Výtok z pochvy u dítěte?

170
12.7.17 11:30

Výtok z pochvy u dítěte

Ahoj holky, potřebuji radu..
Malé je 4,5roku a má už od soboty žluto zelený výtok z pipinky(tomu se snad ani nedá říkat pochva).V neděli jsme byli na pohotovosti na gynekologii a moc příjemná paní doktorka brala stěry na kultivaci s tím, že si mám ve středu zavolat o výsledky. Také říkala, že u takhle malého dítěte musí být testy úplně v pořádku. A že pokud se kultivací nic nezjistí a výtok přesto nepřejde, stejně to přeléčíme ANTB.Tak tam dneska volám a doktor mi říká, že tam má laktobacily,,dva křížky" a že je to v pořádku, že má asi moc estrogenu a že máme jít na další stěry kvůli hormonům 25.7.Na otázku, co mám s tím výtokem dělat do té doby mi řekl, ať ukončím OČR, dám malý SLIPOVOU VLOŽKU a pošlu jí do školky..Mě se to prostě nezdá..Mám třeba zkusit zavolat svému gynekologovi? Nebo jí napatlat pipinku bílým jogurtem, jak radí babička? Nebo si vyžádat tamtu doktorku z neděle? Nebo být ráda, že nedostala ANTB???Trochu mě děsí rozdílné názory lékařů..
Díky za rady..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
12.7.17 11:49

Nedávno, když jsem byla na gyndě, tak tam jedný mamince doktor doporučoval pro cca osmiletou dceru se stejným problémem sedací koupel z hodně zředěnýho hypermanganu

• Citovat
  • Upravit
759
12.7.17 11:54

Hypermangan ne. Je spíš na desinfekci, což dcera evidentně nepotřebuje, když ani nedostala atb. Navíc hrozně vysušuje. Aby se jí to nerozhodilo ještě víc a něco potom nechytla. Já bych se řídila doporučením doktora, znělo to celkem rozumně. A počkala na výsledky na ty hormony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
12.7.17 12:28

Taky bych zatím počkala, až kdyby výsledky nic neukázaly, zkusila bych se obrátit jinam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
12.7.17 12:34

No ale slipovou vlozku??vzdyt se bude akorat parit, ne? a co rikate na ten jogurt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
12.7.17 12:45

Určitě bych ji neposilala do školky s vložkou, děti se jí budou smát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
12.7.17 12:47

@elis1991 Zkuste anionový slipovky (značka Anionlady), nic jiného už ani nepoužívám. Objednávám si je v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
12.7.17 12:50

A dcerka si stěžuje, že ji pipina svědí? Nebo že je to nějak nepříjemné? Pokud ne, počkala bych na ten hormonální test a ani jogurt bych nepatlala - ten se dává jako sos na kvasinky, ale pokud má laktobacily v pořádku, tak abys tím dcerce spíš neuškodila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
12.7.17 12:56

S vložkou neporadím. Fakt má ten výtok tak silný? Nešlo by se domluvit s učitelkama a třeba ji vyměnit ve školce kalhotky? A jogurt bych nedávala. V dospělosti může pomoct, ale děti mají úplně jinou poševní mikroflóru. Kdoví, jak by to dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
12.7.17 13:04

A já bych jí do školky s tím neposílala, nedělám si totiž iluze o tom, jak děcka nasedají na mísu, sem tam něco ukápne, o utírání ani nemluvě…aby si to tam ještě nezhoršila :think: a vložky bych jí taky nedávala, spíš častěji měnit kalhotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
12.7.17 13:21

Dcera to měla, ale jí to i svědilo. Jako první jsme měli doporučené koupele v hypermanganu a heřmánku. Často měnit spodní prádlo.
Pokud to dceru, ale nesvědí, tak bych počkala až na výsledky hormonů. Na gyndě nijak nepomohou, když má výsledky ze stěrů vpořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
12.7.17 13:33

Řešila jsem u dcerky něco podobného. Pediatra říkala že to může souviset i s nachlazením. Prostě jak je zahleněná v dýchacích cestách tak muže být i prý hlen v prcce. Můj gynekolog říkal, že takto malým dětem rozhodně nic nemazat, žádné sedaci koupele. Častěji sprchovat, nechat větrat - chodit doma s holým zadkem a když to nepomůže, zajít na gynekologii. Takže bych si dítko nechala doma, dodržovala zvýšenou hygienu a počkala na další testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.7.17 14:10

Dcera měla něco podobného. Doktorka nám řekla ať snížíme cukr, že to může způsbovat velké množství konzumovaného cukru, tak jsme omezili sladkosti. K tomu jsme přidali pytiol. A máme po problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
12.7.17 15:22

Pokud jsou stěry v pořádku a laktobacilů je tam dostatek, tak je zcela zbytečné patlat dceru jogurtem.

Jestli vyloženě potřebujete něco dělat, tak si objednejte chytrou houbu a řešte to sedacími koupelemi - to nemá jak uškodit.

Rozhodně vyvařujte spodní a noční prádlo, často ho měňte, nenechte ji chodit v mokrých plavkách a nechte ji co nejčastěji chodit jen v sukni či šatech bez spodního prádla.

Omezit sladké a zvýšit množství snědené zeleniny a ovoce nikdy neuškodí. https://www.chytra-houba.eu/…ozam,93.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
12.7.17 15:54

Nebyla mala treba nachlazena? Pockala bych asi na ty dalsi testy. Ale s tou slipovou vlozkou si teda nejsem jista, rekla bych, ze bude spise pak zaparena, aby si nezadelala jeste na neco dlasiho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí