Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
i kdyz se stydim , tak nebudu psat jako anonym, jsme zensky, ne ? ![]()
Chtela jsem se zeptat, jestli nemate podobnou zkusenost, nebo nevite, zda je normalni mit, v 19+5 tt, trosilinku hrudkovity vytok, bile barvy, nezapacha, nesvedi.
Navic mi prijde, ze jsem jakoby stale mokra, myslite, zze to je taky normalni?
Dekuji mockrat za reakce a pomoc. ![]()
Ahoj Weru,jak vidis podle metriku, tak jsme tehu temer stejne, mam uplne stejne problemy. 14 dni zpatky jsem byla na gyn na kontrole, tak jsem to nahlasila. Dr rikala, ze to muze byt, ale vzali mi pro sichr stery, jestli tam neco neni a protoze se tam neco objevilo, tak jsem na osm dni vyfasla zavadeci tablety, pry je to lepsi prelecit. tak snad jsem ti trochu pomohla ![]()
Ahoj, já měla úplně to samé, v těhotenství je to normální, pokud tě to teda nesvědí, tak to kvasinky nebudou. Klidně si můžeš v lékárně koupit globulinové čípky, tím nic nezkazíš. Můžou se dávat i v těhotenství ![]()
Dekuji moc holky, jste zlate.
1.6. jdu k na KO, tak to nahlasim, pokud se zacnu drbat, tak tam nalitnu driv.
Jeste jednou dekuji ![]()
Já měla to samé, ale kvasinky to nejsou… Zeptej se gyndr. ať ti udělá stěry ![]()
já to mám taky, mudr. říkal, že je to normální, pokud nesvědí, nepálí, nezapáchá, tak je to ok
Monny89 píše:
Já měla to samé, ale kvasinky to nejsou… Zeptej se gyndr. ať ti udělá stěry
koukám na metřík
jak to, že nerodíš ![]()
Myslím, že když tě to nesvědí, tak je to OK. Já měla celé těhotenství výtok - bez slipovky to nešlo. Kdyby tě to mělo začít svědět, tak zajdi na gyndu. A určitě o tom řekni doktorovi až půjdeš do poradny ![]()
jadviga píše:Monny89 píše:koukám na metřík
Já měla to samé, ale kvasinky to nejsou… Zeptej se gyndr. ať ti udělá stěryjak to, že nerodíš
Dneska mám termín, já vím.. ale malýmu se nějak nechce
![]()
Monny89 píše:
A je to jen klasicky tehu vytok, to co je v tvem pripade?
Me to zatim nesvedi a partner ted volal doktorovi, jestli by me nevzal dnes na stery nebo mi napsal recept alespon, protoze jestli jsem dobre pochopila praktiky doktoru tady, tak se temer za zadnych okolnosti nechteji laicky receno rypat ve vaginach
. A on jim rekl, ze me to svedi, jakou to ma konzistenci atd a i kdyz rekl, ze to svedi ( i kdyz nesvedi, ale jak je donutit, mi vzit ster, ze) a on mu na to rekl jinej doktor, ze je to normalni, dokud to nepali a nezapacha tak je to ok. Tak si uz ze me delaji prdel, zlaty CR.
buryna píše:
Myslím, že když tě to nesvědí, tak je to OK. Já měla celé těhotenství výtok - bez slipovky to nešlo. Kdyby tě to mělo začít svědět, tak zajdi na gyndu. A určitě o tom řekni doktorovi až půjdeš do poradny
Dekuji. On nesvedi, ale ma jinou konzistenci, tak nevim. Koupim si ty pilule v lekarne a kdyz se mi to rozjede, tak je pouziju. Uz se mi jim nic rikat nechce. ![]()
Weru píše:Monny89 píše:A je to jen klasicky tehu vytok, to co je v tvem pripade?
Me to zatim nesvedi a partner ted volal doktorovi, jestli by me nevzal dnes na stery nebo mi napsal recept alespon, protoze jestli jsem dobre pochopila praktiky doktoru tady, tak se temer za zadnych okolnosti nechteji laicky receno rypat ve vaginach. A on jim rekl, ze me to svedi, jakou to ma konzistenci atd a i kdyz rekl, ze to svedi ( i kdyz nesvedi, ale jak je donutit, mi vzit ster, ze) a on mu na to rekl jinej doktor, ze je to normalni, dokud to nepali a nezapacha tak je to ok. Tak si uz ze me delaji prdel, zlaty CR.
Je to jen klasický těhu výtok.. Plus teď na konci těhu je tam i jiná bakterie, ale ta nezpůsobuje výtok, to mi vyléčí pak ATB po porodu…
Takže u mě to je jen ten normální výtok.. ![]()
Jak moc jíš sladké? Když se jí až moc, tak vznikají ty mykózy ![]()
Monny89 píše:jadviga píše:Dneska mám termín, já vím.. ale malýmu se nějak nechceMonny89 píše:koukám na metřík
Já měla to samé, ale kvasinky to nejsou… Zeptej se gyndr. ať ti udělá stěryjak to, že nerodíš
![]()
![]()
má čas
držím palce!
Mony ja si praveze myslim, ze je to ze sladkeho. Dva tri tydny jsem jedla snad jen sladke, nemohla jsem pozrit nic jinyho
.
No ja to reknu svymu doktorovi ve stredu pokud to zacne svedet. Nechapu logiku tady, ze az to zacne zapachat, kvasinky pokud vim nezapachaji
.
Snad to bude jen ten norm vytok.