Výtok který i zapáchá

Anonymní
20.7.20 11:37

Výtok který i zapáchá

Ahoj mám dotaz
Pokud výtok zapáchá, jediná možnost a příčina musí být v nevěře partnera??
Nebo se dá tato forma chytit i jinak a to, že zapáchá, nezapáchá apod. neukazuje na nevěru?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
378
20.7.20 11:40

:zed: :zed: na žádnou nevěru to neukazuje. Ukazuje to na to, že máš zánět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
20.7.20 11:42

Ano, kdyz Ti partner zahyba, zbarvi se Ti jednou mesicne na tyden do cervena vytok. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1276
20.7.20 11:55
@Anonymní píše:
Ahoj mám dotaz
Pokud výtok zapáchá, jediná možnost a příčina musí být v nevěře partnera??
Nebo se dá tato forma chytit i jinak a to, že zapáchá, nezapáchá apod. neukazuje na nevěru?

Podle mě, to někdy nevěra může být… Ale spíš bych se přikláněla k zánětu… Ten může být i ze zapaření, špatná hygiena, i to léto k tomu přispívá pokud se chodíte koupat na veřejná místa a máš na sobě dlouho mokré plavky… Nebo naopak prochladnutí… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
20.7.20 12:10

Ano, může to být nevěra, ale ta může být i bez výtoku. Pokud máš výtok, který zapáchá a neřešíš ho, tak se partnerovi nedivím, že jde zasunout jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.20 12:32

Kdyz chces byt chytra, tak ne, nemam vytok a kdybych ho mela, resila bych ho, at uz by byl jakykoliv…jen vim, ze na vytoky je 100× ruznych pricin, ale cetla jsem moudro, ze jakmile je zapachajici vytok, je to jen z duvodu nevery, z zadneho jineho…tak me to zajima a zeptala jsem se, protoze je to podle me blbost…diky mudro :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
2044
20.7.20 12:35
@Anonymní píše:
Kdyz chces byt chytra, tak ne, nemam vytok a kdybych ho mela, resila bych ho, at uz by byl jakykoliv…jen vim, ze na vytoky je 100× ruznych pricin, ale cetla jsem moudro, ze jakmile je zapachajici vytok, je to jen z duvodu nevery, z zadneho jineho…tak me to zajima a zeptala jsem se, protoze je to podle me blbost…diky mudro :potlesk:

Já ti to řeknu takhle, na blbou otázku, blbá odpověď :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
20.7.20 12:40

To je pěkná blbina, aby žena podle zapáchajícího výtoku poznala nevěru. Pokud výtok způsobuje trichomoniáza, tak ta se přenáší stykem a podezření na nevěru je na místě. Výtok může zapáchat i kvůli jiným příčinám, částo za to může bakteriální vaginóza, kdy prostě přemnožené bakterie způsobují zápach. A v tom může být partner naprosto nevinně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
20.7.20 12:41

Měla jsem zapáchající výtok v těhotenství, kdy jsem měla zakázaný sex, takže těžko to byl projev nevěry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí