Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@terien píše:
Já bych se tedy divila. Všichni mi partneři preferovali oholení. Dřív bylo běžné kde co.
Jo, já tomu věřím.
Už tak před dvaceti lety, to bylo považováno celkem jako úplný standard.
@Černá Madonna píše:
Myslím, že orální sex není žádnou novinkou dnešní doby. Byl oblíbenou praktikou už hodně dávno.
Možná taky bude záležet na stavu a hustotě ochlupení.
Ale to opravdu roste jen na vnější straně vulvy.
Jinak tak nějak předpokládám, že muž při orálu nepoužívá jen jazyk a rty.
Ti šikovnější si dokážou poradit a použít u toho třeba i ruce nebo prsty.
Nebo křovinořez.
@Mamatri111 píše:
Ochlupení naroste až úplně doprostřed ale částečně je i na vnitřní straně vulvy a vášnivý muž používá..
No řekněme ty rty i zevnitř. Nebude tam jen zlehka pusinkovat. No a pokud ty ruce drží chlupy na straně, tak zas nestíhají jiné veciHele, já vím, že neoholení mi vadí i u chlapa, a tomu přímo na penisu určitě žádné chlupy nerostou.
Jo, je to každýho osobní věc.
Já jsem jen zareagovala nato, že ochlupení nemusí všem mužům nutně při orálu přímo vadit.
Já mám vyzkoušeno obojí, tak proto to píšu. ![]()
Mi osobně dost pomohl laser. Vždy oholím a poté použiju laser, otázka cca 5 minut, ani ne…A chloupky rostou značně v malé míře. Dříve jsem se holila dost často, teď díky laseru mi to vydrží xxx týdnů ![]()
Zkuste holit po směru, pak to není pro kůži tak nepříjemné. Dřív jsem si holil obličej proti směru, aby to bylo oholené pořádně, ale dlouhodobě to nešlo. Po směru mě nic nebolí, nepálí a rozdíl je minimální. Tahání chloupků se dá, když je jich pár, ale u deseti, dvaceti už to je nepříjemné. Doporučuju jenom holit, pravidelně, a jen po směru.
Možná, že to moc řešíte. ![]()
Teď se vrátím zpět k tomu sexu.
Podle mě, stačí jen jeden vzajemný žádostivý pohled a první kolo odstartuje koupelka ve sprše, druhé v kuchyni na lince a třetím to končí obvykle v posteli. ![]()
A tam se opravdu v zápalu vášně a touhy, na nějaký ten chloupek nikdy a u nikoho nekoukalo. ![]()
Ale je fakt, že já jsem hodně spontánní a ještě víc impulsivní.
Jednoduše řečeno, když miluješ, není co řešit. ![]()
Vy mladí, jste zřejmě moc zhýčkaní, že vám takové přirozené věci připadají nepřijatelné nebo až nechutné.
![]()
@Černá Madonna píše:
Možná, že to moc řešíte.
Podle mě, stačí jen jeden vzajemný žádostivý pohled a první kolo odstartuje koupelka ve sprše, druhé v kuchyni na lince a třetím to končí obvykle v posteli.
A tam se opravdu v zápalu vášně a touhy, na nějaký ten chloupek nikdy a u nikoho nekoukalo.
Jednoduše řečeno, když miluješ, není co řešit.
Vy mladí, jste zřejmě moc zhýčkaní, že vám takové přirozené věci připadají nepřijatelné nebo až nechutné.![]()
Na chloupek se možná nekouká, ale v hubě si ho všimneš…
Mne se teda oholeni chlapi nelibi a ani to nepreferuju. Stejne je pak kazdy akorat opupinkovany a jeste to pri sexu picha ![]()
@Černá Madonna píše:
Možná, že to moc řešíte.
Podle mě, stačí jen jeden vzajemný žádostivý pohled a první kolo odstartuje koupelka ve sprše, druhé v kuchyni na lince a třetím to končí obvykle v posteli.
A tam se opravdu v zápalu vášně a touhy, na nějaký ten chloupek nikdy a u nikoho nekoukalo.
Jednoduše řečeno, když miluješ, není co řešit.
Vy mladí, jste zřejmě moc zhýčkaní, že vám takové přirozené věci připadají nepřijatelné nebo až nechutné.![]()
Tak pokud o sebe člověk dbá, může si to rozdat kdykoliv a na žádný chlupy hledět nemusí.
@Anonymní píše:
Ahoj,chtěla jsem se zeptat, jestli některá z vás nemá zkušenosti s epilací chloupků na intimních partiích. Mam problémy s holením žiletkou. Moje kůže je hodně citlivá, takže mi časté holení žiletkou nedělá dobře. Ještě k tomu když chloupky dorůstají, jak jsou zastřihnuté tou žiletkou, tak strašně píchají a tím pádem se pokožka ještě více podráždí. Myslíte, že by vytrhávání chloupků i s kořínkem bylo pro mě lepší? Je pravda, že nové chloupky jsou jemnější, protože nejsou pouze zastřihnuté žiletkou? Díky za rady a zkušenosti.
Taky mi to holení žiletkou nedělalo úplně dobře a vadilo mi, že už druhý den je extra píchavé strniště…zkusila jsem epilovat a byla jsem nadšená! Chloupky dorůstaly jemnější, nebylo tam to podráždění…super.
Super to bylo tak cca 6 měsíců…
Pak nastalo peklo! Protože jak ty chloupky začaly být postupnou epilací jemnější, tak začaly zarůstat…ale tím nemyslím jako po oholení, že je tam minipupínek a za dva dny už není…myslím tím to, že ty chloupky se nedostaly vůbec ven, začaly se mi dělat bolestivé boule, které se nechtěly hojit a třeba až po mnoha týdnech jsem z boule vydolovala třeba 4cm dlouhý chlup, který rostl obráceně. Takže ve výsledku třísla v hrozném stavu, nedalo se ani jít do plavek. Asi po dvou letech jsem to pak s epilací zkusila znovu a stejný výsledek, takže jsem to raději vzdala a pokorně se vrátila k žiletce. Najednou už mi to nepřijde tak hrozné ![]()
@Mamatri111 píše:
Na chloupek se možná nekouká, ale v hubě si ho všimneš…
Jj, souhlasím. ![]()
Ale, při tak krásné tělesné činnosti i takový malý chloupek se dá odpustit.
![]()
@terien píše:
Tak pokud o sebe člověk dbá, může si to rozdat kdykoliv a na žádný chlupy hledět nemusí.
No přesně tak…a kromě toho jsou tím hlavním, vzájemné city a oboustranná sexuální přitažlivost. ![]()
@Černá Madonna píše:
No přesně tak…a kromě toho jsou tím hlavním, vzájemné city a oboustranná sexuální přitažlivost.
Co mají city společnýho s chlupama?
Ochlupení naroste až úplně doprostřed ale částečně je i na vnitřní straně vulvy a vášnivý muž používá..
No řekněme ty rty i zevnitř. Nebude tam jen zlehka pusinkovat. No a pokud ty ruce drží chlupy na straně, tak zas nestíhají jiné veci
Hele, já vím, že neoholení mi vadí i u chlapa, a tomu přímo na penisu určitě žádné chlupy nerostou.