Vývoj embryí - bez vkladu 2x

123
13.7.25 10:43

Vývoj embryí- bez vkladu 2x

Ahojte dievcata..absolvovali sme druhykrat stimuláciu ale zial stale sme sa nedostali ku vkladu. Po predlzenej kultivácii nam neostalo z 5 vajicok znovu ziadne embryo. Dali sme PICSI, MFSS, time laps, PK..a nic
V prvom sme mali 6 vajicok ICSI, MACS, time lapa a PK..
Som z toho tak velmi nestastna.
Ja mam cerstvych 32 rokov AMH 0,6
Partner ma vraj velmi velky objem spermií akurat trosku horšiu morfo ale to je vraj pri takom počte nepodstatne. Dna fragmentáciu ma dobru.
Vzdy tie embryjka odchadzaju po 3 dni, dovtedy su vysokej kvality ale potom su uz oneskorene. Vsetky doplnky berieme, vsetko mame vyšetrené a nic nezistili akurat u mna trosku zvyseny prolaktin a NK bunky ale na to by sa vraj nasadili intralipidy pred vkladom no ale este sme sa k nemu nedostali. Prosim Vas je nejaka moznost ze to vyjde? Stretli ste sa s tym niekto? Ja som ochotna to absolvovat aj 7× na DV som neni pripravena.bola by som vdacna za rady alebo zdieľanie vasich skusenosti..

Reprofit Brno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
13.7.25 13:42

Nám se v Reprofitu zadařilo, měla jsem AMH 0,7 a partner tragickou morfologii. Priplaceli jsme jen ICSI a PK.

Já jsem byla rozhodnutá, že pokud by to dvakrát nevyšlo v jednom centru, také půjdeme jinam. Měla jsem vybraný Helios, protože mají úplně jiný stimulační protokol. Kdyby ani tam to nevyšlo, tak jsem chtěla do levnějšího centra na minimálky, asi Reprogenesis.

Ale jak říkám, nám se zadařil třetí KET. Takže ti moc neporadím. Taky jsem byla ochotná to zkoušet co nejdéle s vlastními vajíčky i spermiemi. Od toho ta centra jsou. Vy navíc máte poměrně dost času na zkoušení.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.25 14:10

Byla jsem na tom podobně jako ty. Poměrně nízké AMH (nepamatuji si přesně hodnotu), bylo mi 34, manžel ukázkový spermiogram. První IVF 7 vajíček, do 5. dne nedošlo žádné. Pak jsem přirozeně otěhotněla, ale bylo z toho mimoděložní. Druhé IVF absolutní fiasko a domluvili jsme se s doktorem, že už zkusíme jenom pár nativů. Sám mi řekl, že mám těch vajíček málo a ještě k tomu nekvalitní, tak je zbytečné zkoušet IVF. Bylo z toho jedno biochemické a pak nic. Tak jsem šla do DV a vyšel hned první pokus. Já ale nebyla ochotná to zkoušet a rvát do sebe hormony do nekonečna. Mám se ráda a nechci řešit nějakou vážnou nemoc (rakovinu nebo jinou autoimunitní poruchu). Mám kámošku, co jí IVF spustilo roztroušenou sklerózu v 27 letech. A koukni na příběh Celine Dion, ta má za sebou taky několik IVF a teď je vážně nemocná. Samozřejmě je rozhodnutí na tobě, ale zvaž všechna pro a proti.

• Citovat
  • Upravit
10
14.7.25 07:14

Ahoj, my jsme se také snažili celkem dlouho. Já endometrioza a manžel v podstatě skoto nulové spermie, no v podstatě né moc dobrý pár na otěhotnění.

Zkusili jsme jedno CAR u nás a totální katastrofa, už od začátku jsem se tam necítila dobře, doktor nám řekl, že z vlastních embryí to možná ani nepůjde a když nám po IVF aspoň to 1 vyšlo, tak při vkladu to byla taková bolest, až jsem 2 dny po tom ještě krvácela :zed:

Změnili jsme centrum a i přes 2 hodiny cesty tam, 2 hodiny cesty zpátky, vstávání ve 3:30h a skloubit všechno ještě s prací to bylo to nejlepší rozhodnutí na světě! Velmi doporučuji SANATORIUM HELIOS BRNO :srdce: Vzal si nás na starosti primář Texl a hned na první pokus, tedy KET, prý je to mnohem lepší, když se tělo vzpamatuje a pak další měsíc vkládají, máme už 3 letou dceru a momentálně opět na první pokus čekáme druhé a to máme ještě i jednoho mrazáčka :kytka: Oni si zakládají v první řadě hlavně na kvalitu embryí a nezavedli by ti nic, u čeho by si nebyli jistí, že to nemá šanci. Opravdu doporučuji, skvělý personál, milý, ochotný. Jinam bych nešla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí