Výtoky všemožného typu

Anonymní
27.8.19 11:43

výtoky všemožného typu

Předem se omlouvám za nechutné téma, ale občas se tu něco podobného řeší a třeba máte podobnou zkušenost. Nevím, co jsem udělala špatně, jím celkem zdravě, necpu se sladkým, každý den tak dvakrát sprcha. Teď v těch vedrech i tříkrát, protože když přijdu domů z práce jsem celkem slitá potem. No a zničeho nic se mi objevil jakýsi výtok…nebo spíš bych to nazvala rovnou výtoky. Přes noc čirý tekutý a dost vodnatý, nijak nesmrdí, ani nepálí, ael zkrátka je ho nějak moc, pořád cítím vlhko. No a během dne se mění na hodně hustý bílý až trochu do žluta, sem tam jakási bílá hrudka, ale kvasinky už jsem měla a vypadaly jinak, navíc to ani nesmrdí, ani nepálí, nic mě nebolí. Jsem objednaná k doktorce na preventivku až za měsíc, tak nevím, jestli ji mám otravovat s přesunem termínu na dřív nebo je to normální… :nevim:? ještě jednou pardon za blbý dotaz.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7188
27.8.19 11:53

Viděla bych jádro pudla v tom častým sprchování, pokud se teda myjes mýdlem nebo gelem pokaždý. Pokud nemáš žádný jiny problémy, k doktorce bych počkala na běžnou prohlídku. Podle mě je to celkem normální, taky to tak někdy mám, někdy víc, někdy míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
27.8.19 12:27

Termín bych nepřesouvala - nepálí, nesvědí. Spíš bych si do kalendáře psala jak to kdy vypadalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
28.8.19 10:14

Já mám s výtoky taky zažité své, být tebou bych si zaznamenávala ty výtoky někam do kalendáře, jak vypadá který výtok a kdy, u mě se třeba objevuje hodně vodnatého výtoku někde v půlce cyklu (ovulace), pak hodně bílého-nažloutlého hustého krémového výtoku po ovulaci a před MS, někdy i krátce po MS…někdy je toho více, někdy méně, doktorka mi řekla, že pokud mě nic nesvědí, nepálí a nemá to nějakou podivnou barvu (jako třeba do zelena), tak je to naprosto normální, že některé ženy to tak prostě mají. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí