Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Zdeněk IV píše:
Všiml jsem si už delší dobu, že když se ráno vzbudím, tak mi vždy něco vyteče z ucha, dneska ráno to byla krev, teče mi jen z jednoho a to už dlouho. Je to tak 2 roky, co jsem na to ucho blbě slyšel, no neslyšel vůbec, měl jsem to zalehlé a asi vodu v tom, tak jsem šel do lékarny a tam mi dala perixod vodíku a pomohlo mi to.
Ucho mě nebolí, nemá cenu s tím chodit k doktorce i když jsem v minulosti byl, vyplachovala mi to. Nebo jestli to nemůže být i tím, že se potápím na šterkovišti v létě, tam jsem chodil jen v červenci. Kdybych se nepotápěl, tak bych chytl úpal a bolela by mě hlava, to bych opravdu už nechtěl. V minulosti jsem se vůbec nepotápěl a vždy mě ze slunce bolela hlava a šiltovku nenosím, nechci být plešatý.
na to, že jsi chtěl smazat všechny své diskuse, jsi dnes nějak aktivní
To už je přetlak semene co ti leze ušima ven. Musíš už si vrznout jinak ti pak praskne hlava.
@Cenarius píše:
To už je přetlak semene co ti leze ušima ven. Musíš už si vrznout jinak ti pak praskne hlava.
Zřejmě to tak bude. Má nedostak vitamínu S.
@Karamba2020 asi jako mezi potápěním jen v červenci, v srpnu už to asi nejde…a kdyby se v červenci nepotápěl, měl by úpal.
V srpnu už to ale nehrozí, tak nemusí pod vodu
No hledej v tom logiku že
![]()
@Zdeněk IV Když máš takovou starost o ty vlasy, vyhýbáš se důsledně zářivkám? Z těch ti totiž taky zaručeně vypadají, tak bacha na to ![]()
To nic, to jen ouška pláčou nad interakcemi obou hemisfer Zdendova mozku.
@Cenarius píše:
Možné to je, ale psal že honí v práci na wc a přitom si představuje mladou brigádníci, která se na něho dokonce jednou i usmála!
Zdendo když budeš nosit kšiltovku kšiltem dozadu, tak plešatý nebudeš.
@eva valoi píše:
Co je tento chlapec zač? To je troll?
Není, to je náš Zdenda ![]()
Všiml jsem si už delší dobu, že když se ráno vzbudím, tak mi vždy něco vyteče z ucha, dneska ráno to byla krev, teče mi jen z jednoho a to už dlouho. Je to tak 2 roky, co jsem na to ucho blbě slyšel, no neslyšel vůbec, měl jsem to zalehlé a asi vodu v tom, tak jsem šel do lékarny a tam mi dala perixod vodíku a pomohlo mi to.
Ucho mě nebolí, nemá cenu s tím chodit k doktorce i když jsem v minulosti byl, vyplachovala mi to. Nebo jestli to nemůže být i tím, že se potápím na šterkovišti v létě, tam jsem chodil jen v červenci. Kdybych se nepotápěl, tak bych chytl úpal a bolela by mě hlava, to bych opravdu už nechtěl. V minulosti jsem se vůbec nepotápěl a vždy mě ze slunce bolela hlava a šiltovku nenosím, nechci být plešatý.