Bílý výtok v těhotenství

46867
23.5.11 00:25

Vytok

Ahoj holky,

i kdyz se stydim , tak nebudu psat jako anonym, jsme zensky, ne ? :palec:

Chtela jsem se zeptat, jestli nemate podobnou zkusenost, nebo nevite, zda je normalni mit, v 19+5 tt, trosilinku hrudkovity vytok, bile barvy, nezapacha, nesvedi.

Navic mi prijde, ze jsem jakoby stale mokra, myslite, zze to je taky normalni?

Dekuji mockrat za reakce a pomoc. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
630
23.5.11 07:24

Ahoj Weru,jak vidis podle metriku, tak jsme tehu temer stejne, mam uplne stejne problemy. 14 dni zpatky jsem byla na gyn na kontrole, tak jsem to nahlasila. Dr rikala, ze to muze byt, ale vzali mi pro sichr stery, jestli tam neco neni a protoze se tam neco objevilo, tak jsem na osm dni vyfasla zavadeci tablety, pry je to lepsi prelecit. tak snad jsem ti trochu pomohla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
23.5.11 07:31

Příspěvek upraven 19.06.16 v 17:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
23.5.11 08:04

Ahoj, já měla úplně to samé, v těhotenství je to normální, pokud tě to teda nesvědí, tak to kvasinky nebudou. Klidně si můžeš v lékárně koupit globulinové čípky, tím nic nezkazíš. Můžou se dávat i v těhotenství :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
23.5.11 08:17

Dekuji moc holky, jste zlate.
1.6. jdu k na KO, tak to nahlasim, pokud se zacnu drbat, tak tam nalitnu driv.

Jeste jednou dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.5.11 09:35

Já měla to samé, ale kvasinky to nejsou… Zeptej se gyndr. ať ti udělá stěry :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
23.5.11 09:56

já to mám taky, mudr. říkal, že je to normální, pokud nesvědí, nepálí, nezapáchá, tak je to ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
23.5.11 09:56
Monny89 píše:
Já měla to samé, ale kvasinky to nejsou… Zeptej se gyndr. ať ti udělá stěry :kytka:

koukám na metřík :palec: jak to, že nerodíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8325
23.5.11 10:00

Myslím, že když tě to nesvědí, tak je to OK. Já měla celé těhotenství výtok - bez slipovky to nešlo. Kdyby tě to mělo začít svědět, tak zajdi na gyndu. A určitě o tom řekni doktorovi až půjdeš do poradny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.5.11 10:03
jadviga píše:
Monny89 píše:
Já měla to samé, ale kvasinky to nejsou… Zeptej se gyndr. ať ti udělá stěry :kytka:

Dneska mám termín, já vím.. ale malýmu se nějak nechce :nevim: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
23.5.11 10:15
Monny89 píše:

A je to jen klasicky tehu vytok, to co je v tvem pripade?
Me to zatim nesvedi a partner ted volal doktorovi, jestli by me nevzal dnes na stery nebo mi napsal recept alespon, protoze jestli jsem dobre pochopila praktiky doktoru tady, tak se temer za zadnych okolnosti nechteji laicky receno rypat ve vaginach :roll: . A on jim rekl, ze me to svedi, jakou to ma konzistenci atd a i kdyz rekl, ze to svedi ( i kdyz nesvedi, ale jak je donutit, mi vzit ster, ze) a on mu na to rekl jinej doktor, ze je to normalni, dokud to nepali a nezapacha tak je to ok. Tak si uz ze me delaji prdel, zlaty CR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
23.5.11 10:17
buryna píše:
Myslím, že když tě to nesvědí, tak je to OK. Já měla celé těhotenství výtok - bez slipovky to nešlo. Kdyby tě to mělo začít svědět, tak zajdi na gyndu. A určitě o tom řekni doktorovi až půjdeš do poradny :wink:

Dekuji. On nesvedi, ale ma jinou konzistenci, tak nevim. Koupim si ty pilule v lekarne a kdyz se mi to rozjede, tak je pouziju. Uz se mi jim nic rikat nechce. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.5.11 10:21
Weru píše:
Monny89 píše:
A je to jen klasicky tehu vytok, to co je v tvem pripade?
Me to zatim nesvedi a partner ted volal doktorovi, jestli by me nevzal dnes na stery nebo mi napsal recept alespon, protoze jestli jsem dobre pochopila praktiky doktoru tady, tak se temer za zadnych okolnosti nechteji laicky receno rypat ve vaginach :roll: . A on jim rekl, ze me to svedi, jakou to ma konzistenci atd a i kdyz rekl, ze to svedi ( i kdyz nesvedi, ale jak je donutit, mi vzit ster, ze) a on mu na to rekl jinej doktor, ze je to normalni, dokud to nepali a nezapacha tak je to ok. Tak si uz ze me delaji prdel, zlaty CR.

Je to jen klasický těhu výtok.. Plus teď na konci těhu je tam i jiná bakterie, ale ta nezpůsobuje výtok, to mi vyléčí pak ATB po porodu…
Takže u mě to je jen ten normální výtok.. :nevim:

Jak moc jíš sladké? Když se jí až moc, tak vznikají ty mykózy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
23.5.11 10:31
Monny89 píše:
jadviga píše:
Monny89 píše:
Dneska mám termín, já vím.. ale malýmu se nějak nechce :nevim: :mrgreen: :mrgreen:

má čas :) držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
23.5.11 10:34

Mony ja si praveze myslim, ze je to ze sladkeho. Dva tri tydny jsem jedla snad jen sladke, nemohla jsem pozrit nic jinyho :mrgreen: .
No ja to reknu svymu doktorovi ve stredu pokud to zacne svedet. Nechapu logiku tady, ze az to zacne zapachat, kvasinky pokud vim nezapachaji :roll: .
Snad to bude jen ten norm vytok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky