Využít svatební agenturu?

6388
29.7.16 22:06

Využít svatební agenturu?

Ahoj,

plánujeme svatbu o cca 40 lidech, vyplatí se využít služby koordinátora a kdo má zkušenost, kolik vás tato služba stála?

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
190
29.7.16 22:22

Za mě zbytečné. Měli jsme víc lidí a v poho jsem si vše zorganizovala sama. Bavilo mě to ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
29.7.16 22:28

@SlecnaSally Ahoj, tak pokud si můžeš část zařídit po známostech či výzdobu udělat sama apod, dá se to zvládnout. Ale třeba vím, že soused měl 50 lidí, chtěl to na svojí zahradě, musel si popůjčovat židle a ostatní věci a po svatbě uznal, že za ty nervy to nestálo, že by znovu neudělal a raději někoho zaplatil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
29.7.16 22:36
@JanullaHru píše:
Za mě zbytečné. Měli jsme víc lidí a v poho jsem si vše zorganizovala sama. Bavilo mě to ;-)

Já právě nejsem moc kreativní člověk a ani mě to nebaví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
29.7.16 22:37

Za měsíc máme svatbu. Bude 35 lidí. Zařizujeme sami. A úplně v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
29.7.16 22:49

@SlecnaSally zarizuju si sama. S tim teda, ze v miste konani jsou sami schopni zaridit spoustu veci ( kvetiny, jidlo, piti, zabava, stoly atd ) a primo v ten den budu mit koordinara, ktery ode me obdrzi podrobne instrukce. Hlavne, aby hoste vedeli co, kde, kdy, jak, privital hosty a zodpovidal jejich dotazy. Pripadne bude tlumocit nase prani personalu, rozdavat vysluzky na konci akce. Nechci tim obtezovat svedky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
29.7.16 23:04

@SlecnaSally Koordinátorku využily dvě moje kamarádky. Obě si braly cizince, byly to svatby o cca 150 lidech.
Ona jim opravdu zařizovala vše, byly s ní spokojené a já z pozice hosta také, obě svatby byly vydařené.
Myslím, že jí platili kolem 15 tis, ale úplně přesně si to nepamatuju, přece jen je to už pár let dozadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8147
29.7.16 23:45

Já myslím, že pokud nemáš chuť, náladu, nápady apod. na to to zařizovat, tak by jsi agenturu mohla využít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
30.7.16 14:42

Zkusenost mam. Meli jsme svatbu o 35 lidech, vyuzili svatebni agenturu, celkove nas to stalo cca 120tis. se vsim ;) (jedine mimo satu a obleku pro zenicha). :) Bylo to super, nemuseli jsme se nicim stresovat a bylo to opravdu kouzelne ;)

Ale pri druhe svatbe jsem zjistila, ze je to uplne jedno ;) Agentura nebo ne, to jsem konecne zjistila, co je to vdavat se jenom proto, ze bez toho druheho nemuzu a nechci byt a chci si vzit zrovna toho jedineho :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný