Bílý výtok v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
482
9.5.18 10:58

@jankajj @lisma no to ste mě potěšili :,( předčasný porod… už zase :mrgreen: tak uvidím zítra tam je od 15:00 pro tehule a já jsem objednaná na akupunkturu bude otáčet miminko. Je nohama napřed

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.18 11:03

Ahoj, take se pridam. Po dobu tehu bily kremovity vytok (trpela jsem na nej i pred tehu, ale v mensi mire) a obcas mi prijde, ze se tam objevi par hrudek, ale nikdy ne jako tvaroh, Kdyz to po koupeli nebo styku dva dny svedi, tak mi prijde, ze bez chemie z lekarny se mi to samo vrati do původního kremoveho stavu a zapach bych prirovnala spis jako lehce nakysle, coz by asi melo byt v poradku, ze to Ph je ted kyselejsi a chrani tak pred bakteriema. Ma to nektera podobne? V patek jdu na kontrolu, tak se radsi zeptam doktora :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
30.5.18 16:06

Zrovna dnes jsem bílý mírně hrudkovitý výtok řešila s lékařkou, jsem 14 tt, a prý to způsobuje progesteron, prohlédla mě a řekla že je to ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
30.5.18 21:01

Nojo nějaký bakterie tam mám a budu už 36tt takže prý dle výsledků se to nelepší a tak si mám koupit nějaká vaginální probiotika zítra jdu k němu naposledy pak už čekat na porod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
2.12.18 08:20

Ahojte, jsem čerstvě těhotná v 5tt a dneska jsem na kalhotkách našla několik bílých kousíčků, vypadá to jako hodně hustý hrudkovitý hlen. Naprosto bez zápachu, pálení či svědění. Sladké vůbec nejím, protože mi teď přestalo chutnat. A pečivo taky moc ne. Tak se mi to na kvasinky moc nezdá. Netušíte, co by to mohlo být? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1487
2.12.18 08:26

@Linduš91 Asi to patří k těhotenství, už to ani neřeším, přesně jak píšeš. Bez jiných dalších potíží, doktor to taky nijak neřeší, byla bych v klidu, pokud nejsou bolesti ani nic jiného. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
2.12.18 08:50

Ja taky myslim, ze to k tomu patri, cim vic jsem byla tehotna, tim vic jsem to mela. V obou tehotenstvi. Nekdy ve 30tt delaji stery a nic mi nenasli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
2.12.18 08:57

@Linduš91 mel jsem takovy vytok pomalu cele tehotenstvi,ja to nejak neresila,ale doktorka delala nekolikrat stery a nikdy nic,takze pokud Te to neboli,nesvedi,nepali,tak bych byla v klidu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
14379
2.12.18 09:43

@Linduš91 ahoj, jsem na tom asi jako ty, cca 5. tt a mám to úplně stejně. Měla jsem to i předchozí těhotenství, čím déle těhotná, tím silnější výtok. Musela jsem nosit intimky. Podle doktora je to dobře, prý to brání průniku infekce a bakterií k děložnímu hrdlu :kytka: :mavam: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
2.12.18 10:01

je to normální, mam to celý těhu. Doktorka by ti měla na kontrole dělat výtěr a tak, takže by případně zjistila, kdyby to nebylo ok. Ale jak už tu ostatní psaly, když je to bez svědění, zápachu :) tak je to v pohodě. Dr mi doporučovala lactofeel na noc, např., ale jestli je to k něčemu teda nevim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
6.5.22 13:13

Ahoj, vím, že už tady dlouho nikdo nebyl, ale tenhle problém mě také trápí, jsem v 16tt. :) Bylo mi řečeno od mé doktorky, že je to úplně normální. Tak se chci jen zeptat, jestli bych mohla mít tyhle slipovky, jestli s nima má některá z vás zkušenosti. :palec: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí