Výtok z ucha na polštáři!!!

Zdeněk IV
5.12.21 20:33

Výtok z ucha na polštáři!!!

Všiml jsem si už delší dobu, že když se ráno vzbudím, tak mi vždy něco vyteče z ucha, dneska ráno to byla krev, teče mi jen z jednoho a to už dlouho. Je to tak 2 roky, co jsem na to ucho blbě slyšel, no neslyšel vůbec, měl jsem to zalehlé a asi vodu v tom, tak jsem šel do lékarny a tam mi dala perixod vodíku a pomohlo mi to.
Ucho mě nebolí, nemá cenu s tím chodit k doktorce i když jsem v minulosti byl, vyplachovala mi to. Nebo jestli to nemůže být i tím, že se potápím na šterkovišti v létě, tam jsem chodil jen v červenci. Kdybych se nepotápěl, tak bych chytl úpal a bolela by mě hlava, to bych opravdu už nechtěl. V minulosti jsem se vůbec nepotápěl a vždy mě ze slunce bolela hlava a šiltovku nenosím, nechci být plešatý.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65217
5.12.21 20:37
@Zdeněk IV píše:
Všiml jsem si už delší dobu, že když se ráno vzbudím, tak mi vždy něco vyteče z ucha, dneska ráno to byla krev, teče mi jen z jednoho a to už dlouho. Je to tak 2 roky, co jsem na to ucho blbě slyšel, no neslyšel vůbec, měl jsem to zalehlé a asi vodu v tom, tak jsem šel do lékarny a tam mi dala perixod vodíku a pomohlo mi to.
Ucho mě nebolí, nemá cenu s tím chodit k doktorce i když jsem v minulosti byl, vyplachovala mi to. Nebo jestli to nemůže být i tím, že se potápím na šterkovišti v létě, tam jsem chodil jen v červenci. Kdybych se nepotápěl, tak bych chytl úpal a bolela by mě hlava, to bych opravdu už nechtěl. V minulosti jsem se vůbec nepotápěl a vždy mě ze slunce bolela hlava a šiltovku nenosím, nechci být plešatý.

na to, že jsi chtěl smazat všechny své diskuse, jsi dnes nějak aktivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20899
5.12.21 20:47

To už je přetlak semene co ti leze ušima ven. Musíš už si vrznout jinak ti pak praskne hlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
5.12.21 20:48
@Cenarius píše:
To už je přetlak semene co ti leze ušima ven. Musíš už si vrznout jinak ti pak praskne hlava.

Zřejmě to tak bude. Má nedostak vitamínu S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
5.12.21 21:04

Jaká je korelace mezi šiltovkou a pleší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65381
5.12.21 21:23

@Karamba2020 asi jako mezi potápěním jen v červenci, v srpnu už to asi nejde…a kdyby se v červenci nepotápěl, měl by úpal.
V srpnu už to ale nehrozí, tak nemusí pod vodu
No hledej v tom logiku že :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
5.12.21 21:27

Skoro jsem chtela seriozne odpovedet. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
5.12.21 21:32

Že by samovolně vytékal zbytek mozku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
5.12.21 21:34

@Zdeněk IV Když máš takovou starost o ty vlasy, vyhýbáš se důsledně zářivkám? Z těch ti totiž taky zaručeně vypadají, tak bacha na to 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
5.12.21 21:38

Co je tento chlapec zač? To je troll?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
6.12.21 14:33

Díky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5925
6.12.21 15:16

Pane Bože ty to vidíš🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
6.12.21 15:19

To nic, to jen ouška pláčou nad interakcemi obou hemisfer Zdendova mozku.

• Citovat
  • Upravit
484
7.12.21 13:31
@Cenarius píše:
To už je přetlak semene co ti leze ušima ven. Musíš už si vrznout jinak ti pak praskne hlava.

Možné to je, ale psal že honí v práci na wc a přitom si představuje mladou brigádníci, která se na něho dokonce jednou i usmála!
Zdendo když budeš nosit kšiltovku kšiltem dozadu, tak plešatý nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.21 21:53
@eva valoi píše:
Co je tento chlapec zač? To je troll?

Není, to je náš Zdenda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...