klidu.
Bíly výtok je proto že to chrání plod, čistí tě to, tak mi to řekl doktor já jsem na začátku a mám ho taky až až ![]()
Ahojky holky taky se chci zeptat uz asi treti den mam husty bily vytok a prijde mi ze i s takovou jakoby vodou jsem pak uplne mokra nezapacha ani nesvedi na ms je jeste brzy ta ma prijit az za deset dni podle vypoctu ovulka byla pred tydnem o mimi se snazime druhy mesic ale nevim zadny priznaky nemam akorat me tedy hrozne svedi kuze az jakoby stipe to bych se udrbala ![]()
Ahoj mám podobný dotaz. Mám už dva dny bílí výtok sice hodně řídký, ale zapáchající. Výtok mám pocele těhotenství. Jsem 33 tt a otvíram se již 14 dní.
Je to normální výtok? Občas pozoruji kapičky krve při otírání na WC
trochu trapné téma
bolesti v podbřišku a bolesti zad. A byli i poslíčci…snad už nerodíme
no byl by to druhý předčasný porod. Ve čtvrtek jdu na kontrolu tak uvidíme.
@CoocaCola píše:
Ahoj mám podobný dotaz. Mám už dva dny bílí výtok sice hodně řídký, ale zapáchající. Výtok mám pocele těhotenství. Jsem 33 tt a otvíram se již 14 dní.
Je to normální výtok? Občas pozoruji kapičky krve při otírání na WC![]()
![]()
trochu trapné téma
![]()
Je i s vodou ten výtok. No uvidím co řekne doktor pozítří
@CoocaCola: Toto by som už za normálne nepovažovala. Zrejme máš nejakú infekciu, ktorá ti to tam dráždi. Určite by som to čo najskôr riešila s lekárom, kvôli predčasnému pôrodu a taktiež aby sa infekcia nešírila smerom k miminku.
@CoocaCola píše:
Je to normální výtok? Občas pozoruji kapičky krve při otírání na WC![]()
![]()
trochu trapné téma
![]()
Obdobne příznaky má přemnožena bakterie gardnerella, původce infekce. Já na toto dostala v tehu ATB. Prý to není žádná sranda, může např. způsobit předčasný porod.