Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobry podvečer.
Zacali jsme s manželem snažit o miminko a nechavame tomu volny průběh… Ale nikdy jsem se nezkoumala a nehlidali si ovulaci atd…
Ted mam 6 dni po menstruaci… 5 dnu po jsme s manželem měli nechráněný sex a dneska ten 6 den po se mi objevil bílý výtok… Nevíte jestli je to předzvěst ovoluce?Nebo co by to mohlo byt?
Takže jsi dneska 11. den? Pokud jsi předtím brala antikoncepci, tak je to normální, různě se to mění.
Bily vytok je behem cyklu normalni. Ovulacni vytok je bilkovy. Tahly, pruhledny.
@pikola píše:
Takže jsi dneska 11. den? Pokud jsi předtím brala antikoncepci, tak je to normální, různě se to mění.
Prášky neberu už dva roky. 11 dnu to není. Je to 6 dni.
@Anonymní píše:
Však ano 11 dnů. Cyklus se počítá od prvního dne MS.
@Anonymní píše:
Takže jste celou dobu při menstruaci měli styk? Když jsi krvácela? Ovulace to nebude, to je brzy.
@Verun83 píše:
Bily vytok je behem cyklu normalni. Ovulacni vytok je bilkovy. Tahly, pruhledny.
Ovulaci jsem vždy poznala na 100 % a tenhle výtok jsem nikdy neměla, vždy byl bílý, jen ho při ovulaci bylo víc… A otěhotněla jsem v pohodě ![]()
@radkka píše:
Ovulaci jsem vždy poznala na 100 % a tenhle výtok jsem nikdy neměla, vždy byl bílý, jen ho při ovulaci bylo víc… A otěhotněla jsem v pohodě
Kazdy to ma jinak. ![]()
Dobry podvečer.
Zacali jsme s manželem snažit o miminko a nechavame tomu volny průběh… Ale nikdy jsem se nezkoumala a nehlidali si ovulaci atd…
Ted mam 6 dni po menstruaci… 5 dnu po jsme s manželem měli nechráněný sex a dneska ten 6 den po se mi objevil bílý výtok… Nevíte jestli je to předzvěst ovoluce?
Nebo co by to mohlo byt?