Vývoj plodu ve druhém trimestru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7041
29.6.18 19:14

Díky moc. Vím,že ve třetím trimestru od 30tt už to bývá fakt rúzně, nikde jsem se ale nedočetla co s tím druhým trimestrem a jsem klidnějsí:) díky za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
29.6.18 19:21
@miluver píše:
@rozand No právě že jinej sex nebyl :lol: předtím byl sex měsíc zpátky a zas takové supermany spermie rozhodně nemá! :lol: , ale mudra o tom nechtěla nic slyšet, jí to prostě takhle vychází a hotovo :lol: …no já mám vždy těhu cukrovku a rychle mi stárne placenta, takže už mi z tohoto důvodu vyvolávali porody v 39tt a 37+0 :nevim: popravdě já jsem raději než abych jednou přišla na kontrolu a mimi bylo mrtvé, že placenta nefungovala… :nevim:

Já měla od 35tt mimi menší, nerostlo. Taky mě strasili a v 38tt že ma pořád 2kg,neroste a radši na vyvolání. Ovšem při nástupu do porodnice mi řekli že nemají volné místo na porodním boxu a že Teda mám jet domů....... Pak zase jinej doktor že průtoky jsou ok a že mě nechá do termínu. Byli to hrozné nervy. Nakonec jsem ještě 10dni přednášela a stejně museli vyvolávat. Porod hroznej, tělo prostě ještě nebylo připravený a malý ještě nechtěl ven. Ale mám doma krásného zdravého chlapečka, porodní váha nakonec 3400g......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí