Vyvolani porodu, co mne ceka

12
7.4.16 16:36

vyvolani porodu, co mne ceka

Zdravim vsechny maminky :* Mam na vas prosbu.. jelikoz me v pondeli ceka vyvolavani porodu tak jsem vystresovana jeste vic, protoze nevim co me ceka a co mi vse budou delat. Nejradsi bych byla kdyby to prislo samo a necekane. :( Jsem typ cloveka co se stresuje a klepe ze vseho. Chtela bych vedet presny postup co mi vse budou delat, na co se mam pripravit a jak dlouho to bude trvat a zda to neni i lepsi. :nevim: Nejradeji bych to vedela od maminek, ktere to samy zazily :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29577
7.4.16 16:41

@Kája5 neřeš a nepátrej. Každá to máme úplně jinak a s úplně rozdílným konce. Je to jako srovnávat nesrovnatelné.
Mě by spíš zajímalo, prč ti porod budou vyvolávat? Je nějaký důvod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
7.4.16 16:43

Tak já v sedm ráno nastoupila, vyplnila papíry, vstupní prohlídka, ubytováni a pak mi zavedli tabletku na vyvolání. Po hodině jsem měla kontrakce jak blázen a tak mi praskli vodu, dali klistýr a rovnou dali na předporodni pokoj. A pak pravidelně kontroly, bolest, epidural, bolest, skákání na míči, bolest no a tak to šlo cca 6 hodin. Pak přesun na porodní sál a samotný porod. Rodila jsem velké dítě s komplikacemi, ale to nemá co dělat s vyvoláním, no a ve tři se syn narodil. Lepší to podle mne rozhodne není, neb dostaneš rovnou veliké bolesti a tělo nemá moc čas se připravit. Ale děla se to vždy z nějakého důvodu a tak nemá moc cenu nad tím spekulovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.16 16:44

Ahoj, ja byla na vyvolani, nejdriv mi zavedli asi ctvrtku tusim, tablety na vyolani, za asi 2 hodiny dalsi, pak jsem dostala cipek ten jsem si zavedla sama, ten me pekne procistil :P a pak uz kontrakce zacli fakt bolet a sla jsem jsem na sal, malej se narodil pred 14h, prvni tableta byla zavedena kolm 9h, ja byla s vyvolanym porodem spokojena

• Citovat
  • Upravit
12
7.4.16 16:47
@berry4 píše:
@Kája5 neřeš a nepátrej. Každá to máme úplně jinak a s úplně rozdílným konce. Je to jako srovnávat nesrovnatelné.
Mě by spíš zajímalo, prč ti porod budou vyvolávat? Je nějaký důvod?

Mela jsem rodit uz tohle pondeli a gynekolog mi to napsal na 11.4. pokud nic..tak proto :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
7.4.16 16:47

Mě vyvolávali porod přesně před měsícem, tak to mám ještě v živé paměti :lol: Nicméně u každého to určitě bude mít jiný průběh…
U mě to bylo tak, že mi v 10 ráno udělali vyšetření na koze a zavedli vyvolávací tabletku..pak se musí ležet, aby to nevyteklo…hodku na to jsem šla na kontrolní monitor, kde už byly viditelné první kontrakce, zatím žádná tragédie, něco jako bolesti při MS, pak další vyšetření na koze, další pilulka a do půl hodiny mazec..kontrakce jako blázen (upřímně fakt nevím, jak někdo zvládne rodit třeba den, já bych to asi nedala :mrgreen: )pár jsem jich prodýchala…další monitor… měla jsem strašný nutkání na tlačení a nešlo to zastavit, takže další vyšetření na koze s tím, že už tedy rodím (byla jsem na rizikovém oddělení a málem jsem se ani nestihla přesunout na porodní sál…na porodní křeslo jsem sotva vylezla, pak 4krát zatlačila a bylo hotovo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Malá přišla na svět ve 14:12 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
7.4.16 16:54

@Kája5 aha,takže potermínové těhotenství? To je vše? Proč ti nenabídl třeba hamiltona? Pokud jde jen o potermínové těhotenství, nešla bych. Odmítnout můžeš. Je to tvé svaté právo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.4.16 16:56

Dodatek

Zapomnela jsem jeste napsat, ze mi zitra budou delat vysetreni, jestli se uz treba neotviram, dnes jsem byla na srdicku a byly tam znat uz nejake ty vetsi poslicky, takze tam uz treba zitra zustanu :nevim:.. Uz vidim jak dneska neusnu a budu na to celou noc myslet, jak to vsechno dopadne, v utery jsem byla otevrena jen na 1 cm a ze to na biologicky porod nevypada :D uvidime..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.4.16 16:58

@berry4
To mi vubec nenabidl :roll: rovnou rekl, ze nastoupim rano v 8 na lacno do nemocnice a ze mi to vyvolaji :nevim: opravdu nevim co ted, stejne to musi tak nebo tak jednou prijit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
7.4.16 17:02

Ja teda moc na vyvolavany porod nevzpominam dobre..prvni tableta ve 12..kontrakce do zad a prd…dalsi tableta ve 15 a dalsi kontrakce do zad a zase prd..jen bolesti. V 18 prisel lekar propichl plodovku..sestricky mi skakali po brise :mrgreen: a odvodnovali me..no a pak to jelo..kontrakce po minute..a v 1:27 moje nadherne miminko na svete. Miminku jsou 3 a klidne bych sla znovu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
7.4.16 17:04

@Kája5 neboj…budes to mit za sebou..u sebe mimco..a nebude hrozit zakalena voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmd
171
7.4.16 17:25

Také už bych na vyvolávaný porod nešla jen kvůli tomu, že mám po termínu… Přeji pevné nervy! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
7.4.16 17:26

@Tichošlápek Můj porod jak přes kopírák :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
7.4.16 17:39
@Kája5 píše:
@berry4
To mi vubec nenabidl :roll: rovnou rekl, ze nastoupim rano v 8 na lacno do nemocnice a ze mi to vyvolaji :nevim: opravdu nevim co ted, stejne to musi tak nebo tak jednou prijit :nevim:
Řeč se mluví a voda teče. Přirozené těhotenství je až do 42 tt. Potom se teprve mluví o přenášení. Zvaž, jestli chceš, že to nemusí vyjít, ty zažiješ moc bolesti a stejně ti akutně udělají sekci. přirozeně je přirozeně.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
7.4.16 17:55

@Kája5 měla jsem vyvolávaný porod u první dcery, u druhé jsem už vyvolávat nechtěla a řekla si o Hamiltona.Do 24hod. od hmatu byla na světě,41+1tt. Když ti ho neudělají sami od sebe, řekni si o něj, pusu máš a budeš vědět, že jsi zkusila vše ;)

Příspěvek upraven 07.04.16 v 17:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky