Výživné a soud

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101
3.7.23 00:09

@Karlinky123 u zletileho uz nechodi. jestli nemuzes mit advokata, vezmi sk tam nejakeho duvernika (kamaradku, sourozence…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.1.24 07:54

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat na výživné. S manželem se budeme rozvádět. Bohužel ještě nikdo z nás neudělal ten první krok. V září se manžel odstěhoval a v sms jsme se dohodli na výši alimentů. Po čtyřech měsících mu ale někdo poradil, že to je moc a ať posílá méně. Teď mi pořád podsouvá, že mi tu částku neslíbil. Ale já mám zprávy od něho, kde souhlasí s částkou. Problém je, že má výdělek na papíře a polovinu bokem. Což nemám jak doložit. Vím to pouze já, moje dcery a rodinní přátelé, kteří nechtějí k soudu a nechtějí se do toho míchat. Může mi trošku pomoci sms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66567
15.1.24 09:21
@Marcela24 píše:
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat na výživné. S manželem se budeme rozvádět. Bohužel ještě nikdo z nás neudělal ten první krok. V září se manžel odstěhoval a v sms jsme se dohodli na výši alimentů. Po čtyřech měsících mu ale někdo poradil, že to je moc a ať posílá méně. Teď mi pořád podsouvá, že mi tu částku neslíbil. Ale já mám zprávy od něho, kde souhlasí s částkou. Problém je, že má výdělek na papíře a polovinu bokem. Což nemám jak doložit. Vím to pouze já, moje dcery a rodinní přátelé, kteří nechtějí k soudu a nechtějí se do toho míchat. Může mi trošku pomoci sms?

Res to soudně. Soud bude vycházet hlavně z potvrzenych prijmu. Ze ti napsal sms nic neznamená, rekne, ze uz na to nema, pokud z ofiko příjmu vychazi mene, asi si to obhaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35348
15.1.24 09:25
@Marcela24 píše:
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat na výživné. S manželem se budeme rozvádět. Bohužel ještě nikdo z nás neudělal ten první krok. V září se manžel odstěhoval a v sms jsme se dohodli na výši alimentů. Po čtyřech měsících mu ale někdo poradil, že to je moc a ať posílá méně. Teď mi pořád podsouvá, že mi tu částku neslíbil. Ale já mám zprávy od něho, kde souhlasí s částkou. Problém je, že má výdělek na papíře a polovinu bokem. Což nemám jak doložit. Vím to pouze já, moje dcery a rodinní přátelé, kteří nechtějí k soudu a nechtějí se do toho míchat. Může mi trošku pomoci sms?

Sms ti asi nepomuzou. Ale res to soudne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna