Je bílý výtok předzvěst ovulace?

Anonymní
26.10.18 18:20

Vytok... Poradite?

Dobry podvečer.
Zacali jsme s manželem snažit o miminko a nechavame tomu volny průběh… Ale nikdy jsem se nezkoumala a nehlidali si ovulaci atd…
Ted mam 6 dni po menstruaci… 5 dnu po jsme s manželem měli nechráněný sex a dneska ten 6 den po se mi objevil bílý výtok… Nevíte jestli je to předzvěst ovoluce? :)

Nebo co by to mohlo byt?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35764
26.10.18 19:04
@Anonymní píše:
Dobry podvečer.
Zacali jsme s manželem snažit o miminko a nechavame tomu volny průběh… Ale nikdy jsem se nezkoumala a nehlidali si ovulaci atd…
Ted mam 6 dni po menstruaci… 5 dnu po jsme s manželem měli nechráněný sex a dneska ten 6 den po se mi objevil bílý výtok… Nevíte jestli je to předzvěst ovoluce? :)Nebo co by to mohlo byt?

Takže jsi dneska 11. den? Pokud jsi předtím brala antikoncepci, tak je to normální, různě se to mění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
26.10.18 19:05

Bily vytok je behem cyklu normalni. Ovulacni vytok je bilkovy. Tahly, pruhledny.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.18 19:34
@pikola píše:
Takže jsi dneska 11. den? Pokud jsi předtím brala antikoncepci, tak je to normální, různě se to mění.

Prášky neberu už dva roky. 11 dnu to není. Je to 6 dni.

• Citovat
  • Upravit
21091
26.10.18 19:44
@Anonymní píše:

Však ano 11 dnů. Cyklus se počítá od prvního dne MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35764
26.10.18 19:45
@Anonymní píše:

Takže jste celou dobu při menstruaci měli styk? Když jsi krvácela? Ovulace to nebude, to je brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
26.10.18 19:57
@Verun83 píše:
Bily vytok je behem cyklu normalni. Ovulacni vytok je bilkovy. Tahly, pruhledny.

Ovulaci jsem vždy poznala na 100 % a tenhle výtok jsem nikdy neměla, vždy byl bílý, jen ho při ovulaci bylo víc… A otěhotněla jsem v pohodě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
27.10.18 06:05
@radkka píše:
Ovulaci jsem vždy poznala na 100 % a tenhle výtok jsem nikdy neměla, vždy byl bílý, jen ho při ovulaci bylo víc… A otěhotněla jsem v pohodě :nevim:

Kazdy to ma jinak. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí