Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
na žádnou nevěru to neukazuje. Ukazuje to na to, že máš zánět
Ano, kdyz Ti partner zahyba, zbarvi se Ti jednou mesicne na tyden do cervena vytok. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj mám dotaz
Pokud výtok zapáchá, jediná možnost a příčina musí být v nevěře partnera??
Nebo se dá tato forma chytit i jinak a to, že zapáchá, nezapáchá apod. neukazuje na nevěru?
Podle mě, to někdy nevěra může být… Ale spíš bych se přikláněla k zánětu… Ten může být i ze zapaření, špatná hygiena, i to léto k tomu přispívá pokud se chodíte koupat na veřejná místa a máš na sobě dlouho mokré plavky… Nebo naopak prochladnutí… ![]()
Ano, může to být nevěra, ale ta může být i bez výtoku. Pokud máš výtok, který zapáchá a neřešíš ho, tak se partnerovi nedivím, že jde zasunout jinam.
Kdyz chces byt chytra, tak ne, nemam vytok a kdybych ho mela, resila bych ho, at uz by byl jakykoliv…jen vim, ze na vytoky je 100× ruznych pricin, ale cetla jsem moudro, ze jakmile je zapachajici vytok, je to jen z duvodu nevery, z zadneho jineho…tak me to zajima a zeptala jsem se, protoze je to podle me blbost…diky mudro ![]()
@Anonymní píše:
Kdyz chces byt chytra, tak ne, nemam vytok a kdybych ho mela, resila bych ho, at uz by byl jakykoliv…jen vim, ze na vytoky je 100× ruznych pricin, ale cetla jsem moudro, ze jakmile je zapachajici vytok, je to jen z duvodu nevery, z zadneho jineho…tak me to zajima a zeptala jsem se, protoze je to podle me blbost…diky mudro
Já ti to řeknu takhle, na blbou otázku, blbá odpověď
![]()
To je pěkná blbina, aby žena podle zapáchajícího výtoku poznala nevěru. Pokud výtok způsobuje trichomoniáza, tak ta se přenáší stykem a podezření na nevěru je na místě. Výtok může zapáchat i kvůli jiným příčinám, částo za to může bakteriální vaginóza, kdy prostě přemnožené bakterie způsobují zápach. A v tom může být partner naprosto nevinně. ![]()
Měla jsem zapáchající výtok v těhotenství, kdy jsem měla zakázaný sex, takže těžko to byl projev nevěry.
Ahoj mám dotaz
Pokud výtok zapáchá, jediná možnost a příčina musí být v nevěře partnera??
Nebo se dá tato forma chytit i jinak a to, že zapáchá, nezapáchá apod. neukazuje na nevěru?